توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : احتیاج به کامپوننت Ako Comment
Arash87
08-14-2008, 07:46 PM
سلام
نسخه ی مامبوی استفاده شده 4.6.2 می باشد
به قسمت کامپوننت ها مراجعه کردم ولی متاسفانه لینک دانلود زیر کار نمیکنه !
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شدیدا نیازمند این کامپوننت هستم
از دوستان اگر کسی کامپوننت Ako Comment (فارسی) سازگار با مامبوی 4.6.2 رو داره برام بفرسته
پیشاپیش از لطف دوستان متشکرم
mhadaily
08-14-2008, 08:03 PM
اینجا رو دید mambo-digg.com
atoofy
08-14-2008, 09:22 PM
سلام. البته با اجازه ی آقا مجید. :)
مجید جان من خودم توی مامبو دیگ را گشتم چزی جز مامبوتش نبود. حالا شایدم من درست ندیدم ولی خوب ... ::)
من برای دوستمون این کامپوننت را آپ کردم. :)فقط دقت کنید که قبل از نصب، باید فایل زیپ را اکسترکت کنید و سپس جداگانه به نصب کامپوننت و مامبوت و ماژول های موجود در این فایل زیپ بپردازید ;) در واقع این فایل زیپ حاوی اکشتنشن های مورد نیاز و مرتبط با AkoComment هست.پس همینطوری نصبش نکنید! ;)
دانلود AkoComment_Tweaked_Special_Edition_farsi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ـــاعــــــــــــــــــــ ــلی
mhadaily
08-15-2008, 05:59 AM
علی جان لطفا چند تا لینک کمکی هم بزار تا من تست کنم در مامبو دیگ منتشر کنم اگر نباشه !
atoofy
08-15-2008, 12:23 PM
سلام مجید جان. :)
این هم دو تا لینک دیگه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ( غیر مستقیم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (لینک مستقیم)
البته همونطری که می دونید این کامپوننت توسط دوست عزیزم آقای مجید مجیدی فارسی شده :)
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی
Arash87
08-15-2008, 04:31 PM
سلام
آقای کاظم زاده واقعا از لطفتون ممنونم
فقط بفرمایید که برای نصب از کدوم فایل داخل پوشه استفاده کنم
یا علی
atoofy
08-15-2008, 04:42 PM
سلام. خواهش می کنم. :)
شما باید فایل com_akocomment_SE1 که خود کامپوننت هست و فایل bot_akocomment_SE که مامبوت هست را نصب کنید و حتما بعد از نصب مامبوت کامپوننت یادداشت پیشفرض را غیرفعال کنید و مامبوت akocomment را فعال کنید.( در تاپیک مربوط به این کامپوننت تمام آموزش های لازم ذکر شده) ;)
دو فایل دیگه هم ماژول هستند که نصبشون اختیاری هست . کارکردشون هم از روی اسمشون کاملا مشخصه! :)
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی
majd66
08-16-2008, 04:23 AM
ممنون علی جان
این هم لینک ثابت داخل هوم تاپیک گذاشتم
Arash87
08-30-2008, 07:55 AM
سلام
زمان نصب کامپوننت com_akocomment_SE1 با خطای زیر مواجه میشم 8)
Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!
این خطا مشکلی در عملکرد کامپوننت ایجاد می کنه ؟
atoofy
08-30-2008, 09:30 AM
سلام. نظر میاد safe mode روی هاست شما روشن هست. برای عملکرد بهتر مامبو و همچنین نصب شدن اکستنشن ها روی مامبو باید safe mode خاموش باشه.با مسئول هاستتون صحبت کنید تا خاموشش کنند.
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلی
Arash87
08-30-2008, 11:13 AM
سلام علی جان
هاستینگ من ظاهرا به دلایلی safe mode رو خاموش نمیکنه ???
آیا این مورد باعث میشه کامپوننت عمل نکنه ؟
اگر اینطوره باید چه کنم ؟
را ه حل دیگری برای اضافه کردن فیلد به ارسال یادداشت وجود نداره ؟
علی یارت
emad_67
08-30-2008, 11:23 AM
سلام علی جان
هاستینگ من ظاهرا به دلایلی safe mode رو خاموش نمیکنه ???
آیا این مورد باعث میشه کامپوننت عمل نکنه ؟
اگر اینطوره باید چه کنم ؟
را ه حل دیگری برای اضافه کردن فیلد به ارسال یادداشت وجود نداره ؟
علی یارت
اگه safe mode رو خاموش نکنن با مشکل مواجه میشی. حالا این کامپوننت به کنار، خود مامبو هم در حالتی که safe mode روشن هست درست کار نمی کنه و هیچ کامپوننت، ماژول و مامبوتی روش نصب نمیشه.
توی htaccess اینو بنویس ببین چی میشه:
php_flag safe_mode off
اگه درست نشه به نظرم هاستت رو باید عوض کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.