PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک قالب فوق العاده زیبا!

afshin3a
08-22-2008, 07:35 PM
دوستان من یک قالب فوق العاده زیبا پیدا کردم!(البته از دید خودم!)هر کی می تونه خواهشا اونو فارسی کنه! توجه کنید که فقط دایرکشن متن ها رو تغییر بدید. لازم نیست اونو آینه ای کنید! چون همه چیز درست سرجاشه! اصلا انگار این قالبو برا فارسی زبونا طراحی کردن!
حتی نمی خوام عکساش هم عوض شه!
هرکی میتونه یا علی!

afshin3a
08-22-2008, 07:40 PM
ببخشید! یادم رفت لینک دانلودو بذارم!
اینم لینک دانلودش: &lt;a href=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> siteground12.zip from Uploading.com&lt;/a&gt;
اینم شکل و قیافش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم دموش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از اینجا هم میتونید دانلودش کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

Siamak
08-22-2008, 08:22 PM
دوست عزیز فارسی سازی این قالب بسیار بسیار ساده هست. چون قالب ساده طراحی شده. توصیه میکنم یک مقدار در انجمن جستجو کنید و خودتون اقدام به فارسی کردنش کنید. اینطوری در آینده مستقل خواهید بود.

این راهنمایی رو میتونم بهتون بکنم که شما باید فقط فایل CSS رو تغییر بدید. برای اینکه تشخیص بدید کودوم بخشها رو باید تغییر بدید میتونید از صفحه Page Source بگیرید و کلاسهایی رو که باید تغییر کنند تشخیص بدید.

majd66
08-23-2008, 11:48 AM
من هم پیرو فرمایش آقا سیامک
میگم این آموزش فارسی &quot;فارسی سازی قالب مامبو.&quot; را دانلود کنید و بخونید
این آموزش کامل و به کمک اون می تونید قالب فارسی کنید
لینک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

pctaz
08-28-2008, 05:12 AM
این قالب قبلاً فارسی شده (یادم نمیاد کجا دیدم وایه دانلود فکر کنم تیم مامبولرن اون رو فارسی کرده)

webpaya
10-11-2008, 06:38 AM
تونستید فارسی کنید این قالبو؟ من مقاله فارسی ساز کردن رو خوندم ولی غیر از انکودینگ بقیش کمکم نکرد. تازه رو لوکال که کار می کنم منو رو نشون نمیده با یه سری چیزای دیگه.

majd66
10-11-2008, 07:15 AM
الان مشکلتون کجاست

webpaya
10-11-2008, 07:37 AM
من رو لوکال کار میکنم.

1. منوی اصلی ندارم جاش ورود و خروج دارم!! دو تا قالب دیگه هم که گذاشتم همین بوده یعنی جای منو فرم login درام!!

2. تاریخ ندارم! مثلا تو اصلی این هست
Written by Administrator
Jul 11, 2006 at 05:15 AM ولی برای من فقط Written by مدیریت سایت یا زیر ماژول جستجو تاریخ روز هست ولی من ندارم.

3. html واردم تا حد زیادی. left و right رو تغییر دادم ولی غیر از تیتر ها مثل &quot;به مامبو 4.6.5 خوش آمدید&quot; نوشته های متن چپ چین هستند هنوز! نمیخوام تو بادی rtl بزارم.

4. آیا اگه من بخوام ماژولی بزارم که تو قالب اصلی نبوده امکانش هست؟ مثلا خروجی سایت بزارم که تو قالب در نظر نگرفته شده

5.ممنون از کمکتون

مهدی.
10-11-2008, 07:42 AM
سلام

1)احتمالاً قالب شما در چيدمان موقعيتها مشكلي داره!
2)تاريخ رو هم بايد در مديريت كلي تنظيم كنيد كه نمايش داده شود يا نه
3)اين قسمت رو بايد از css قالبتون تغيير بديد.
4)بله امكانش هست. در انجمن جستجو كنيد و همچنين سري به آموزشها و پستهاي اخير انجمن بزنيد!

نيكبخت باشيد.

yaghoubi
10-13-2008, 08:56 PM
سلام
من این قالب رو قبلا کاملا فارسی کرده بودم...
ولی فارسی که شد جالب در نیومد (از دید خودم)
بعضی از قالب های مامبو که فارسی میشن خوب در نمیان

webpaya
10-14-2008, 07:07 AM
میشه قالب فارسیشو به من بدین؟ ممنون میشم