PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مامبو انگلیسی!!

arsalan3
08-26-2008, 06:25 AM
با عرض سلام
بنده بالاخره پس از تستهای فراوان تصمیم گرفتم از نسخه مامبو 4.6.5 انگلیسی استفاده کنم.
حال در قسمت کاربری یک قالب فارسی گذاشتم که مشکلی باهاش نداره بجز اینکه احتیاج داره مطالب را از راست به چپ بنویسه
مثلا بجای اینکه
Home News Latest Example News Item 1
قرار بگیره بایستی برعکس بشه فکر کنم شما حرفه ایها منظورم را متوجه شدید
به هر حال بنده زیاد جستجو کردم در سایت ولی یک جواب سرراست ندیدم
خواهش می کنم بدون ارجاع دادن یک جواب بدید ببینم در چه مرحله ای هستم و چکار کنم
ممنون ;) :-\

سعید
08-26-2008, 09:57 AM
خوب مسلم هست كه بايد اينطور باشه
شما قالب فارسي نصب كرديد!
قالب هاي فارسي راست به چپ هستند
براي بر عكس كردن بايد rtl ‎‏ ها رو در قسمت هاي مربوطه به ltr‏ تغيير بديد.
اين تغييرات بايد در دو فايل زير در قالب اعمال بشه
index.php
فايل‎ .css ‎

سعید
08-26-2008, 10:09 AM
ببخشيد من درست متوجه منظورتون نشدم
مي خوايد راست به چپ باشه يا چپ به راست؟

اگر دوست داريد چپ به راست بشه مراحل بالا رو انجام بديد

اگر دوست داريد راست به چپ باشه كه مطالب انگليسي برعكس هستند

اگر هم مطالب فارسي هستند، چه دليلي داره كه از مامبو فارسي استفاده نمي كنيد؟

arsalan3
08-27-2008, 05:52 AM
با عرض سلام خدمت شما
عرض کنم با توجه به اینکه اکثر کامپوننت هایی که من نیاز دارم از سایتهای لاتین گرفتم
لذا اکثرشون در مامبوی ترجمه شده یا خراب نصب می شن یا اصلا نصب نمی شوند
ولی در مامبوی انگلیسی کار می کنند.
در ضمن آپدیت کردن آنها هم راحتتر است
به هرحال...

در مورد نیاز من باید بگم که یک قالب زیبای فارسی دانلود کردم با اندک تغییراتی از همین سایت مامبولرن و تصمیم دارم از اون استفاده کنم
حال به قول شما اون قالب فارسی راست به چپ است ولی چون در هسته انگلیسی نصب شده مطالب را راست به چپ نمی نویسه! مثلا
علامت سوالات را برعکس می زاره: مثلا :

اسم شما چیه?

در حالیکه من می خوام در نوشتن مطالب فارسی - که کل سایت هم فارسیه- این مشکل نباشه خلاصه اینکه همانند مامبوی فارسی باشه با این تفوت که هسته اش انگلیسیه!!
امیدوارم با زبانی ساده بنده را راهنمایی کنید.
ممنون ::)

سعید
08-27-2008, 10:24 AM
من نديدم مامبو فارسي با addon‏ هايي كه روي نسخه انگليسي به خوبي كار مي كنند مشكل خاصي داشته باشه!

شايد مشكل شما به خاطر تعارض با ساير addon‏ ها بوده

ضمنا با اين نسخه اگر بخوايد محتواي فارسي داشته باشيد ، خيلي به مشكل بر مي خوريد
مثلا تلاش كنيد يك منوي فارسي بسازيد!

به هر حال براي رفع مشكلات و از جمله اين مشكل بايد اون كارايي انجام بشه كه روي نسخه فارسي انجام شده!

arsalan3
08-27-2008, 01:19 PM
با سلام
خیلی ناامیدانه نوشتید
من اینکار را به پیشنهاد چند تن از دوستان عضو که تجربه موفقی داشتند قبول کردم که تا الان مشکلی در لوکال هاست نداشتم الا همان موضوع که مطرح کردم.
به هر حال از شما و دوستان دیگه می خوام بیشتر کمکم کنند
ممنون :-\

مهدی.
08-27-2008, 01:57 PM
شما خودتون ميفرماييد: من اینکار را به پیشنهاد چند تن از دوستان عضو که تجربه موفقی داشتند قبول کردم که تا الان مشکلی در لوکال هاست نداشتم الا همان موضوع که مطرح کردم.

خوب از همون دوستان بپرسيد تا مشكل رو به شما بگن. شايد راه حل خاصي براش پيدا كردن. لطفاً راه حل رو هم در همينجا اعلام كنيد تا به ديگران هم ياد بدهيد.

اميدوارم موفق باشيد.

سعید
08-27-2008, 02:32 PM
ميشه بفرماييد مامبو فارسي مامبولرن با چه كامپوننتي مشكل داشته؟

به فرض صحت اين موضوع فكر نمي كنيد هماهنگ كردن جزء با كل يعني اون كامپوننت ها با هسته مامبو راحت تر از سازگار كردن مامبو با اين addon‏ ها باشه؟

اين حرف من نا اميد كننده نيست
بلكه شما رو راهنمايي به يك كار بهتر كردم

در ضمن مجموعه كارهايي كه براي سازگار كردن مامبو با زبان فارسي لازم بوده طي سه سال توسط تيم مامبولرن انجام شده
انجام دادن دوباره همه اين كارها در حالي كه مامبولرن اون رو با حداكثر كيفيت و تجربه انجام داده و به صورت رايگان در اختيار همه قرار داده ، كاري منطقي به نظر نمي رسه

arsalan3
08-28-2008, 06:54 AM
با سلام
آقای سعید امیدوارم از مطرح شدن این مشکل توسط بنده سوء ذنی پیدا نکرده باشید
بنده از دوکامپوننت حیاتی برای سایت خود استفاده می کنم که اگر آن دو نباشن سایتی ندارم
کامپوننت گالری کتاب
و گالری ویدئو
که متاسفانه با نسخه فارسی کار نمی کنن ولی با انگلیسیش مشکلی ندارن
بالاخره راهی هست یا اینکه سایتمو تعطیل کنم :-\

سعید
08-28-2008, 08:08 AM
هميشه راهي هست!

اسم انگليسي كامپوننت ها و در صورتي كه تجاري نيستند آدرس براي دريافت بگذاريد تا بررسي كنند مديران
اگر مشكل داشته باشه و بشه رفعش كرد اينكارو بكنيم تا رفع بشه و بقيه هم بتونند استفاده كنند

لااقل به گسترش مامبو فارسي و محتواي فارسي هم كمك كرده باشيم

firoozmandan
08-28-2008, 10:02 AM
سلام

نمیدونم کدوم یکی از اعضا به شما گفته ولی هر کسی این حرفو زده قطعا نشون داده بار علمی خیلی کمی داره ! لطفا به من بگید تا بیشتر باهاش آشنا بشم .

هر کامپوننتی که روی مامبو انگلیسی نصب بشه 100% روی نسخه فارسی هم نصب میشه .

یا علی

arsalan3
08-29-2008, 05:49 AM
با سلام خدمت آقای فیروزمندان
واقعیت در مورد نصب کامپوننت ها اینه کسی نگفته بلکه آزمایش خودمه بر روی لوکال که روی انگلیسی نصب شدن ولی ...
شاید بخاطر اینه که خود کامپوننت ها انگلیسین با هسته انگلیسی سازگارترند شایدم نه به هر حال شما استادید
در مورد پیشنهاد استفاده از نسخه انگلیسی هم :
از طریق جستجو و خواندن تایپیک ها در جوملا یا مامبو بود که به این نظر رسیدم و خوندم ;)

arsalan3
08-29-2008, 06:46 AM
با سلام دوباره:
آقای فیروزمندان به لینک زیر مراجعه کنید تا علت تصمیم بنده را بدانید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
08-29-2008, 07:27 AM
سلام

شاید این صحبت ها در مورد جوملا که به درستی فارسی سازی نشده و با فارسی کردن مشکلات زیادی در اون به وجود اومده درست باشه .

اما دوستانی که از مامبو استفاده میکنند میدونند نسخه های فارسی همیشه حتی از نسخه انگلیسی کاملتر بوده و هست .

در مورد نصب کامپوننت : برای فارسی سازی مامبو قسمتهایی که مربوط به نصب و یا سازگاری است به هیچ عنوان تغییری نکرده . مشکل شما باید جای دیگه باشه چون این صحبت منطقی به نظر نمیرسه .

یا علی

سعید
08-29-2008, 07:29 AM
سايت براي من باز نشد
به هر حال
ببينيد در مورد ساير سايت ها همه حق دارند نظر خودشون رو بيان كنند
ولي اينجا شما با نماينده رسمي بنياد مامبو طرف هستيد و مرجع رسمي مامبو در ايران

در مورد اين پست هم جوابش در خلال پست هاي بالا داده شده
اما دوباره يادآوري مي كنم

در هسته مامبو هيچ تغيير ساختاري داده نشده كه موجب ناسازگاري بشه
اين ترجمه 100% استاندارد و مثل يك زبان براي مامبو هست كه به تاييد رسمي بنياد جهاني مامبو هم رسيده و در خود مامبو انگليسي هم موقع نصب زبان فارسي وجود داره

شما هم اگر واقعا مشكلي داشتيد به خاطر فارسي بودن مامبو نيست بلكه شايد به خاطر تعارض، تداخل يا ناسازگاري با ساير addon‏ ها بوده

اگر اين طور هست، به ارسال قبلي من توجه كنيد و به اون عمل كنيد

مهدی.
08-29-2008, 08:03 PM
توي اون تاپيك نشانه اي از ضعف در مامبو نديدم! همش در رابطه با جوملا صحبت شده!
جوملا از مامبو مجزاست. سايت پشتيباني هم كاملاً متفاوت هست! نگفتيد اون دوستاني كه به شما پيشنهاد كرده بودند اينكار را بكنيد كجان؟ منظورتون همين دوستان بود؟!

اميدوارم با نصب نسخه فارسي و استفاده از اكستنشن هاي مرتبط با مامبو كار شما راه بيوفته و بتونيد يكي از كاربران قدرتمند مامبو بشيد.

بدون هيچ تأملي نسخه فارسي مامبو رو دانلود كنيد و نصب كنيد. هر مشكلي هم كه براتون پيش اومد بپرسيد. در اين انجمن تا جايي كه امكانش باشه براتون توضيح داده ميشه تا مشكلتون براحتي حل بشه.

موفق و پيروز باشيد.