PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث seo برای سایر موتور های جستجو ( غیر از گوگل )

mr_aliagha
08-16-2008, 04:21 PM
سلام به همگی ،
یه مدت هست که به یه دلایلی اصلا دل و دماغ هیچ کاری رو نداشتم ، به هر حال الآن یکم سر حال ترم و دیشب که داشتم روی seo مربوط به یه سایت کار می کردم ، یه دفعه یه سوال برام پیش اومد :
بقیه سرچ انجین ها غیر از گوگل چه ترفندی برای sitemap دارند؟
می دونم که یاهو یه urllist.txt رو قبول داره ، اما بقیه چی؟ msn مثلا؟ تو سایت هایی که سایت مپ آنلاین می دند که چک کردم یه فایل تولید می کنند با پسوند ror، جریان این فایل چیه؟ به چه دردی می خوره؟
با تشکر از همه دوستان.

سعید
08-16-2008, 04:30 PM
یاهو هم خروجی rss رو قبول می کنه ، هم سایت مپ های استاندارد رو.

mhadaily
08-16-2008, 04:38 PM
سایت موتورهای جستجو هم مثل گوگل تقریبا هستن یک اصولی هست که همه رعایت می کند و یک ترفند هایی که شاید مخصوص هر موتور جستجو !!

موفق باشید

mr_aliagha
08-16-2008, 04:45 PM
سایت مپ بقیه چی؟ ror چیه؟!

mhadaily
08-16-2008, 05:07 PM
ror استاندار yahoo هست

ببینید بسیازی از موتور جستجو ها به نوعی زیر مجموعه های از همین موتورهای جستجوی بزرگ هستند پس فقط چند موتور جستجوی باقی میمونه که اصول آنها یکی است و در مورد سایت مپ هم اصولا سایت مپ های استاندار و یا خروجی های سایت ها رو قبول می کنند

mr_aliagha
08-16-2008, 07:34 PM
پس یعنی همون xml معروف دیگه؟

emad_67
08-16-2008, 07:38 PM
پس یعنی همون xml معروف دیگه؟

بله همون هست.
msn هم اصلا جایی نداره که sitemap رو بهش معرفی کنی. هرچی هست خودش crawl میکنه سایت ها رو.

سعید
08-17-2008, 02:17 AM
msn در مورد زبان فارسی ، بی برنامه ترین موتور جستجو هست.

به عنوان مثال من اسم دو تا شهر رو در اینترنت جستجو کردم که اصلا از نظر امکانات، توسعه، جمعیت، و ... قابل مقایسه نیستند.

تعداد نتایج مربوط به شهر بزرگ ،در یاهو 2.5 برابر ، در گوگل 5 برابر بود. اما در MSN .7 !!!!

یک مورد دیگه هم هست که MSN اگر از سایت شما بازدید کنه و بنا به هر دلیلی باز نشه ، سایت شما رو از کش خودش پاک می کنه.
و در نحوه رتبه بندی سایت ها هم واقعا شیرین کاشته!