توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکته چهارم ایندکس شدن ... حذف phpsesid برای موتور جستجو
javid2005
08-29-2008, 01:37 PM
سلام
در تاپیک های قبلی در مورد اینکه بعضی وقت ها مهمان ها وقتی وارد انجمن میشن لینک ها رو به صورت phpsesid میبینند بحث کردیم
من تا الان مشکل phpsesid نداشتنم ... از وقتی که فایل htaccess رو عوض کردم و انجمنم رو به ساب دامنه ریدایرکت کردم منم دچار این مشکل شدم
یه مد پیدا کردم که نه تنها بهتون میگه میهمانان داخل انجمن چندتاشون اسپایدر یاهو و گوگل و msn و ... هستند لینک های phpsesid رو برای موتورهای جستجو به حالت اصلی خودش ریدایرکت می کنه
اسم این مد Googlebot & Spiders هست و آدرسش هم اینه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه دوستان به این مد شدیدا نیاز دارند همینجا اعلام کنند تا فارسیش کنم
موفق باشید
siran
08-29-2008, 02:31 PM
ایول...
ببخشید یه سوال:
راهی هست که مهمانان نتوانند کل پست ها نه فقط لینک ها را ببینند ولی روبات ها بتوانند؟
بعد این راه برای لینک هست؟یعنی مهمان ها نمی توانند لینک ها را ببینند ولی روبات ها می توانند؟
ممنون.
javid2005
08-29-2008, 03:46 PM
من خودم این موضوع بودم تا روبات ها بتونن ببینند و مهمان ها نتونن
ایده ای که تو ذهنم داشتم این بود که رنج آی پی گوگل و یاهو و msn رو برای دیدن تاپیک ها تنظیم کنیم و بقیه رنج آی پی ها رو هم برای ندیدن تاپیک ها ....
توی تاپیک مجوز ورود فقط برای چند آی پی خاص (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک خواستم ولی ظاهرا باید یه مد یا ... نوشته بشه
باید با sales [at] mambolearn.com صحبت کنی تا برات برنامه اش رو بنویسند
siran
08-29-2008, 04:55 PM
ممنون ولی رایگان نیستش؟
javid2005
08-29-2008, 05:37 PM
خیر
دنبالش میگردم شاید هم باشه
به احتمال 1%
شما هم بیکار نشین .. جوینده یابنده است
اگه هم یابنده نبود ... نویسنده است
منظورم اینه که خودمون می نویسیمش
یا اینکه براش پول پرداخت می کنیم
در نهایت اصلا بیخیال میشیم
این مودی که گذاشتم رو هر کی می خواد دستور بده تا براش فارسی کنم
یا علی
siran
08-29-2008, 07:30 PM
باشه ممنون.
یه سوال.
نخندیدا :دی
phpsesid یعنی چی؟!!!
ممنون.
javid2005
08-29-2008, 08:22 PM
شما که نمی دونید چرا گفتید "ایول ..." ؟؟
عیبی نداره .. الان برات توضیح میدم
بعضی وقت ها وارد انجمن های smf که میشی تمام لینک ها به صورت مثال زیر درمیان
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 68
این حالت معمولا زمانی رخ میده که مهمان باشی ... موتورهای جستجو هم به صورت مهمان وارد انجمن میشن و خیلی وقت ها هم با این گونه لینک ها مواجه میشن
این گونه لینک ها ضرر زیادی دارند ... مثلا اینکه باعث میشن از هر صفحه 2 لینک متفاوت داشته باشی و این حالت برای موتور جستجو خوب نیست ... در ضمن لینک های phpsesid اصلا منظم و مرتب نیستند و در کل موتور جستجو برای اینگونه لینک ها ارزش زیادی قائل نمیشن و این باعث افت رتبه سایت شما میشه
حالا من این مد رو معرفی کردم تا کسانی که این مشکل رو داشتند و کسانی که مثل خودم دچار این مشکل شدند خیالشون راحت باشه که گوگل این جور لینک ها رو نمیبینه ... چون اینجور لینک ها اگه در انجمن اتفاق بیفتند این مد لینک رو ریدایرکت می کنه به حالت اصلیش
siran
09-02-2008, 07:49 PM
سلام.
جاوید جان فکر کنم منم دچار این مشکل شدم.
تاپیکو پیدا نکردم این جا گفتم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگر این بسته رو فارسی کنید که خیلی عالیه!
ممنون از لطفتون.
javid2005
09-03-2008, 12:40 PM
همین الان شروع می کنم
siran
09-03-2008, 03:29 PM
ایول جاوید جان.خیلی خوبه.موفق باشید.
javid2005
09-03-2008, 03:35 PM
بسته کاملا فارسی googlebot
فارسی شده توسط جاوید هادی
امکانات:
حل مشکل phpsessid در لینک های انجمن برای موتورهای جستجو
نمایش تعداد اسپایدر ها فعال در انجمن
نمایش اسپایدر و نام اصلی اسپایدر در بخش کاربران آنلاین
محاسبه و عدم محاسبه تعداد اسپایدرها در بیشترین میزان آنلاین (آمار)
دانلود کنید:
این بسته فقط بر روی قالب پیش فرض کار می کند
توجه: برای تغییرات دستی در قالب های دیگر فایل های index.template.php و boardindex.template.php قالب را ویرایش کنید
در صورت عدم موفقیت برای ویرایش قالب فایل های فوق را قرار دهید تا ویرایش کنم
نظر یادتون نره ... به خصوص اگر مشکلی داشتید همینجا اعلام کنید
امیدوارم مفید واقع شود
موفق باشید
javid2005
09-03-2008, 03:38 PM
اینم لینک دانلود از رپید شیر (در صورتی که لینک فوق کار نکرد)
siran
09-03-2008, 05:49 PM
خیلی خوبه جاوید جان.
هنوز که دارم تنظیمات فروم رو انجام میدم.انشاالله تست میکنم.
در ضمن شما قبلا SMF Team نبودید درسته؟!
تبریک میگم...
مال انجمن من معلوم نیست یه بار این مشکل رو داره یه بار نداره
javid2005
09-07-2008, 06:51 AM
اگه منظورتون مشکل phpsessid هست .. باید بگم همیشه اینطوری نیست
پس طبیعتا بعضی اوقات براتون این مشکل وجود داره و بیشتر اوقات این مشکل وجود نداره
اکثرأ وقتی به صورت میهمان وارد میشی اینطوری میشه
با نصب این بسته مشکلی از نظر موتور جستجو ندارید (موتور جستجوها به صورت میهمان وارد میشن)
و این از نظر seo نکته مهمی به حساب میاد
ناگفته نماند این بسته امکاناتش فراتر از اینهاست (در ارسال های قبلی ذکر شد)
savarsho
09-10-2008, 08:37 AM
شرمنده ولی من برای اولین باره که انجمن نصب کردم این بسته را چطوری باید رو انجمنم نصبش کنم
javid2005
09-10-2008, 02:58 PM
مدیریت --> مدیریت بسته ها --> نصب بسته ها --> آپلود بسته جدید
سپس ...
نصب بسته --> نصب
در پایان هم از قسمت تنظیمات عمومی انجمنها --> اسپايدر و گوگل بوت
تنظیمات لازم را انجام دهید
موفق باشید
siran
09-10-2008, 09:17 PM
سلام.
ممنون از جناب جاوید.
رو انجمن آزمایشیم تست کردم و نصب شد.
نسخه 1.1.6 هم داشتم.
خوب حالا چرا تو سایت اس ام اف لرن نمی گذارید؟!
با تشکر.
javid2005
09-11-2008, 10:16 PM
این رو دیگه باید آقای فیروزمندان و استادان تصمیم بگیرند
موفق و موید باشید
برای قرار دا
بسته کاملا فارسی googlebot
توجه: برای تغییرات دستی در قالب های دیگر فایل های index.template.php و boardindex.template.php قالب را ویرایش کنید
در صورت عدم موفقیت برای ویرایش قالب فایل های فوق را قرار دهید تا ویرایش کنم
با سلام به دوستان عزیز
میشه بگید به چه شکلی تغییرات دستی رو در قالبهای دیگر انجام بدیم محل دقیق کدها ؟
javid2005
11-12-2008, 02:58 PM
فايل index.template.php قالب مربوطه را باز كنيد
كد زير ا پيدا كنيد
if ($context['show_load_time'])
echo '
<span class="smalltext">', $txt['smf301'], $context['load_time'], $txt['smf302'], $context['load_queries'], $txt['smf302b'], '</span>';
كد زير را بعد از آن قرار دهيد
if (isset($context['ob_googlebot_stats']))
echo '
<br /><br /><span class="smalltext">', $txt['ob_googlebot_stats_lastvisit'], timeformat($context['ob_googlebot_stats']['Googlebot']['lastvisit']), '</span>';
فايل BoardIndex.template.php قالب مربوطه را باز كنيد
كد زير را پيدا كنيد
$context['num_guests'], ' ', $context['num_guests'] == 1
كد زير را قبل از آن قرار دهيد ....
(empty($context['spiders']) ? '' : $context['num_spiders'] . ' ' . ($context['num_spiders'] == 1 ? $txt['ob_googlebot_spider'] : $txt['ob_googlebot_spiders']) . ', '),
كد زير را پيدا كنيد
', $txt[140], ':<br />', implode(', ', $context['list_users_online']);
و كد زير را بعد از آن قرار دهيد
if (!empty($context['spiders']))
{
if ($modSettings['ob_googlebot_display_own_list'])
echo '
<br />
', $txt['ob_googlebot_spiders_last_active'], ':<br />';
else
{
if (empty($context['users_online']))
echo '
', $txt[140], ':<br />';
else
echo ', ';
}
echo implode(', ', $context['spiders']);
}
موفق باشيد
yasser360
11-15-2008, 09:45 AM
آقا سلام.من این مد رو نصب کردم و تغییرات رو هم اعمال کردم ولی از اون به بعد هر دو صفحه پشت هم که باز می کنم.مثلا مدیریت-بسته ها و یا مدیریت- تنظیمات عمومی انجمنها ویا کاربران -دیدن یه کاربر خاص و... همه صفحه های دوم به بعد به صفحه اصلی میره.نه میشه یه پستفرستاد یا حتی تنظیمات رو تغییرداد.نمیتونم این مد رو هم حذف کنم چون به اون صفحه نرسیدم میره به صفحه اصلی.خواهشا کمک کنید ببینید باید چیکار کنم.ممنون
javid2005
11-15-2008, 09:29 PM
با توجه به اینکه یوزر نیم + پسوورد رو برام فرستادید من انجمن شما رو چک کردم ولی هیچ مشکلی ندیدم ...
میشه بیشتر توضیح بدید؟
mehdi_org
11-16-2008, 06:53 AM
در پایان هم از قسمت تنظیمات عمومی انجمنها --> اسپايدر و گوگل بوت
تنظیمات لازم را انجام دهید
جاويد جان من وقتي روي اسپايدر و گوگل بوت كليك ميكنم هيچ صفحه جديدي لود نميشه و مجددا همون قسمت تنظیمات عمومی انجمنها نمايش داده ميشه .
ولي در كاربران آنلاين مينويسه كه چند تا اسپايدر حاضرند و همينطور در بعضي از صفحات نوشته « اخيرا گوگل از اين صفحه بازديد كرده » هم نمايش داده ميشه .
اما در مورد PHPSESSID=87755ba7d9a704eeaf0769e3d74e7c68 هنوز وقتي كاربري به صورت ميهمان وارد ميشه ، اين مشكل بعضا وجود داره.
javid2005
11-16-2008, 08:24 AM
این بسته کاملا تست شده و خودم دارم ازش استفاده می کنم
با این حال باز هم تست می کنم تا ابهامات برطرف بشه
در مورد phpsessid متاسفانه من هم باهاش مشکل دارم ... یعنی وقتی به صورت مهمان وارد میشم ریدایرکت صورت نمی گیره
ولی از وقتی این بسته رو نصب کردم هیچ لینکی با phpsessid در موتور جستجو ایندکس نشده .. یعنی ریدایرکت شده اش ایندکس شده
باور نمی کنید؟ .. انجمن من حدود 12000 لینک ایندکس شده داره که هیچکدومشون phpsessid نیستند
توی گوگل نوشته زیر رو جستجو کنید
site:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> inurl:phpses
احتمالا این عمل برای user agent موتورهای جستجو صورت می گیره نه مهمان ها و این نکته نشانه کارایی خوب این بسته است
PediLP
11-16-2008, 10:39 AM
ممنون جاويد جان، بسته خوب و مفيدي بود. بهتر نيست تمام بسته هايي كه فارسي ميكني در تاپيك مربوط هم يك نسخه اش رو بزاري تا كساني كه اين تاپيك رو شايد نگاه نميكنن هم دانلود كنن.
با تشكر
javid2005
11-16-2008, 10:41 AM
حتما این کار رو انجام میدم
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.