PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول Ja Tabs

adinehzadeh
08-23-2008, 08:26 PM
سلام
آقا من این ماژول Ja Tabs و دانلودش کردم (خیلی باحاله). ولی نحوه استفادشو بلد نیستم . لطفا یه راهنمایی بفرمایین .
اینم لینک دانلودش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه یه راهنمایی کوچولو بفرمایین منون می شم.

majd66
08-24-2008, 06:02 AM
شما کافی موقیعت ماژولی که می خواهید داخل تب قرار بگیره را داخل تنظیمات وارد کنید مثل من میخوام ماژول نظر سنجی داخل تب قرار بگیره مثال پایین:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

ghohestan
08-24-2008, 07:24 AM
من اين ماژول رو فارسي كردم
ببينيد:

sogoli
08-24-2008, 10:04 AM
سلام
من نصبش کردم و 3 تاتب تعریف کردم ولی این ارور رو میده :

Notice: Use of undefined constant tablink - assumed &#039;tablink&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 18

Notice: Use of undefined constant tabcontent - assumed &#039;tabcontent&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 19

Notice: Use of undefined constant mouseover - assumed &#039;mouseover&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 20

Notice: Use of undefined constant user1 - assumed &#039;user1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 23

Notice: Use of undefined constant Tab1 - assumed &#039;Tab1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 24

Notice: Use of undefined constant user2 - assumed &#039;user2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 25

Notice: Use of undefined constant Tab2 - assumed &#039;Tab2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 26

Notice: Use of undefined constant user1 - assumed &#039;user1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 27

Notice: Use of undefined constant Tab3 - assumed &#039;Tab3&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 28

Notice: Use of undefined constant user2 - assumed &#039;user2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 29

Notice: Use of undefined constant Tab4 - assumed &#039;Tab4&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 30

Notice: Use of undefined constant user1 - assumed &#039;user1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 31

Notice: Use of undefined constant Tab5 - assumed &#039;Tab5&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 32

Notice: Use of undefined constant user2 - assumed &#039;user2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 33

Notice: Use of undefined constant Tab6 - assumed &#039;Tab6&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 34

Notice: Use of undefined constant user1 - assumed &#039;user1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 35

Notice: Use of undefined constant Tab7 - assumed &#039;Tab7&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 36

Notice: Use of undefined constant user2 - assumed &#039;user2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 37

Notice: Use of undefined constant Tab8 - assumed &#039;Tab8&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 38

Notice: Use of undefined constant user1 - assumed &#039;user1&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 39

Notice: Use of undefined constant Tab8 - assumed &#039;Tab8&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 40

Notice: Use of undefined constant user2 - assumed &#039;user2&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 41

Notice: Use of undefined constant Tab10 - assumed &#039;Tab10&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 42

Notice: Use of undefined constant mouseover - assumed &#039;mouseover&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 76

Notice: Use of undefined constant onclick - assumed &#039;onclick&#039; in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 77

مهدی.
08-24-2008, 10:15 AM
انگليسي يا فارسي؟

اگه با فارسي مشكل داريد در تاپيك مربوطه اعلام كنيد. نه اينجا

موفق و پيروز باشيد.