توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در ویرایشگر پس از ارتقا
با سلام
ویرایشگر MostyleCE پس از ارتقا با کلی مشکل مواجه شد از جمله: رنگ Background جداول و تنظیمات آنها را نشان نمی داد و html صفحات باز می شد اما خالی بود
و .....
ابتدا آنر به صورت کامل uninstall کردم و نسخه جدید آن MostyleCe 3.1.0.1 را از اینترنت گرفتن و نصب کردم اما الان اصلاً چیزی نشان نمی دهد
لطفاً یک ویرایشگر خوب معرفی کنید و یا راهنمایی کنید
emad_67
08-19-2008, 06:46 AM
بعد از نصب مامبوت اونو فعال کردی؟
البته پیشنهاد می کنم مال 4.6.2 رو نصب کنی. چون منم کلی بدبختی داشتم باهاش و آخر هم همون ادیتور 4.6.2 رو نصب کردم.
با تشکر از شما که جواب دادید
یک خبر بسیار خوب و عالی:
من از سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ویرایشگر جدید mostyleCE 3.1.0.1 را download و نصب کردم پس از نصب مامبوت آنرا فعال کردم و باز هم جواب نداد
سپس در توضیحاتش دیدم که برای استفاده از آن باید آدرس سایت را بدون Www بزنم و اینکار را کردم و جواب داد احتمالاً در تنظیمات سایت باید چیزی را عوض کنم
اما نکته مهم اینجاست که بیشتر باگهای نسخه های قبلی در این نسخه رفع شده
لطفاً مدیران برای استفاده عموم لینک آنرا در سایت قرار دهند
با تشکر
emad_67
08-19-2008, 07:41 AM
در مورد اینکه باید با www وارد شین یا نشین قبلا بحث شده. طبق آدرسی که توی تنظیمات کلی برای سایتتون دادین باید وارد ادیتور بشین.
در مورد نسخه جدید هم من تستش کردم قبلا، و مشکل داره مشکلشم اینه که کد های html ئی که تولید می کنه استاندارد نیست و باعث میشه که فونت ها توی ie با یک اندازه و توی firefox با یه اندازه دیگه نشون داده بشه.
mhadaily
08-19-2008, 08:24 AM
سایتتون رو روی www قفل کنید فرمان قفل اون رو در انجمن می کنید پیدا کنید این کار با htaccess انجام میشه و یا اینکه با redirect سایت رو به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مثلا Index.php ریدایرکت کنید.
این کار علاوه بر حل مشکل بالا حتما می دونید که در بحث SEO هم موثر هست و یکی از موارد رعایت SEO هست
موفق باشید
با تشگر از آقا مجید
مشکل www حل شد و الان editor را در قسمت مدیریت به درستی نمایش می دههد و اما در مورد اینکه آقا عماد گفته اند که این ویرایشگر کدهای html غیر استاندارد تولید می کند
من چک کردم به این دلیل که سایز small برای firefox و ie به یک صورت تعریف نشده به دو صورت نمایش داده می شود. و راه آن این استکه چون ویرایشگر html آن باز می شود و به درستی کار می کند به جای small سایز دلخواه خود را در html وارد کنید . اما bog های دیگر mostyle در این ویرایشگر وجود ندارد
علیرضا
09-09-2008, 08:22 PM
سلام
من هم بعد از ارتقا نه با opera, Firefox, IE نتونستم عكس و كد html با ويرايشگر انجام بدم.
مشكل كجاست و بايد چي كار كنم؟
يا علـــــــــــي
atoofy
09-09-2008, 08:33 PM
سلام.
روش هاي بالا را امتحان كرديد؟يعني آدرستون را با www يا بدون www تست كرديد؟
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي
علیرضا
09-09-2008, 09:09 PM
نه فرقي نكرد!
atoofy
09-09-2008, 09:12 PM
من هم بعد از ارتقا نه با opera, Firefox, IE نتونستم عكس و كد html با ويرايشگر انجام بدم.
سلام. مشكل دقيقا چيه؟ صفحه سفيد مياد يا ارور مي ده يا ...؟
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلي
علیرضا
09-09-2008, 09:31 PM
وقتي مثلا مي خواهم عكسي بگذاريم و در اديتور روي قسمت عكس كليك مي كنم مستطيلي به شكل پنجره باز مي شود و سفيد است!!!
علیرضا
09-09-2008, 09:56 PM
جهت توضيح خواستم بگم كه در لوكال تست كردم، مشكل وجود ندارد!
atoofy
09-09-2008, 11:06 PM
سلام.به عنوان مقدمه بگم كه براي رفع اين مشكل معمولا بايد شما دقيقا همون آدرسي را كه در قسمت تنظيمات كلي براي سايتتون وارد كرديد، در نوار آدرس مرورگرتون هم وارد كنيد (از نظر با www يا بدون www) و به ادمين لاگين كنيد.راه دوم اينكه :
حسین شکرزاده : (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام
فایل های ادیتور رو یه بار دیگه بریز
اگر حل نشد، ببین تو شاخه ی ادیتور اگر htaccess داری پاکش کن ببین درست میشه؟
یا علی علیه السلام
راه ديگر اينكه مامبوت اديتور را پاك كنيد و دوباره نصب كنيد.
اين هم جستجويي در اين رابطه :
عدم نمايش ويرايشگر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%85+%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4+%D9%88%DB%8C%D 8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1&sa=Search&sites earch=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 3BVLC%3A663399%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC %3A336699%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0000FF%3BT%3A00000 0%3BGFNT%3A0000FF%3BGIMP%3A0000FF%3BLH%3A75%3BLW%3 A100%3BL%3A<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _logo.png%3BS%3A<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &hl=en)
در ضمن هر كدام از اين كارها را كه انجام داديد يه بار ديگه به ادمين لاگين كنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه انشاءالله.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــلي
علیرضا
09-10-2008, 12:44 AM
سلام
علي كاظم زاده خيلي ممنون... ;)
روزه و نمازتون قبول حق تعالي
مشكل از وجود htaccess. آن هم زماني كه سايت مامبو مطلبي با عنوان "مشکل امنیتی در ادیتور"
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در سايتش گذاشته بود و من اين فايل را ايجاد كرده بودم و نمي دانستم كه بايد حذفش كنم. بازم ممنون...
يا علـــــــــــــــي
atoofy
09-10-2008, 01:26 AM
سلام. خواهش مي كنم. :)
متقابلا طاعات و عبادات شما و همه ي دوستان قبول باشه و التماس دعا دارم. ::)
از اين كه مشكل هم حل شده خيلي خوشحالم.
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
majd66
09-10-2008, 04:30 AM
برای تنظیم htaccess می تونید از این سایت استفاده کنید
ویرایشگر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.