PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سايت استاتيك قديمي به قسمت استاتيك مامبو

zaersalam
08-19-2008, 03:16 PM
با سلام
من يك سايت خيلي قديمي دارم كه با زبان html نوشته شده
چون نمي خواهم مطالب و حتي طراحي اونو تغيير بدم تصميم گرفتم اونو به هاست جديدم كه روي اون مامبو 4.6.5 نصبه منتقل كنم.
اگر بخواهم اونو به بخش استاتيك مامبو انتقال بدم آيا امكان داره؟!
اگر جواب مثبته بايد اونو تو چه شاحه اي انتقال بدم؟!

ghohestan
08-19-2008, 03:23 PM
از اونجایی که مامبو اطلاعات (همون صفحات محتوای اطلاعات و متن) رو در بانک ذخیره می کنه این امکان وجود نداره و تا جایی که من می دونم باید مطالب رو به صورت دستی وارد کنید.
در حقیقت چه برای مطالب استاتیک و چه مطالب پویا (دینامیک) اطلاعات و متون در بانک ذخیره میشه و در حقیقت هیچ صفحه ی اضافی در هسات شما ایجاد نمی شه.
ولی شما می تونین مطالب رو در یک پوشه مجزا در هاست جدید بریزید و در مامبو از طریق فراخوانی صفحات (فکر کنم عنوانش نمایش صفحات سایت دیگر در سایت باشه) محتوای سایت قدیم رو فراخوانی کنید و در مامبوی جدید خود نمایش بدید.
موفق باشید

atoofy
08-19-2008, 03:25 PM
سلام. اگه می خواهید اون سایت قبلی را بدون تغییر در این هاست جدید داشته باشید؛ در صورتی که مامبوتون را در روت نصب کردین می تونید یه فولدر با هر اسمی که می خواهید در کنار سایر فولدرهای مامبو بسازید (مثلا site) تا وقتی مثلا آدرس yoursite.com/site را زده می شه به اون سایت استاتیک ختم بشه.
اگر هم که مامبوتون در یک ساب فولدر هست می تونید کنار فولدر اصلی مامبو همون کار را انجام بدید. البته می تونید یه زیر دامنه هم بسازید توی هاستتون و اون آدرس را به فولدری که ساختید ریدایرکت کنید.

یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی