توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ارتقا به 4.6.5
با سلام
من طبق مراحل گفته شده تمام permission ها را 777 كردم و از تنظيمات كلي مامبو هم اين كار انجام دادم و سپس فايل داده شده را overwirte كردم و از در پايان از طريق upgarde اين پچ را نصب كردم
ولي بعد از اين كار ظاهر سايت مثل قسمت ارسال يادداشت ها و غيره اصلا شبيه 4.6.5 نشده .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و در ضمن قسمت مديريت هم كاملا به هم ريخته (تصوير هاي زير گوياي اين مطالب هستند)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن من از هاست مامبوسرور استفاده مي كنم
با تشكر
ببخشيد
لينك يادم رفت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
08-21-2008, 07:02 PM
به ظاهر که ارتقا داده نشده
چون هنوز ورژن 4.6.2 هست
یکجای کار باید مشکل داشته باشه !
ولي تمامي مراحلي كه گفته شده من انجام دادم و در ضمن قسمت مديريت هم بعد از نصب بسته به هم ريخته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ;) 8)
firoozmandan
08-24-2008, 06:53 AM
سلام
پرمیشن های شما مشکل داشته . به همین دلیل فایلها درست overwrite نشدند .
برای اینکه مطمئن بشید overwrite شدند فایلهایی که میخوایید جایگزین کنید رو ابتدا حذف کنید و سپس فایل آپگرید رو جایگزین کنید .
مشکل حل میشه
اگر حتی با این کار هم مشکل حل نشد ( چون الان دیتابیس شما ارتقا یافته ) میتونید کل فایلها رو حذف کنید و فایل کامل مامبو 4.6.5 رو آپلود کنید و فقط فایل کانفیگ رو ست کنید
یا علی
با تشكر ويژه از جناب فيروزمندان
اگر امكانش هست راه دوم براي ارتقت رو كه فرموديد ( كانفيگ) تشريح كنيد
پر توان باشيد
سلام بسته ارتقا را با پسوند .tar.gz تبدیل کنید و آپلود کنید تا تمام فایل ها overwrite بشوند.
برای این کار برنامه powerarchiver منسب هست ابتدا .zip رو باز کنید روی سیستم و بعد به .tar فشرده کنید یا با استفاده از FTP فایل ها رو جایگزین کنید.
یا علی
atoofy
08-29-2008, 08:22 PM
اگر امكانش هست راه دوم براي ارتقت رو كه فرموديد ( كانفيگ) تشريح كنيد
سلام. فایل خام configuration.php در روت را باز کنید و مشخصات دیتابیس و آدرس سایت و محل ذخیره سازی فایل های خودتون و محل پوشه ی کش ( به طور کلی آدرس ها ) را جایگزین محتویات فعلیش کنید.این کار را می تونید از روی فایلی که هم اکنون و با همین نام روی هاستتون دارید انجام بدید. یعنی اطلاعات مذکور را از اون ببینید.
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلی
اگر راه دوم(كانفيگ) رو انجام بدم فقط اطلاعات سايت مي مونه و قالب و كامپوننت ها مي پره؟
مهدی.
08-29-2008, 08:52 PM
سلام
منظور همگي بعد از اور رايت كردن فايلها بود كه فايل كانفيگ شما نو ميشه.
اون فايل متصل كننده مامبو و ديتابيس و تنظيمات شما هستش.
مشكلي نبايد براي سايتتون پيش بياد. (ميتونيد يك فول بكاپ هم قبل از اين كار ها بگيريد.
موفق و پيروز باشيد.
با سلام کافیه فایل های بروز رسانی رو فقط overwrite کنی و پوشه upgrade را دیگه آپلود نکن در ضمن حتما یک بکاپ بگیر از کل سایت.
مهدی.
08-29-2008, 09:06 PM
آقا راستي فولدر اينستال رو يادت نره پاكش كني!
atoofy
08-29-2008, 09:12 PM
اگر راه دوم(كانفيگ) رو انجام بدم فقط اطلاعات سايت مي مونه و قالب و كامپوننت ها مي پره؟
سلام. خوب از اونجایی که دیتابیستون تغییر نمی کنه بنابراین نیازی به نصب دوباره کامپوننت ها نیست و فقط باید فایل هاشون توی مامبوتون موجود باشه.البته اگر به روش دوم ارتقا بدید و بعدا بخواهید دوباره یه کامپوننت را نصب کنید فکر کنم بهتون ارور بده که این قیبلا نصب بوده و ...و باید برید جداولش را از توی دیتابیس پاک کنید.
خوب برای اینکه اون دردسر ها را نداشته باشید تا اونجایی که میشه فایل ها را حذف نکنید و به قول دوستان خوبم فقط اوررایت کنید که فایل اکستنشن ها اینجوری سرجاشون بمونند و آسیبی به اون ها نرسه. اگر هم نشد که باید همه ی فایل های مامبو را حذف کنید و دوباره آپلود و نصب کنید که در این صورت همون مشکلات بالایی که گفتم پیش میاد احتمالا که باید حلشون کنید.
یــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــــــل ی
با تشكر از همگي
من اگر اين كارهايي را كه گفتين انجام بدم مشكلي براي قالبم كه پيش نمي ياد؟
كلي براش زحمت كشيدم
atoofy
08-29-2008, 09:37 PM
سلام. برای قالبتون هم عینا همون صحبتهایی که توی پست قبلیم خدمتتون عرض کردم وجود داره.فقط شما یه بکاپ بگیرید.دیگه هر طوری هم که بشه مطمئن خواهید بود که می تونید به حالت قبل برگردونیدش ;)
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــلی
مهدی.
08-29-2008, 09:37 PM
براي چي ميگيم كه فول بكاپ بگيري؟ براي همين مسائله ديگه .
اما اگه قالبتون رو دستكاري زياد نكرده باشين و توش اسكريپتهاي خاص اعمال نكرده باشين. نبايد اتفاقي بيوفته. (از فولدر template در فايل منيجر خودتون يك كپي بگيريد - محض احتياط بد نيستش)
موفق و پيروز باشيد.
من مي تونم با استفاده از كامپوننت بانك اطلاعات در مامبو 4.6.2 پشتيبان گرفته و سپس بعد از نصب مامبو 4.6.5 اين پشتيبان را برگردانم؟
مشكلي پيش نمي آيد البته فقط براي مطالب سايت !! نه قالب و...
مهدی.
08-31-2008, 07:30 AM
نه - پيشنهاد ميكنم اينكار را نكنيد.
از مديريت سرويس خودتون فول بكاپ تهيه كنيد.
و 462 خودتون رو ارتقا دهيد و سپس دوباره فول بكاپ بگيريد و سپس هركاري خواستيد بكنيد.
البته ميتونيد اينكار را روي لوكال تست كنيد. اگر جواب داد خوب حتماً براي سرور هم جواب ميده!
موفق و پيروز باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.