PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یه مشکل و یه ابهام در به روز رسانی از 4.6.1 به 4.6.5

hajvahid
08-15-2008, 11:12 AM
سلام . من از مامبو 4.6.1p استفاده می کردم . خوب . طبق توضیحات دوستان ابتدا ارتقا دادم به 4.6.2p و بعد به 4.6.5p .

مشکلی که فعلا به صورت محسوس باهاش رو به رو هستم اینه که ریموسیتوری انگلیسی شده ( هم مدیریت و هم کاربری ) .. نسخه ای که من دارم استفاده می کنم هم 3.4.1 هست.

و اما ابهام . نمی دونم مشکل از منه یا کلا اینجوریه . خوب همونطور که دوستان میدونن یه سری از کامپوننتها از 4.6.2p به صورت پیش فرض به هسته اضافه شدن ( مثلا کامپوننت های یادداشتها ، بانک اطلاعاتی ، تنظیمت ویرایشگر و... ) . من انتظار داشتم بعد از ارتقا از 4.6.1p به 4.6.2p این کامپوننتها هم به مامبوی من اضافه بشه که نشد . در کمال تعجب بعد از ارتقا به 4.6.5p هم این اتفاق نیفتاد ( و البته بعضی چیزای دیگه هم به طور کامل تغییر نکردن )

به عبارتی من ذهنیتم از ارتقا این بود که بعد از ارتقا 100% امکانات پیش فرض مامبوی قدیمی تغییر می کنن به امکانات پیش فرض نسخه ی جدید . یعنی مامبوی قدیمی کاملا مثل وقتی میشه که مامبوی جدید رو من از ابتدا نصب کنم

نمی دونم ذهنیت من اشتباه بوده یا نه . به هر حال ممنون میشم راهنماییم کنین

یا علی

sogoli
08-15-2008, 11:37 AM
سلام
برای تغییر زبان ریموستری باید وارد پوشه lang این کامپوننت بشید و محتویات فایل fa_IR را داخل فایل en کنید

hajvahid
08-15-2008, 11:58 AM
ممنون sogoli عزیز . مشکلم حل شد .

حالا ممنون میشم اگه دوستان در مورد ابهامی هم که مطرح کردم راهنماییم کنن

mhadaily
08-15-2008, 01:59 PM
طبیعتا اگر جز مواردی باشه که باید ارتقا د اده بشه قرار داده شده و به روز هم شده البته همراه با دیتابیس

ذهنیت چندان اشتباه نیست اما کاملا هم درست نیست باید ببنیم تغییری کرده یا در ضمن موارد ی که گفتید به طور کلی در مامبو 4.6 هست و با ارتقا همه ی اون ها نیز تغییر می کنه

hajvahid
08-15-2008, 02:19 PM
ممنون مجید جان . اما من این کامپوننت ها رو توی نسخه ی 4.6.1 نداشتم و الان هم بعد از ارتقا به 4.6.5 ندارم! ( حتی یه چیزای کوچیک هم تغییر نکرده ؛ مثلا «خروجی RSS» توی 4.6.5 شده «خروجی سایت» اما از من همون قبلی مونده و مواردی شبیه این )

یه چیزی . یادمه یه قسمتی مامبو داشت به نام بسته های الحاقی . اون کجاست و آیا از توی اون می تونم این کامپوننها رو مستقیم به هسته اضافه بکنم؟

mhadaily
08-15-2008, 02:55 PM
بسته الحاقی با php5 ظاهر میشه و با php4 ظاهر نمیشه

hajvahid
08-16-2008, 12:33 PM
جالبه . خوب . راه چاره چیه؟ اصلا یه سئوال . توی به روز رسانی هسته ، کامپوننتها هم به روز میشن یا نه ؟

و اینکه حالا چه جوری می تونم بعضی از کامپوننتهای پیشفرض رو به روز کنم و یا اونایی که به تازگی به هسته ی مامبو اضافه شدن رو از اول نصب کنم واسه مامبو

mhadaily
08-16-2008, 12:36 PM
دوست در بسته به روز رسانی همه ی موارد هر چی هست و نیست که نیاز به به روز رسانی داشته باشه عوض میشه و تغییر می کنه و به روز میشه حالا هر چی می تونه باشه