توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک برای قالب سایت
mohsen_21_85
08-15-2008, 08:19 PM
سلام خدمت همه دوستای گلم...
عزیزا من واسه شرکتمون یه سایت با مامبو 4.6.5 درست کردم .ببینید: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اما من یه قالب اداری و رسمی میخوام مثه سایت رایان پرداز.
اگه مقدوره دوستای گلم کمکم کنن...
DesignX
08-15-2008, 09:15 PM
اون که خیلی سادست()
تازه تو IE هم ایراد داره!
قالب های بخش دانلود مامبو.لرن رو کنترل کنید.احتمالا قالب مورد علاقه تون رو پیدا می کنید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mohsen_21_85
08-16-2008, 08:45 PM
سلام دوستای خوب.
آقا من قالبا رو دیدم اما من اون چیزی که میخوام نبودن.
دوسنا کمکم کنید خدا بهتون کمک میکنه.
atoofy
08-16-2008, 10:24 PM
سلام. خوب چه کمکی دوست من؟ :)
شما سایت زیر را هم یه نگاه بکنید. ;)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پایان هم اگر قالب مورد نظرتون را در میان قالب های رایگان پیدا نکردید می تونید سفارش بدید براتون بسازند. مثلا به sales [at] mambolearn [dot] com
موفق باشید...
یــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلی
mehdimm
08-17-2008, 01:27 PM
شما می تونید از هر قالب ۲ ستونه ای برای اینکار استفاده کنید. منوی بالاش هم با استفاده از لیست های مسطح UL & LI و به کمک css حله!!!
اگر هم به ساخت این منوها با css آشنا نیستید به این ادرس ها مراجعه کنید!!!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه هم با هر مشکل دیگه ای مواجه بودی همینجا مطرح کن!!!
mohsen_21_85
08-17-2008, 09:19 PM
سلام دوستای گلم.
خیلی ممنون که کمکم می کنید. من به لینک ها رفتم اما چیزی عایدم نشد.مثلا اون نمونه منو ها خوشگل بودن اما من چطوری میتونم واسه خودم ازشون استفاده کنم.
و یه سوال مهم دیکه من چطوری منوی درختی درست کنم؟
منتظر کمکتون میمونم....
atoofy
08-17-2008, 09:35 PM
سلام. :)لینک زیر را هم یه نگاهی بندازید. ;)کدش را هم براتون گذاشته!
موفق باشید...
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلی
و یه سوال مهم دیکه من چطوری منوی درختی درست کنم؟
با جستجو در انجمن !
mohsen_21_85
08-18-2008, 06:44 PM
سلام حضور همه ی دوستای خوبم.
دوستای عزیز اگه کسی به طراحی حرفه ای قالب سایت وارده و میتونه یه قالب خوشگل واسه سایت ما طراحی کنه با من تماس بگیره:admin@diamondisp.net
منتظرتون هستم. آخه من تجربه ی چندانی تو طراحی قالب ندارم و تو شرایطی هستم که نمیشه وقت زیادی روش بزارم.اگه دوستای عزیز تجربه ای دارن من استقبال میکنم از همکاریشون....
مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل sales [at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا پس از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
یا علی ;)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.