PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن يک بخش به طور کامل

isat
08-28-2008, 01:54 PM
با سلام
اول بگم سرچ کردم چيزي که بدردم بخوره نيافتم پس خواهش ميکنم نگين سرچ کني پيدا ميشه و ......
من يک قسمتهاي رو از مامبو ميخوام پا کنم مثل برخي لينکهايي که تو منو ها داده به گنو و ........ از منو پاک کردم ولي هنوز يه نشونه هايي ازش هست مثلا من از nokKaew استفاده ميکنم ولي اونجا هنوز هست و از اونجا نميشه پاکش کرد يا مثلا برخي از ماژولها مثل خروجي سايت رو نميتونم کامل پاک کنم چرا؟

mhadaily
08-28-2008, 03:10 PM
کافیه به بخش مربوطه برید و آیتم رو تیک کنارش رو بزنید و سپس روی سطل زباله کلیک کنید و بعد وارد مدیریت سطل زباله بشید و به طور کامل اون ها رو حذف کنید

موفق باشید

isat
08-29-2008, 05:26 AM
نه ديگه اونقدر مبتدي نيستم ;D
اينکارا رو کردم ولي بازم نشده پرميشن هاي فولدرها 755 و فايلها 644 هست البته پوشه هاي که واسه نصب مامبو نياز بودو 777 گذاشتم شما رو بخدا کمک

سعید
08-29-2008, 08:43 AM
در صورتي كه لينك منو باشه از مديريت منوها قابل حذف هست
ربطي به سطح دسترسي هم نداره

منظورتون از اين كه نمي شه چيه؟
ميشه بيشتر توضيح بديد؟

isat
08-30-2008, 08:58 PM
مثلا لينکهايي که توي مامبو هست به لينوکس مامبو اکستنشن و ....... اينارو پاک کردم ولي توي کامپوننت nokkaew هنوز اسمشون هست در ضمن من سطل بازيافت رو هم خالي کردم بعدش ميخواستم بدونم چرا توي nokaew هنوز اين لينکها موندن

سعید
08-30-2008, 09:08 PM
من يک قسمتهاي رو از مامبو ميخوام پا کنم مثل برخي لينکهايي که تو منو ها داده به گنو و ........ از منو پاک کردم

مثلا لينکهايي که توي مامبو هست به لينوکس مامبو اکستنشن و

توی کجای مامبو ؟
توی اینکستان یا منوهای سایت ؟

مطمئن هستید که شما همه رو پاک کردید ؟

اگر میشه لینک سایت رو بگذارید تا منظور شما رو بهتر متوجه بشیم.