توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طريقه استفاده از گالري داتسون
jalal95
08-21-2008, 10:38 AM
دوستان ميدونم اين سوال فوق ابتدائي است :-[من معذرت ميخوام ولي نتونستم بفهمم مشكلم اين است كه من گالري داتسون را نصب كردم ومشكلي نداره عكس هم اپلود كردم ولي نميدونم از اين عكسها چطوري بين مطالبم استفاده كنم يا چطور يك گالري را در سايت قرار دهم ايا با لينك اين كارو ميكنند؟
bizimt
08-21-2008, 11:53 AM
من هم نتونستم چون این یک گالری ساز هست نه برنامه مدیریتی تصاویر . برای همین نمیشه در بین مطالب استفاده کرد مگر اینکه بعد درج در گالری بری و از سایت لیکش رو برداری و یا خوب معلومه کجا عکسها قرار میگیره فقط نام فایل تغییر یمکنه از این راه هم میتونی استفاده کنی.
نمی دونم ببینیم دیگر دوستان چی میگن؟
mhadaily
08-21-2008, 12:13 PM
دوست عزیز برای گذاشتن تصویر باید از مدیری رسانه ها ابتدا عکست رو آپلود کنی و بعد در مختوا وقتی خبر جدیدی می زنید در تب تصویر تصویر خودتون رو اضافه کنید به محتوا و سپس در جایی که می خواهید عکس بیاید دکمه I , یا بنویسید {mosimage} بعد ذخیره کنید
آموزش این مورد در سایت موجود هست
bizimt
08-21-2008, 12:25 PM
مجید جون منظور قرار دادن مستقیم به کمک داتسو با لینکی که می دهد است. روشی که فرمودید رو میدونم.شاید داتسو 1.6 که فارسی شده این امکان رو داشته باشه. منتظر میشیم.
mhadaily
08-21-2008, 02:02 PM
برای لینک دادن مستفیم از داتسو باید از یک مامبوت استفاده کنید که در بین محتوا از گالری داتسو عکس بیاد
در ضمن 1.6 با مامبو 4.6.2 به بالا سازگار نیست
یاعلی
abdulhalim
09-12-2008, 04:20 PM
دوستان ميدونم اين سوال فوق ابتدائي است :-[من معذرت ميخوام ولي نتونستم بفهمم مشكلم اين است كه من گالري داتسون را نصب كردم ومشكلي نداره عكس هم اپلود كردم ولي نميدونم از اين عكسها چطوري بين مطالبم استفاده كنم يا چطور يك گالري را در سايت قرار دهم ايا با لينك اين كارو ميكنند؟
تو آموزشي كه در مورد گالري داتسو هست تمام مطالب رو نوشته بجز اينكه چطوري بعد از دسته بندي عكسها اون رو تو يك صفحه به نمايش بگذاريم .. آيا بريجي چيزي داره كه ارتباط بده به مامبو يا يه روش خاصيه ... من كه هر چي زير و روش كردم نفهميدم ... ???
و يه سوال ديگه چه گالري ديگه اي هست كه خيلي ساده تر كار انجام بده و بعد از دسته بندي عكسها يك صفحه رو براي گالري توي سايت مخصوص قرار بده
bizimt
09-13-2008, 08:51 PM
تو قسمت مدیریت گالری ها باید از زیر مجنوعه ها استفاده کنی.
اگر همشونو مثلا گالری انتخاب کنی خوب همه آنها تو یک صفحه نشون داده میشه.
اگر منظورت گالری و فهرستها نیست و فقط عکسها است در تنظیماتش هست الان اسمش یادم نیست اما عدد داره که زیاد کنی همه عکسها در یک صفحه نشون داده میشه.
abdulhalim
09-14-2008, 12:31 AM
??? ما اصلا نفهميديم چطوري تو صفحه نشون بده ;D من نميدونم چرا مامبو كار باهاش اينقد ساده است بعد بعضي وصله هاش گيج كننده است :-\
atoofy
09-14-2008, 01:43 AM
سلام. خوب اين كه كاري نداره. اگر مي خواهيد در منو بهش لينك بديد بريد به مديريت مامبو --> منو --> براي مثال منوي اصلي --> جديد --> كامپوننت --> گالري داتسو --> ذخيره.
اگر هم مي خواهيد كه گالري داتسو ب عنوان صفحه ي اصليتون شناخته بشه يه منو با نام mainmenu بسازيد و يه لينك به همون ترتينب بالا به داتسو بديد .
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
abdulhalim
09-14-2008, 03:00 AM
مرسي دوست عزيز .. فكر كنم با همين يه خط كلي از مشكلاتم حل بشه
abdulhalim
09-14-2008, 03:46 AM
مرسي دوست عزيز ... مشكلم حل شد ... فقط يه مشكل كوچولو ... رو سرور مشكلي نيست ولي رو لوكال بعد از انجام كار وقتي روي لينك گالري كليك ميكني اين خطا رو ميده ... Fatal error: Call to undefined function dgCategories() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> allery.php on line 479 ... نسخه مامبو هر دو 4.62 هستش .. مشكل از چيه ؟؟
jalal95
09-14-2008, 12:54 PM
سلام. خوب اين كه كاري نداره. اگر مي خواهيد در منو بهش لينك بديد بريد به مديريت مامبو --> منو --> براي مثال منوي اصلي --> جديد --> كامپوننت --> گالري داتسو --> ذخيره.
اگر هم مي خواهيد كه گالري داتسو ب عنوان صفحه ي اصليتون شناخته بشه يه منو با نام mainmenu بسازيد و يه لينك به همون ترتينب بالا به داتسو بديد .
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
حالا بخوايم فقط به يك گالري از داتسو لينك بديم مثلا 3 تا گالري داريم فقط به يكيش لينك بديم اونوقت چيكار كنيم چون با روش شما كل گالري داتسو را مياره يعني تمام گالريهاي موجود در داخلشو
bizimt
09-14-2008, 09:02 PM
فرقی نداره که فقط id همون
الری رو به عنوان آدرس بده.
jalal95
09-15-2008, 11:17 AM
ID چيه لطفا بيشتر توضيح بدهيد چون وقتي ميريم اين مسير "مديريت مامبو --> منو --> براي مثال منوي اصلي --> جديد --> كامپوننت --> گالري داتسو " ديگه انتخاب ديگه اي نميبينم
abdulhalim
09-15-2008, 11:28 AM
من فقط يه مشكل با بند انگشتي ها دارم ... تو قسمت كانفيگ 100 در 120 انتخاب كردم و عكسهايي كه بصورت كلي آپلاود كردم .. سري اول درست بود ولي سري دوم دوباره اندازه اشون 100 در 100 هست .. چرا اونوقت ؟؟ :o
atoofy
09-15-2008, 03:19 PM
ID چيه لطفا بيشتر توضيح بدهيد چون وقتي ميريم اين مسير "مديريت مامبو --> منو --> براي مثال منوي اصلي --> جديد --> كامپوننت --> گالري داتسو " ديگه انتخاب ديگه اي نميبينم
سلام.خوب مي تونيد از بخش كاربري سايت وارد گالري داتسو بشيد و آدرس گالري مورد نظر را برداريد و بعد توي منوي دلخواهتون دكمه ي جديد را بزنيد سپس "لينك- آدرس وب" را انتخاب كنيد و توي قسمت آدرسش مثلا اين طوري بزنيد :
index.php?option=com_datsogallery&Itemid=42&func=v iewcategory&catid=3
يـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــلي
bizimt
09-15-2008, 09:06 PM
id منظور این هست وقتی گالری و زیر مجموعه هاش رو دارین . برید وب سایتتان و گالری مورد نظر رو انتخاب یا کلیک کنید بعد ادرس اون گالری (id رو میبینین)که میره رو کپی کنین بیارین تو کنترل پانل تو قسمت منوها وارد کنید.
اونوقت اون گالری مورد نظرتون تو منو میاد اوکی ؟ و اگه روش کلیک کننن فقط زیر مجموعه خودش رو نشون میده. خیلی ساده.
jalal95
09-16-2008, 05:27 AM
خيلي ممنون دوستان توضيحات كامل بود
abdulhalim
09-19-2008, 07:10 AM
گالري داتسو رو نصب كن درست نصب نميشه .. بعد يه سري فولدرا رو 777 كردم به نظر درست نصب شد .. بعد هم پرميشن رو به حالت اول در آوردم ...
ولي وقتي عكس آپ ميكنم ميزنه سورسش پيدا نشد ... :( برا آپلاود كردن عكس هم بايد پرميشني چيزي رو عوض كنم ؟ يا اينكه گالري داتسو درست نصب نشده ؟؟
اگر براي هربار آپلاود عكس بخوام پرميشن رو عوض كنم .. وقتي يه كاربر ميخواد از طريق كنترل پنل خودش عكسي رو آپلاود كنه .. اونجا به مشكل پرميشن با فولدرها بر نميخوره ؟؟ ::)
zaersalam
09-23-2008, 06:52 AM
گالري داتسو رو نصب كن درست نصب نميشه .. بعد يه سري فولدرا رو 777 كردم به نظر درست نصب شد .. بعد هم پرميشن رو به حالت اول در آوردم ...
ولي وقتي عكس آپ ميكنم ميزنه سورسش پيدا نشد ... :( برا آپلاود كردن عكس هم بايد پرميشني چيزي رو عوض كنم ؟ يا اينكه گالري داتسو درست نصب نشده ؟؟
اگر براي هربار آپلاود عكس بخوام پرميشن رو عوض كنم .. وقتي يه كاربر ميخواد از طريق كنترل پنل خودش عكسي رو آپلاود كنه .. اونجا به مشكل پرميشن با فولدرها بر نميخوره ؟؟ ::)
سلام دوست عزیز
مثل اینکه نسخه اخیر داتسو مشکلاتی داره :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
jamalm
11-01-2008, 07:28 PM
منم مشکل دوستمون که بالا مطرح کردن رو دارم. تو لوکال پیغام :Fatal error: Call to undefined function dgCategories() in رو میده. چطور حلش کنم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.