توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت با هر قالبی بهم میریزه توی اینترنت اکسپلورر حتی ب
aftabgardoon.com
08-17-2008, 04:00 PM
سلام سایتم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
هست توی اینترنت اکسپلورر حتی با قالب دیفالتم بهم میریزه !! این سوال رو چند بار پرسیدم ولی هیشکی جواب نمیده !!
اگه کسی میدونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم
dj_ahmad
08-17-2008, 06:10 PM
با opera9 و ff3 هم مشكل نداشت
atoofy
08-17-2008, 09:05 PM
سلام. همونطور که دوستان گفتند مشکلی نداره. قالبش مثل اینکه outline هست که قالب استانداردی هست و خیلی تست شده و بدون مشکل بوده.احتمالا مشکل از رزولیشن شما نیست؟ از روی سیستم های دیگه هم همینطور خراب دید؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ لی
aftabgardoon.com
08-18-2008, 04:41 AM
ممنون تست کردین
راستش مشکل که داشت دیشب چند تا کار روش انجام دادم که درست شد !
تجربم رو بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره
اول رفتم توی cpanel repair sql رو زدم ! بعدش اومدم توی تعمیر انجمن خطاها رو رفع کردم که البته بازم درست نشده بود !!! بعدش اومدم اون قسمت که نوشته تبدیل به utf8 رو زدم و بعد دیدم درست شد !
حالا مشکل از چی بوده که اینجوری حل شد نمیدونم ولی ممنون از راهنمایی همه
mohdel
12-15-2008, 02:08 PM
سلام من هم مشکل شما را دارم و رفتم توی تعمیر انجمن و تبدیل یونیکد را انتخاب کردم پیغام زیر را داد:
نکته: بانک اطلاعاتی شما باید آپگرید شود. نسخه انجمن شما SMF 1.1.7، و نسخه بانک اطلاعاتی برای نسخه 1.1.4SMF است. برای شما پیشنهاد میکنیم که با استفاده از فایل upgrade.php بانک اطلاعاتی را بروز رسانی کنید.
حالا مسیر upgrade.php را پیدا نمی کنم لطفا راهنمایی کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.