ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکته جالب برای ایندکس شدن smf در موتور جستجو

javid2005
08-22-2008, 07:37 AM
سلامی دوباره خدمت همگی

امروز می خوام بهتون یه چیزی رو معرفی کنم که خیلی بدردتون می خوره

لینک های smf به دو صورت هستند

1-<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(board)(topic)xxx

2-در صورتی که sef فعال باشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>(board)(topic)xxx.html

امروز می خوام راه سوم رو به شما معرفی کنم که بهترین روش برای seo کردن یک انجمن به حساب میاد

خب ... مطمئنا دوست دارید وقتی کاربری وارد انجمن موبایل میشه و روی تاپیک نوکیا کلیک می کنه آدرس صفحه رو به صورت زیر ببینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا اینکه کاربر یه تاپیک ایجاد کنه با نام mambolearn در انجمن seo لینک این تاپیک به صورت خودکار به این صورت در بیاد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تمام این کار ها توسط فایل htaccess صورت میگیره ... پس پیشنهاد می کنم اگه سرور آپاچی لینوکس ندارید هاستتون رو عوض کنید (واقعا به عوض کردنش می ارزه)
در ضمن این تغییرات در htaccess به کمک نصب یک بسته صورت میگیره ... پس کار خیلی راحتیه

آها ... یه چیز باحال دیگه اینه که ... اگه این کار رو انجام بدید لینک تمام تاپیک های با عنوان فارسی به صورت خیلی جالب تغییر میکنه مثلا:
یه تاپیک ایجاد می کنم در انجمن موبایل با عنوان &quot;موبایل های جدید&quot; .... لینک این تاپیک به صورت زیر درمیاد : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه هم تاپیکی عنوانش تکراری باشه به انتهای لینکش t1 الی tn اضافه میشه که اینطوری میشه فهمید این تاپیک تکراریه

همون طور که متوجه شدید این روش برای هر حرف فارسی و چینی و .... یه حرف انگلیسی در نظر میگیره (یعنی براساس utf8 حروف رو تبدیل میکنه)

الان خیلی عجله دارم و نمیتونم این بسته رو معرفی کنم ... چون اگه قبل از نکته هایی که باید بگم این بسته رو نصب کنه به مشکل برمیخوره (پشیمون میشه)
پس دندون رو جگر بذارید و صبر کنید تا در ارسال بعدی و در اولین فرصت لینک دانلود این بسته + نکاتش که برای seo کردن smf مهمه رو قرار بدم

در ضمن این روش هم روی ورژن 2 و هم بر روی تمام ورژن های 1 الی 2 کار میکنه ... مثلا روی 1.1.4 و 1.1.5 به خوبی کار می کنه و مشکلی نداره
با هیچ قالبی هم مشکل نداره

پیش به سوی روزی که smf بهترین forum انتخاب بشه

یا علی

سعید
08-22-2008, 07:46 AM
در مورد لینک ها وجود .html در آخر url بهتر از / عمل می کنه.

hajvahid
08-22-2008, 09:24 AM
جالبه . بی صبرانه منتظریم جناب جاوید

dj_ahmad
08-22-2008, 09:37 AM
چرا از اين روش توي تالار خودتون استفاده نكردين؟

javid2005
08-22-2008, 11:39 AM
در مورد لینک ها وجود .html در آخر url بهتر از / عمل می کنه.

مهم تر اینه که وقتی کاربر در موتور جستجو کلمه ای رو به صورت انگلیسی سرچ می کنه به علت بهینه بودن url های انجمن به سایت شما راه پیدا کنه
یه چیز دیگه اینکه به خاطر عدم وجود علامت سوال و مرتب بودن نوشته ها گوگل رتبه رو بالا میبره و بهتر ایندکس می کنه
و اینکه بعضا دیده شده html با سایت مپ سازگاری نداره (نمونه اش انجمن خودم)
شما با یک تیر دو نشون می زنید چون هم کلمه های کلیدی در لینک وجود داره و هم در عنوان تاپیک

سعید جان ... اگه ناراحت نمیشی باید بگم به اعتقاد من موتورهای جستجو / رو بهتر از .html ایندکس می کنند
نمونه اش اینکه خیلی از سایت های بزرگ از html استفاده نمی کنند و مسیرها رو به مانند پوشه تعریف می کنند
نمونه اش سایت seochat.com که کاملا از نظر seo بهینه است .. از این دسته سایت هر چقدر که بخوای می تونم بهت معرفی کنم ... مثل iranseo.com
خیلی از سایت های معروف اگه لینک مطالبشون html باشه دسته بندی هاشون به صورت / است مثل همین سایت آفتاب
اگه تو این زمینه اطلاعات فنی داری خیلی خوشحال میشم راهنماییم کنی و یه بحثی رو شروع کنیم

چرا از اين روش توي تالار خودتون استفاده نكردين؟

احمدجان ... به نظر شما چرا این بسته رو تا الان معرفی نکردم
چون توی لوکال تست کردم کاملا جواب داد ....
تو انجمن خودم هنگام نصب خطا داد چون از حالت forums.dardastras.com استفاده کرده بودم (این تازه یه نکته اش بود)
وقتی هم به حالت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برگردوندم مشکل رفع شد ولی خطای جزئی داد که در حال برطرف کردن این خطا (البته مربوط به انجمن خودم) هستم (احتمال تو انجمن های دیگه خطا نمیده ... چون کاملا تست شده)
اینها دلایلی هست که تو انجمنم نصب نکردم و تا تمام نکات رو اینجا اعلام نکردم چیزی رو معرفی نمی کنم تا دیگران از تجربه من استفاده کنند
تا چند روز دیگه یا این بسته تو انجمنم نصب شده است یا اینکه اصلا این تاپیک حذف میشه ....

آخرین نکته هم اینکه این بسته مربوط به یکی از پروژه های گوگله و گوگل این بسته رو به عنوان ابزاری برای seo کردن انجمن smf معرفی کرده

موفق باشید

سعید
08-22-2008, 01:05 PM
و اینکه بعضا دیده شده html با سایت مپ سازگاری نداره (نمونه اش انجمن خودم)

نه نه. اصلا منظور من این نیست که از بهینه ساز خود انجمن استفاده بشه. چون خود من خیلی باهاش مشکل دارم.
کش این سایت رو در گوگل چک کن. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

می بینی که همه به صورت ؟ و query srring کش شدند.

منظورم این بود که اگر اون یسته هم html. داشت بهتر بود

در مورد این مساله و اینکه html بهتره، چند سالی که من توی مامبولرن بزرگ شدم و از اساتید چیز یاد گرفتم، اینطور یاد گرفتم که html. بهتر هست.
مثلا در مورد بسته SEF مامبولرن که کامرشیال هست، این ویژگی مطرح شده که چون این بسته html. به آخر آدرس ها اضافه می کنه، بهتر هست.

و سایر بحث ها و مقالات.

اما اصلا مدرک مستند و دلیل قاطعی برای این کار ندارم. و چون حرفم مستند به دلیل نیست، (نه اینکه منطقی نیست، بلکه دلیل واضح و مدرک مستندی برای اثبات حرفمم ندارم) بنابراین روی حرفم اصرار و پافشاری بیجا نمی کنم. این نظر من بود که بر اساس یک سری مقالات مربوط به SEO و آموخته های خودم توی همین انجمن بیان کردم.
فقط همین.
حالا ممکنه یا این درست باشه، یا اون

البته اگر شما دلیل مستندی دارید، ارائه کنید تا من هم + بقیه استفاده کنیم.

firoozmandan
08-24-2008, 07:45 AM
سلام

این موضوع که لینکهایی که بدون .html هستند از نظر موتور های جستجو بهتر ایندکس میشن و رتبه بالاتری دارند کاملا درسته . موضوعی که ما در ورژن جدید سایت مامبولرن به اون توجه کردیم و سایت رو بر این اساس داریم آماده میکنیم .

اما در مورد این گونه مد ها : از یک نظر خیلی خوب هستن چون انجمن رو خیلی بهتر optimize میکنند ولی یک بدی دارند و اون هم اینه :
- ممکنه همراه با انجمن ارتقا پیدا نکنند . یعنی مثلا اس ام اف 2 منتشر بشه ولی این مد روی 1 کار کنه ... این موضوع نگران کننده هست
- در بهترین حالت که دقیقا همزمان با انتشار نسخه 2 این مد هم منتشر بشه : بعضی اوقات دیده شده آدرس ها با تغییر ورژن تغییر میکنه . که این موضوع هم باز نگران کننده است !

با توجه به این موارد این برمیگرده به تصمیم وبمستر که آیا استفاده کنه یا خیر ...

یا علی

javid2005
08-24-2008, 01:54 PM
سلام آقای فیروزمندان

این مد هم برای نسخه 2 و هم برای نسخه 1.1.0 الی 1.1.9 کار می کنه
پس فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه

من هم الان این مد رو نصب کردم ... ولی فعلا دارم نکته هایی که کاربران هنگام نصب به مشکل برنخورند رو جمع آوری می کنم

احتمالا فارسیش هم می کنم تا همه بتونند استفاده کنند

این موضوع که لینکهایی که بدون .html هستند از نظر موتور های جستجو بهتر ایندکس میشن و رتبه بالاتری دارند کاملا درسته . موضوعی که ما در ورژن جدید سایت مامبولرن به اون توجه کردیم و سایت رو بر این اساس داریم آماده میکنیم .

می تونید یه منبعی یا توضیحی در اختیارمون قرار بدید که نشون بده .html بهتر از / عمل می کنه؟؟؟

خیلی ممنون

kateb
08-24-2008, 02:18 PM
من چند سال پیش از این مد استفاده کردم
اسمش هم اینه :Pretty URLs
لینک دریافتش:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آدرسش در گوگل :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم صفحه تستش برا زبانهای مختلف :<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما نمی دونم چی شد اخرش منصرف شدم از بکار بستنش

javid2005
08-24-2008, 04:19 PM
سلام
کسی الان نصبش نکنه
چون احتمال داره دچار مشکل باشه

من الان دارم روش کار میکنم

یکی از نکاتش اینه که کسانی که از sef استفاده می کنند هنگام نصب با ارور مواجه میشن
راه حل داره چون خودم هم مثل اکثر شما از sef استفاده می کنم

بقیه نکاتش باشه چند روز دیگه ... یعنی زمانی که امتحاناتم تموم شد

یادتون نره ... اگه الان نصب کنید کار دست سایتتون دادید نگید چرا این رو معرفی کردم ... پس احتیاط کنید
مخصوصا بکاپ بگیرید

javid2005
09-07-2008, 07:38 AM
خب دوستان

تست این بسته با موفقیت به اتمام رسید

فقط به این نکته ها توجه کنید
1-این بسته بر روی forum.yourdomain.com قابل نصب نیست
2-اگر بر روی yourdomain.com/forum نصب کردید و سپس انجمنتون رو با قرار دادن کد در htaccess به forum.yourdomain.com ریدایرکت کردید لینک های مرتب شده در board ها و تاپیک ها به صورت yourdomain.com/forum/board/topic باقی خواهد ماند ... و با کلیک بر روی تاپیک ها اون تاپیک به حال forum.yourdomain.com ریدایرکت خواهد شد
3-اگر فایل جدید htaccess جدیدی را آپلود کردید به این نکته توجه کنید که فایل htaccess قدیمی از بین خواهد رفت و این بسته عمل نخواهد کرد... شما باید کدی که در ارسال بعدی قرار میدهم را با کد جدید htaccess (برای ریدایرکت های مختلف) ترکیب کنید
4-سعی کنید قبل از نصب این بسته نام board ها رو به انگلیسی عوض کنید تا با نصب این بسته لینک ها از نظر انگلیسی بهینه باشند ... خودتون این کار رو انجام بدید بعدا به درست بودن این کار پی خواهید برد
5-برای لینک های بسته های مختلف نصب شده باید کد htaccess که در ارسال بعدی قرار می دهم را ویرایش کنید ... مثلا برای اینکه yourdomain.com/index.php?action=arcade به yourdomain.com/arcade تبدیل شود باید کلمه arcade را در کنار بقیه مولفه های فایل htaccess قرار دهید .. این کار را برای بسته تبلیغات (admod) , گالری (gallery) , لینک باکس (links) و ... نیز باید انجام دهید
6-نکته شماره 5 که عرض کردم برای کد htaccess زیر بهینه شده است .. پس بهتر است از این استفاده کنید
7-اگر مرتکب اشتباهی شدید یا به مشکلی برخوردید همینجا مطرح کنید تا راهنمایی شوید ... اگر کاملا مبتدی هستید بهتر است از این بسته استفاده نکنید
8-این بسته بر روی تمام قالب ها کار می کند ولی اگر انجمنتان فارسی است از بسته ای استفاده کنید که در ارسال بعدی قرار خواهم داد ... اگر از بسته فارسی زیر استفاده نکنید تنها مشکلی که خواهید داشت این است که لینکی در پنل مدیریت شما ظاهر نخواهد شد ولی بسته کار خواهد کرد
9-هر وقت وارد بخش می شوید و با ارور notfound مواجه شدید احتمالا مولفه های بسته مورد نظر را در htaccess استفاده نکرده اید
10-هیچ مسئولیتی متوجه بنده حقیر نیست ... اگر اطلاعات کافی ندارید از این بسته استفاده نکنید ... قصد من فقط کمک کردن است

امیدوارم نکات فوق برایتان مفید واقع شود