PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : hit یا بازدید

mohsennowruzi
08-14-2008, 05:33 PM
سلام
من چند وقت پیش مامبو 4.6.5 رو روی یه هاست نصب کردم
بعدش دیدم که تو قسمت محبوب‌ترین‌ها به جای بازدید نوشته hit ، می‌خواستم بپرسم چه جوری تغییرش بدم که فرصت نشد.
تا این‌که چند روز پیش چند تا مطلب به سایت اضافه کردم، حالا مقابل مطالب قبلی نوشته hit و جلوی جدیدها بازدید. این هم یه تصویر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
08-14-2008, 06:54 PM
شما کدوم مامبو رو نصب کردید ؟؟

الان مامبو رو دریافت کنید شاید اون نسخ ها نسخه های تست بوده چون الان این مورد رو نداریم

از مامبو دیگ دریافت کنید mambo-digg.com

mishair
08-14-2008, 08:57 PM
آقا مجید
سلام، من هم همین مسئله را دارم. مامبویی که در سایت منتشر شده را دریافت کردم تقریبا همون روزهای اول از لینک صفحه اول مامبولرن نسخه 4.6.5.
واگر به نظرتان در فایلی مشکل است ، کدام فایل را جایگزین کنیم؟
ممنون

سعید
08-14-2008, 10:20 PM
ماژول اصلاح شد.

این ماژول رو دریافت و به جای نسخه فعلی نصب کنید.

برای اینکار باید نسخه فعلی رو ابتدا حذف کنید.

لینک دریافت ماژول : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mishair
08-14-2008, 11:06 PM
آقا سعید
سلام، مشکل اصلاح و برطرف شد. از لطفتان ممنون
پس باید دوباره مامبو 4.6.5 را دانلود کنیم و آن نسخه که ابتدا منتشر شده کامل نیست. درست گفتم؟

mhadaily
08-15-2008, 05:58 AM
خیر نسخه ی که در سایت مامبو دیگ هست مشکلی نداره

از همون ها استفاده کنید من فکر می کنم هنوز شما از نسخه ای که ما در انجمن معرفی کردیم استفاده کردید

به هر حال الان سایت مامبو دیگ مشکلی نداره و این مورد بر طرف شده بود !

به هرحال سعید هم که مشکل رو بر طرف کرده داده همین رو جایگزین کنید حل میشه

یاعلی

Mostafa66
09-16-2008, 12:54 PM
سلام
آقا سعید روی لینک می زنم میگه فایل پاک شده.
لطفا اونو دوباره آپلود کن. البته یه جایه دیگه چون از راپیدشیر نمی تونم دانلود کنم.