توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فارسی منوها
اقا من زمانی که منوها را در ادمین به فارسی تایپ کردم
در خروجی سایت به صورت(؟) علامت سوال نمایش میدهد
DesignX
08-23-2008, 07:48 PM
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اولین منو در سمت چپ که با علامت سال هست مشاهده کنید من این منو را در ادمین به صورت فارسی تایپ کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اولین منو در سمت چپ که با علامت ستاره هست مشاهده کنید من این منو را در ادمین به صورت فارسی تایپ کردم
شما مامبو انگلیسی نصب کردید!
این یک چیز طبیعی هست. اگر می خواید فارسی تاپیک کنید و محتوای فارسی داشته باشید، از نسخه فارسی مامبولرن استفاده کنید./
از اینجا دانلود کنید.
اقا والا مامبو فارسی نصب کردم
DesignX
08-23-2008, 08:13 PM
لازم نیست که صد تا تاپیک ایجاد کنید تا به جوابتون برسید با کمی جستجو در انجمن و در نهایت اگه به جواب نرسیدید همون یه تاپیک کافیه
دوست عزیز. نیازی نیست که قسم بخورید.
اونی هم که شما نصب کردید، با قسم خوردن فارسی نمی شه.
شما مامبوی فارسی تیم مامبولرن رو نصب نکردید.
لطفا اون رو دانلود و نصب کنید.
اقا من ابزار هایی که در<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این صفحه است باید دانلود کنم
یا باید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در اینجا دانلود کنم
DesignX
08-23-2008, 08:34 PM
اقا ابزارهایی که در اینجا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به چه صورت استفاده میشه همراه مامبو یا بعد از نصب مامبو باید آنها رو نصب کنیم
خوب مشخص هست که بعد از نصب مامبو هست.
addon یعنی اینکه بعدا ضافه میشه. یعنی افزودنی.
DesignX
08-23-2008, 08:52 PM
بعد از نصب مامبو
بایدی هم وجود نداره ، به هر کدوم نیاز داشتین می تونید نصب کنید و البته بعداً هم می تونید حذف کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.