PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی سازی مد بازی آنلاین جدید

javid2005
08-29-2008, 05:43 PM
سلام دوستان

امروز داشتم کلوپ بازی آنلاین نسخه جدید و دارای تورنومنت رو به فارسی ترجمه می کردم که به یه مشکل برخوردم

می خوام مجموعه ایجاد کنم هیچ مشکلی نیست به جز یه مشکل: اگه نام مجموعه فارسی باشه به جای حروف فارسی علامت سوال جایگزین میشه
بخش shutbox هم همینطوره

فایل قالب کلوپ بازی رو هم روی utf-8 تنظیم کردم درست نشد
بعدش هم تصمیم گرفتم تمام فایل های کلوپ بازی حتی فایل های پوشه سورس رو روی utf-8 تنظیم کنم
فایل های سورس روی utf-8 تنظیم نمیشن ... یعنی با یونیکد utf-8 ذخیره میشن ولی وقتی که دوباره بازش می کنم می بینم utf-8 نیست (فایل های قالب اینطوری نیستند)
فکر کنم تصمیمم اشتباه بوده و نباید فایل های سورس رو تغییر بدم

پیشنهاد شما چیه؟
چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم و بسته رو به طور کامل فارسی کنم؟؟؟

نوید
08-30-2008, 06:20 PM
آیا خامش هم مشکل uft-8 داره؟

dj_ahmad
08-31-2008, 04:01 AM
لطفا سورسش رو بزار تا ما هم روش كار كنيم...

javid2005
08-31-2008, 11:48 AM
بله خامش هم این مشکل رو داره ... هم روی smf انگلیسی تست کردم و هم روی فارسی

به نظر من خیلی از مد ها این مشکل رو دارند

لطفا سورسش رو بزار تا ما هم روش كار كنيم...

کل بسته رو می خواهید یا فقط یه سری از فایل ها؟؟

dj_ahmad
08-31-2008, 02:36 PM
کل بسته رو می خواهید یا فقط یه سری از فایل ها؟؟
all of them please

javid2005
08-31-2008, 03:08 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

javid2005
09-04-2008, 09:12 PM
این مشکل رو تو چند بسته دیگه هم دیدم

مثل گالری و لینک باکس و خوش آمدگویی و ...
مثلا وقتی در لینک باکس یک مجموعه با نام فارسی ایجاد میکنم به جای حروف فارسی علامت سوال قرار میگیره

مثلا همین مد بازی آنلاین هم رو smf فارسی و هم روی smf انگلیسی تست شده ... همه چیزش هم در هر دو smf درسته ... ولی نمیشه مجموعه با نام فارسی ایجاد کرد

ظاهرا مشکل از انگودینگ قالب بسته نیست ...

کسی نیست همراهیم کنه؟؟ این بسته بازی خیلی باحاله ... امکانات جدیدی داره
فارسیش که کردم .. فقط میمونه حل این مشکل ... در ضمن روی اکثر قالب ها هم نصب میشه

منتظر جوابتون هستم

javid2005
10-30-2008, 09:58 AM
مشکل حل شد .. مشکل از انکودینگ جدول مربوط به بسته بازی آنلاین در دیتابیس بود ...
برای حل این مشکل نه تنها جدول باید انکودینگش به utf-8 تغییر کنه بلکه ردیف جداول هم به صورت جدا باید روی utf8 تنظیم بشه

ولی فقط یه مشکل مونده .. اون هم اینه که وقتی دیگران برای ثبت رکورد نظر میدن .. نظرات به صورت انکدینگ دوست م&amp;#1606 ذخیره میشن .. انکودینگ جداول مشکل نداره .. نمی دونم مشکل از کجاست .. اگه کسی می تونه کمک کنه . اگه نمی تونید خودم بعد از یه مدتی درستش می کنم

یا علی