ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تصاویر قرار داده شده در متن در قسمت کاربری

msa407
08-30-2008, 04:26 PM
سلام
من در سایت وقتی عکسی کنار مطلب قرار میدم در قسمت کاربری نشان داده نمی شود و فقط علامت ضربدر رو درIEنشون میده ودر فایرفاکس هم هیچی نشون داده نمی شه
پرمیشن فولدری که عکس توش قرار داره هم 777 هست ولی عکس رو نشون نمیده در حالی که روی لوکال مشکلی نیست

atoofy
08-30-2008, 04:33 PM
سلام. آدرس سایت را بدید لطفا. :)

یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی

msa407
08-30-2008, 04:48 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
08-30-2008, 08:12 PM
شما در آدرس عكسها اشتباه ميكنيد.
بايد آدرس عكس را به اين شكل بنويسيد. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در حالي كه شما به اين شكل ثبت ميكنيد! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
كه اين موضوع باعث ميشه كه عكس شما نمايش داده نشه.

موفق و پيروز باشيد.

msa407
08-31-2008, 05:30 AM
سلام
متشکرم دوست عزیز
ولی من از قسمت insert/edit imageتصویر رو قرار میدم و در ابتدا ادرس درست است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ولی موقع نمایش در سایت به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تبدیل می شود.
به نظر میاد مشکل از لینک بهینه و تنظیمات .htaccess هست چون من وقتی &quot;قابل فهم کردن لینک برای موتورهای جستجو &quot;را برابر خیر قرار دادم مشکل حل شد.
حالا اگه راهی به ذهنتون می رسه که بتونم با فعال بودن لینک بهینه هم مشکلی در مشاهده تصویر نداشته باشم ممنون میشم