PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسیر ذخیره جلسات غیرقابل ویرایش است ...

afshin3a
08-27-2008, 12:16 PM
من می خوام مامبو را روی سرور نصب کنم و به جمع استفاده کنندگان از مامبو بپیوندم ولی موقع نصب مسیر ذخیره جلسات(Session save path ) غیرقابل ویرایش است . از کجا می تونم این مشکلو رفع کنم؟ در ضمن اگر Unwriteable باشد، اشکال ندارد من ادامه نصب را انجام دهم؟اگر با این شرایط نصب کنم ممکن است چه مشکلی پیش آید؟
من از Plesk استفاده می کنم . ممکن است این موضوع به پلسک مربوط شود؟
راستی یک سوال دیگر:
Magic Quotes GPC در سرور من خاموش است. چه مشکلی ممکن است برای من پیش آید؟ آیا اگر به مدیر سرورم اطلاع دهم آن را برام روشن می کند؟

سعید
08-27-2008, 01:10 PM
با استفاده از htaccess‏ مي تونيد مسير ذخيره سازي نشست ها رو تعيين كنيد
در اين مورد قبلا بحث شده

در صورتي كه مامبو نتونه نشست ها رو ايجاد كنه كاربران نمي تونن وارد سايت بشن

ghohestan
08-27-2008, 01:16 PM
جستجو كليد هر مشكل!!!

مشکل با save session path
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

afshin3a
08-27-2008, 05:11 PM
جستجو كليد هر مشكل!!!

مشکل با save session path
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با استفاده از htaccess‏ مي تونيد مسير ذخيره سازي نشست ها رو تعيين كنيد
در اين مورد قبلا بحث شده

در صورتي كه مامبو نتونه نشست ها رو ايجاد كنه كاربران نمي تونن وارد سايت بشن

من اصلا نمی خوام سایتم ورود و خروج داشته باشه. در ضمن من با همین مشکل مامبو را نصب کردم و چون از پلسک استفاده می کنم اصلا فایلی به اسم .htaccess ندارم!!!
حالا میگین من چیکار کنم؟
ذر ضمن وقتی یه بخش ایجاد می کنم و می خوام مطلب بزنم این پیغام میاد:

Warning: Cache_Lite::include_once(PEAR.php) [cache-lite.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 470

Warning: Cache_Lite::include_once() [function.include]: Failed opening &#039;PEAR.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.:&#039;) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 470

Fatal error: Class &#039;PEAR&#039; not found in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 471

atoofy
08-27-2008, 05:25 PM
سلام. برای این ارور ها فایل includes/Cache/Lite.php را اوررایت کنید ببینید مشکل حل میشه؟

یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی

afshin3a
08-27-2008, 05:32 PM
یعنی از پوشه مامبویی که از مامبولرن دانلود کردم این فایل را دوباره روش آور رایت کنم؟

سعید
08-27-2008, 05:34 PM
خوب بدون ورود مي تونيد وارد بخش مديريت بشيد؟

فايل هم ايجاد كنيد

ارور هم دسترسي و صحت pear.php‏ رو كنترل كنيد

afshin3a
08-27-2008, 05:48 PM
فایل لایت پرمیژنش 644و فولدر کش 755. در ضمن بدون ورود نمی تونم وارد بخش مدیریت بشم! صبر کنید آور رایت کنم ببینم چی میشه!

atoofy
08-27-2008, 05:50 PM
فولدر کش : 777

یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــــلی

afshin3a
08-27-2008, 05:53 PM
یعنی همیشه 777 باشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟

afshin3a
08-27-2008, 05:55 PM
یه فولدر کش دیگه هم تو روت دارم. اونو هم 777 کنم؟ یا فقط این کشی که داخل include

atoofy
08-27-2008, 05:59 PM
سلام. فقط اونی را که توی روت هست 777 کنید.

یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلی

سعید
08-27-2008, 06:00 PM
فايل لايت خودش مشكلي نداره

Pear.php
رو كنترل كنيد

فايل htaccess‏ هم يك جديد ايجاد كنيد و اون مواردي كه آقاي فيروزمندان فرمودند رو اجرا كنيد

afshin3a
08-27-2008, 06:11 PM
پرمیشن فایل پیر 644 , و فولدر پیر هم 755.متاسفانه بلد نیستم htaccess ایجاد کنم.یعنی آشناییم کمه! البته اون مقاله رو الان میرم بخونم (مقاله کامل htaccess)

afshin3a
08-27-2008, 06:27 PM
من پرمیژن هر دوتا پوشه کش را 777 کردم . درست شد.ممنونم بچه ها! حالا به نظرتون بازم لازمه اچ تی اکسس بسازم؟

مهدی.
08-27-2008, 06:39 PM
اگر اون فايل رو بسازيد فكر نميكنم ضرر كنيد.

موفق و پيروز باشيد.

atoofy
08-27-2008, 07:27 PM
من پرمیژن هر دوتا پوشه کش را 777 کردم . درست شد.ممنونم بچه ها! حالا به نظرتون بازم لازمه اچ تی اکسس بسازم؟

سلام. خوب این تغییر پرمیشن ها برای اصلاح اون ارورهایی بود که:

در ضمن وقتی یه بخش ایجاد می کنم و می خوام مطلب بزنم این پیغام میاد:

Warning: Cache_Lite::include_once(PEAR.php) [cache-lite.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 470

Warning: Cache_Lite::include_once() [function.include]: Failed opening &#039;PEAR.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.:&#039;) in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 470

Fatal error: Class &#039;PEAR&#039; not found in /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 471

که الحمدلله حل شده. بحث htaccess. برای این بود که شما مسیر ذخیره سازی جلسات را خودتون باهاش تعیین کنید. حالا اگر از لحاظ Session save path مشکلی ندارید و می تونید وارد بخش مدیریت بشید، محتوا ارسال کنید و اکستنشن نصب کنید و خلاصه مشکلی ندارید فکر کنم نیازی نیست فعلا.

یــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلی