PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال برای یک مبتدی

m_joudy
08-31-2008, 09:17 AM
با سلام و خسته نباشید

چند تا سوال داشتم که در پایین میپرسم:

1. سایت من فعلا روی لوکال هاسته وقتی میخوام عکسی رو توی یک کانتنت بزارم نمیدونم اونو از کجا انتخاب کنم مثلا عکسی رو دسکتاپ هستش رو وقتی از طریق ادیتور انتخاب میکنم و میخوام آپلودش کنم ارور میده

2. عکسی رو اگه بخوام تو کناره های سایت بزارم چیکار باید کنم مثلا زیر منو ها

3. کزینه یی هستش که با انتخاب اون عکس کوچکی کنار خلاصه مطلب تو توی صفحه اصلی بیاد؟

4. توی قالب ja_sabina قسمت بالای هدر (که یه قسمت خالی سبز رنگه) رو چجوری خذف کنم یا تغییر بدم؟

با تشکر میبخشید سوالام خیلی ضایعه :(

مهدی.
08-31-2008, 10:13 AM
با سلام و خسته نباشید

چند تا سوال داشتم که در پایین میپرسم:

1. سایت من فعلا روی لوکال هاسته وقتی میخوام عکسی رو توی یک کانتنت بزارم نمیدونم اونو از کجا انتخاب کنم مثلا عکسی رو دسکتاپ هستش رو وقتی از طریق ادیتور انتخاب میکنم و میخوام آپلودش کنم ارور میده

2. عکسی رو اگه بخوام تو کناره های سایت بزارم چیکار باید کنم مثلا زیر منو ها

3. کزینه یی هستش که با انتخاب اون عکس کوچکی کنار خلاصه مطلب تو توی صفحه اصلی بیاد؟

4. توی قالب ja_sabina قسمت بالای هدر (که یه قسمت خالی سبز رنگه) رو چجوری خذف کنم یا تغییر بدم؟

با تشکر میبخشید سوالام خیلی ضایعه :(

سلام - اصلاً سوال كردن اشكالي نداره. حتي اگر سوال روش تايپ باشه!
فقط ابتدا جستجو كنيد و چند سوال رو يكجا نپرسيد و به دنبال مشكلات باشيد و تا آنجايي كه ميتوانيد خودتان بررسي كنيد و به جواب برسيد. اگه نتونستيد در انجمن مطرح كنيد.
جوابهاي شما رو به اين شكل ميگم:
1:چه اروري ميده؟ فايل تصويري رو چگونه آپلود ميكنيد. در كجا آپلود ميكنيد؟ چطور در محتوا نمايش ميديد؟ (همش سوال كردم!)
2: به ويرايش آيتم منو خود برويد و سپس در پارامترها براش تعيين كنيد. اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم.
3:اينم فكر كنم منظورتون چي باشه. از قالب بايد ويرايش كنيد و فايل CSS.
4:اين مورد هم بايداز فايل index.php در قالب تغيير كنه. شايد هم از فايل CSS. بستگي داره. من به اين قالب دسترسي ندارم.
اگه به جواب نرسيديد. سوالات رو جداگانه مطرح كنيد.
البته در رابطه با تمام سوالات شما در انجمن مطلب هست. لطفاً ابتدا آنها را مطالعه كنيد. (با نام ها و عناوين مختلف)

موفق و پيروز باشيد.

m_joudy
08-31-2008, 01:58 PM
سلام با تشکر فراوان از اینکه به سوال بنده اینقدر زود جواب میدین
در مورد اینکه گفتید توی انمن ها بگردم چشم حتما این کارو میکنم
اما در مورد اصلی ترین سوالم یعنی اینکه تو صفحه اصلی کنار خلاصه تاپیک ها یک عکس کوچیک بشه گذاشت یک مقدار بیشتر اگه میشه توضیح بدید
برای اینکه راحتتر منظور سوالمو برسونم به این سایت ییه نگاه بندازید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز هم تشکر

مهدی.
08-31-2008, 02:25 PM
سلام - خواهش ميكنم.
اين سايت كامل باز نميشه! (هر بار يكميش باز ميشه و بقيش ارور داره!)
اما اگه منظور شما رو متوجه شده باشم. اون تصاوير مربوط به اخبار رو ميفرماييد كه Thumbnails در كنار متن كوتاه مطلب قرار داده اند. اون كار رو خودتون دستي ميتونيد در هنگام درج مطلب اضافه كنيد. حالا شايد روش ديگه اي هم باشه! و من بي خبر باشم. دوستان ديگه اگه ميدونن كه خود مامبو همچين امكاني داره لطف كنن به اين دوستمون بفرمايند.
مشكلات ديگه شما حل شد؟

موفق و پيروز باشيد.

p30one
10-01-2008, 05:39 PM
يه كامپوننت هستش فك كنم اسمش اينه : article Thumbnail
يادم رفته اسمش اما يه بار امتحان كردم و درست هم جواب داده
2 تاست يكي موضوع و عكس و دومي هم فقط موضوع كه بايد برا هر قسمت كه خواستي ارتباط بديش شماره بخش و مجموعه رو ست كني تو تنظيماتش ...
از اينجا ميتوني بگيريش : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق باشي ;) - يـــا علي ::)