توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت مهندسین مشاور رصد ایران
ALMASSI
08-30-2008, 02:25 PM
سایت مهندسین مشاور رصد ایران به وسیله نسخه فارسی شده مامبو گروه مامبولرن ایجاد شده است البته هنوز مشکلاتی داره که به مرور برطرف خواهد شد
ممنون می شوم نظراتان را در مورد پیاده سازی انجام شده بدانم :)
با تشکر هومن الماسی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تبریک میگم.
سایت حاضر به وسیله نرم افزار Mambo فارسی سازی شده توسط کروه مامبولرن ایجاد شده است
* سیستم مدیریت محتوای مامبو
* کروه
* <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
;)
ضمنا اگر از فونت tahoma استفاده کنید بهتر هست
ALMASSI
08-30-2008, 03:21 PM
ممنون از تذکرتان
atoofy
08-30-2008, 03:57 PM
سلام. ضمن عرض تبریک دو تا نکته هم به ذهن بنده رسید.یکی این که ماژول ها مطالبشون چپ چین هست.اگر راست چین بشن بهتره. دوم اینکه زمان و تاریخ که بالای منوی اصلی هست رنگ مناسبی نداره و زیاد پیدا نیست. :)
موفق باشید...
یـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلی
مهدی.
08-30-2008, 08:30 PM
سلام
چيدمان قالبتون رو راست به چپ كنيد. يا حداقل جداول آنرا.
قالب رو كمي زيباتر كنيد.
رنگ متون شما هم خوب نيست.
موفق و پيروز باشيد.
ashkanjoon
08-30-2008, 08:55 PM
آقا سر كاريه؟ اين سايت كه الان من مي بينم كه asp هستش
atoofy
08-30-2008, 09:21 PM
سلام. نه اشکان جون. من که مامبو می بینم ;D
Url هاش هم PHP هست. توی فوترش هم که :
سایت حاضر به وسیله سیستم مدیریت محتوای Mambo فارسی سازی شده توسط گروه مامبولرن ایجاد شده است
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی
مهدی.
08-30-2008, 10:07 PM
آقا سر كاريه؟ اين سايت كه الان من مي بينم كه asp هستش
اشكان جون - شما ديگه چرا بعد از 268 تا پست؟ - اون Aspx اي كه هنگام لود صفحه ديدي مال state هستش!
از نوع آدرسهاش معلومه كه اوپن سورسي مثل مامبو كار شده.
موفق و پيروز باشيد.
ALMASSI
08-31-2008, 03:59 AM
ممنون از راهنمایی دوستان چشم سعی می کنم اشکالات را سریع تر بر طرف کنم در مورد آقا اشکان هم بنده خدا حق داره چون سایت قبلی شرکت که هنوز هم صفحات آن در کنار سیستم جدید موجود است با asp نوشته شده بود ولی
چطور ایشان به این صفحات راه پیدا کردند برای خودم هم سوال است ??? - در ضمن
دلیل نگه داشتن آن صفحات هم به دلیل وجود رفرنس های موجود در موتور های جستجو است ;)
dj_ahmad
08-31-2008, 04:05 AM
فونتش خيلي ريز هست.
majd66
08-31-2008, 05:06 AM
سلام
برای گالری تصاویر هم می تونید از کامپوننت این کار استفاده کنید که امکانات بیشتری داره
نمونه:
kavehclub.com/component/option,com_datsogallery/Itemid,63/func,viewcategory/catid,2/
لینک دنلود نسخه فارسی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق
ALMASSI
08-31-2008, 05:28 AM
مجید جان ممنون از راهنمایت والا اولش خودم هم خواستم از داتسو استفاده کنم ولی شرمنده بلد نیستم چه کارش کنم :-[
ALMASSI
08-31-2008, 05:31 AM
راستی در مورد زیر منو های نمی دانم چه کار کنم که به سمت راست الاین شن در css تمپلت مورد استفاده هیچ گزینه ای چپ چینی وجود نداره که انگولکش نکرده باشم ممنون می شوم راهنماییم کنید :(
dj_ahmad
08-31-2008, 06:02 AM
كار با داتسو ساده هست.
فقط از قسمت نصب كننده جامع نصبش كنيد بعدش هم توي قسمت مديريت منو هر كجا خواستيد ايجاد منو يا زير منوي جديد رو بزنيد و قسمت كامپوننت رو انتخاب كنيد و از بين كامپوننت ها هم داتسو رو....به همين راحتي
majd66
08-31-2008, 06:29 AM
کار با داتسو راحت
در مورد css هم
معمولا این کلاس باید تغییر بدید
table.moduletable
شاید اگر
float:right اضافه کنید درست بشه
مهدی.
08-31-2008, 07:33 AM
راستی در مورد زیر منو های نمی دانم چه کار کنم که به سمت راست الاین شن در css تمپلت مورد استفاده هیچ گزینه ای چپ چینی وجود نداره که انگولکش نکرده باشم ممنون می شوم راهنماییم کنید :(
اگه توي فايل index.php قالبتون راست به چپ كنيد بهتر هستش. (منظورم چينش صفحه و يا چينش جداول هستش)
موفق و پيروز باشيد.
DesignX
09-05-2008, 04:03 AM
سلام
1- فونت(رنگ و اندازه)(رنگ کپی رایت)
2- جای Counter
3- تاریخ
4- ماژول ها
5- ترکیب رنگی و هارمونی صفحه
فعلاً این ایراد ها رو درست کنید تا بعد...
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.