توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغریف مدیر با تعریف دسترسی به بعضی کامپوننت ها و ماژول
emad.h
08-14-2008, 03:29 AM
با سلام خدمت دوستان ..
یه راهنمایی میخوام ..
من میخوام یه مدیر برا سایت تعریف کنم که به بعضی از کامپوننت ها و ماژول ها که خودم تعیین میکنم دسترسی داشته باشه . لطف کنید یه راهنمایی کنید .. ممنون ...
emad_67
08-14-2008, 04:11 AM
با سلام خدمت دوستان ..
یه راهنمایی میخوام ..
من میخوام یه مدیر برا سایت تعریف کنم که به بعضی از کامپوننت ها و ماژول ها که خودم تعیین میکنم دسترسی داشته باشه . لطف کنید یه راهنمایی کنید .. ممنون ...
یه مدتی منم به همچین چیزی نیاز داشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
باید به تیم سفارش بدی تا برات بنویسن.
emad.h
08-14-2008, 08:09 AM
آقا من دیگه روم نمیشه به آقای فیروزمندان پیغام بدم ... جیگرش رو خون کردم ... اونم لااقل کم محلی نمیکنه !!! بخدا خجالت زدش شدم .. واقعا پشتیبانی به اینا میگن ..
اگه مدیران این تاپیکو دیدند ... لطف کنن بگن میشه یا نه . تا به تیم سفارش بدم ...جناب فیروزمندان ، مجید ، سید سیادتی و ...
ممنون میشم ..
firoozmandan
08-17-2008, 06:08 AM
سلام
بله مشکلی نداره . برای این کار 2 کامپوننت نوشتیم .
1- مخصوص سایتهای خبری است که میتونید محدودیت روی مجموعه ها - بخش ها ایجاد کنید و به هر یوزر دسترسی یک بخش رو بدید .
2- میتونید علاوه بر موارد بالا محدودیت روی کامپوننت ها هم اعمال کنید
یا علی
emad.h
08-17-2008, 08:21 PM
سلام آقای فیروزمندان :
چند سوال ؟ :
من میخوام یه کامپوننت باشه . که وقتی نصب شد این قابلیت داشته باشه که .. براش تعریف کنی .
مثلا یوزر 1 فقط کامپوننت تماس & لینکستان & گالری & نظر سنجی و ماژول مثلا خروجی سایت و نظر سنجی رو ببینه . و اصلا منوی بالای سایت رو نبینه ...
میشه یه توضیحی بدید .
2- میتونید علاوه بر موارد بالا محدودیت روی کامپوننت ها هم اعمال کنید
یعنی باقی کامپوننت ها و ماژول ها رو نبینه نه اینکه ببینه و کلیک کنه و با پیغام سطح دسترسی روبرو بشه ...
ممنون از پاسختون .
firoozmandan
08-18-2008, 06:23 AM
سلام
نشد نداره
باید یه کامپوننت سومی برای این کار نوشته بشه که دقیقا به این صورت سطح دسترسی هارو ست کنه
یا علی
emad.h
08-18-2008, 07:13 PM
سلام
نشد نداره
باید یه کامپوننت سومی برای این کار نوشته بشه که دقیقا به این صورت سطح دسترسی هارو ست کنه
یا علی
اقای فیروزمندان از اون کلمه اول (نشد نداره) بسیار بسیار بسیار بسیار خوشم اومد ... فکر کنم خود تیم مامبو هم اینجوری به جرات نگن ...
پس من با ایمیل به info توضیح میدم ... و قیمت میگیرم ... ان شالله که نوشته بشه و ما استفاده کنیم ... ممنون از جوابتون ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.