توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قیمت طراحی وب با مامبو
afshin3a
08-30-2008, 10:37 AM
فرض کنید شما یک سایت با مامبو طراحی کردین و فقط لوگو رو تغییر دادین و چندتا ماژول و کامپونت هم روش سوار کردین! به طور متوسط تعداد بخش ها 3 تا و تعداد مجموعه ها 15 و تعداد کانتنت ها هم 30 تا.
فرض کنید شما هیچ قالبی را ترجمه یا راست چین نکردین و از قالب ها و ماژول های آماده ی موجود در مامبولرن استفاده کردید. یکسال هم قرار است مدیر سایت باشین و هر ماه هم 2 مطلب را آپدیت کنید.
حالا چقدر پول برای طراحی سایت (البته همراه با نصب اون و مدیریت سایت) بگیرید منصفانه است؟
developer
08-30-2008, 10:51 AM
سلام
فکر نمیکنم بیشتر از 100.000 تومان باشه
مهدی.
08-30-2008, 10:55 AM
سلام
با اينكه اعلام قيمتي براي اين مسائل اشتباه است.
ولي اگه من باشم. 70 هزار تومان ميگيرم. هزينه پشتيباني هم دريافت خواهم كرد. هزينه هاست و دومين هم پاي مشتري.
البته بستگي به حجم كار هم داره. يك وقتي هست كه محتوا خودش يك سايت هست. اين در حالتي هست كه همه چيز ساده باشه و مسائلي كه مطرح كرديد چيز ديگه اي نباشه.
موفق و پيروز باشيد.
دوستانی که تجربه این کار رو دارند باید بدونند که قضیه ختم به همین جا نمی شه!
خیلی از مسائل پیش بینی نشده دیگه در جریان کار هست و ... که کار رو سخت تر می کنه.
فضا و پشتیبانی چی ؟ اینها با کی هست ؟
اگر اینها با شما نیست، حدود 100.000 تومان هزینه منصفنه ای هست. اما معمولا در قراردادها درصدی رو تعیین میکنند که بسته به شرایط به اندازه اون درصد هزینه رو کم یا زیاد کنند .
afshin3a
08-30-2008, 11:12 AM
فرض کنید پول فضا و ثبت دامین را از صاحب سایت بگیرم ولی پشتیبانی سایت به مدت 1 سال دست خودم باشه.
خوب. شما به جز هزینه فضا و دامنه، برای نصب و راه اندازی سیستم و ماژول ها و بروزرسانی حدود 70-90 بگیرید منصفانه هست. حدود 20 تا 25% هم به کل هزینه بابت پشتیبانی اضافه میشه.
البته به شرط اینکه واقعا پشتیبانی رو انجام بدید. پشتیبانی فقط شامل رفع عیب نمی شه. مراقبت و نگه داری و ... هم ملاک هست.
با سلام من اگر هاست و دامنه رو هم از خودم بگیرند ماهی 10000 تومان یا سالی 100.000 تومان میگیرم.
یا علی.
afshin3a
08-30-2008, 02:32 PM
ماهی 10000 تومان برا پشتیبانی یا طراحی؟
سلام برای همان مواردی که شما گفتی شامل نصب و تغییر در قالب نه طراحی و تنظیمات ماژول و کامپونت ها و پشتیبانی از عمل کرد سایت تا وقتی که پول رو میدند دیگه
یا علی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.