PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت فرم ساز فارسی سازگار با آخرین ورژن ها

emad.h
09-01-2008, 02:07 AM
سلام خدمت دوستان .

فکر کنم در حال حاضر کامپوننت فرم ساز فارسی سازگار با ماممبو 4.6.2 یا 4.6.5 نیست !

فسیل فرم هم که یه جورایی گیر میده و حال گیره .. کسی پیشنهادی چیزی نداره که کدوم کامپوننت بهتره

یا شروع کنیم به فارسی سازی یه کامپوننت ! یا هر چیزی که این مشکل خیلی خیلی خیلی بزرگ رو حل کنه ... خیلی این کامپوننت برای مامبو نیاز هست ..

ان شا الله منتظر جواب های شما هستم ... ممکنه جای این تاپیک رو درست انتخاب نکرده باشم ..مدیران در صورت اشکال انتقال بدن ...

موفق و پایدار باشید .

sogoli
09-01-2008, 05:11 AM
سلام
فکر خوبیه .من خودم یه زمانی وقت گذاشتم راجع به این که چه کامپوننتی سازگار هست با مامبو که در تهایت به فیسیل رسیدم.حل دوتا راه وجود داره:
1- فیسیل رو ترجمه ، بهینه و یک پاموزش خوب براش درست کنیم.
2-روی باقی کامپوننتها کار کنیم تا بتونیم اونهارو سازگاربرای مامبو کنیم .

emad.h
09-01-2008, 12:40 PM
سلام ...

نظر خوبیه ...

یک نکته مهم تو وب هست .. که هر چیزی کاربر پسند باشه ...... مثلا من خودم گالری تصاویر که از تیم خریدم خیلی مرتب و منظم و ... هست .

منظورم اینه که یه کامپوننت باشه که کار کردن باهاش خیلی خیلی سخت نباشه .. شما هم صحیح می فرمایید . همون فسیل فکر کنم در حال حاضر سازگاری خوبی داشته باشه . البته یه ریزه ارورهایی هم میده . ولی نه فارسیه .. نه سازگاره و ....

بعضی از کامپو ننتهای جوملا هم هستند .. من اطلاعی از سازگاری اونها با مامبو ندارم ولی اونها هم چیزای خوبیه ...

به هر حال به کمک مدیران و نظراتشان بسیار تو این تاپیک نیاز هست ...

afshin3a
09-01-2008, 01:25 PM
به نظر من این کامپوننت واقعا مورد نیاز هست.اگه دوستان زحمت ترجمشو بکشن وااقعا فکر نکم دیگه کسی سراغ CMS های دیگه بره.این کامپوننت می تونه یه نقطه قوت برا مامبو باشه. دوستان هم قبلا قول داده بودن یه مجموعه کامپوننت را ترجمه کنند ولی معلوم نشد که چیکار کردن.ولی اگه این کامپوننت فارسی شه خیلی خوب میشه!

ghohestan
09-01-2008, 02:01 PM
مي‌تونين رو كمك من تو ترجمه حساب كنيد
موفق باشيد

emad.h
09-01-2008, 07:36 PM
سلام دوستان ... واقعا همینطوره که میگید .. در حال حاضر به نظر من و خیلی ها کاملترین CMS مامبو هست ... البته یه ضعف داره اونم همین فرم سازه .. چون خیلی نیازه ...... و مهم ... البته یه پیشنهاد هم دارم ... ممکنه خوب باشه !!!!

حالا ان شاالله اگر مدیران این تاپیک رو تائید کردند .. بیشتر توضیحش میدیم ..

فقط تو رو خدا این کارو مثل قبلی ها تعطیل نکنین ..

مهدی.
09-01-2008, 09:29 PM
طرح خوبيه. چون واقعاً فرم ساز خوب براي مامبو نياز هست. هر سايتي كه باشه از اين كامپوننت استفاده خواهد كرد.
هر كمكي هم كه از دست من برمياد بگيد. در خدمت هستم.

موفق و پيروز باشيد.

emad.h
09-01-2008, 09:39 PM
سلام .. مجدد

فکرکنم در اولین گام . یه کامپوننت خوب باید معرفی کنیم . من چون زیاد وارد نیستم . نمیتونم نظر بدم .. شما که بیشتر تجربه دارید . یه کامپوننت معرفی کنید . تا دوستان هم بیان و دربارش بحث کنیم . و کار رو تقسیم کنیم و یا علی

مهدی.
09-01-2008, 10:02 PM
بهتره بزاريم اين پيشنهاد رو مديران بدن. نكنه اصلاً كلاً با اينكار مخالف باشن! آخه عجيبه كه تا الان خبري ازشون نشده.
نميدونم چه سياستي خواهند داشت. اما ميدونم كه بهترين كسي كه ميتونه يك كامپوننته خوب معرفي كنه خوده آقا محسن هست و يا آقا نويد و مجيد جان گل گلاب.
پس بهتره منتظر بمانيم. از نظر من در صورت عدم شركت مديران در اين تاپيك. بهتره كه اينكار رو انجام نديم.

موفق و پيروز باشيد.

emad.h
09-02-2008, 12:31 AM
به هر حال

sogoli
09-02-2008, 05:33 AM
چندتا فرم سازی که برای جوملا هست و می تونیم روش کار کنیم :
RSform
ChronoForms
BreezingForms
ArtForms
Joomla Forms
Fabrik
CK Forms

mostafa.m
09-13-2008, 04:36 PM
آقا سلام
من خیلی به این کامبوننت نیاز دارم
چرا کسی از مدیرا نظر نمیدن؟
اگه فارسی هم نباشه مهم نیست فقط بگید کدوم فرم ساز برای 4.5.6 مناسبه

sogoli
09-14-2008, 05:33 AM
دوست عزیز فعلا فیسل فرم سازگار هست...

zaersalam
09-14-2008, 08:17 AM
سلام
میشه لینک دانلود و آموزش اونو بزارید
منم خیلی به اونا نیاز دارم
البته اینطور که دوستان اشاره کرده اند ظاهرا یه مشکلاتی هم داره ...
کاش یه عده جوونمرد این مشکل رو حل کنند
یا علی

mehrabun
09-14-2008, 08:36 AM
بهتره بزاريم اين پيشنهاد رو مديران بدن. نكنه اصلاً كلاً با اينكار مخالف باشن! آخه عجيبه كه تا الان خبري ازشون نشده.
نميدونم چه سياستي خواهند داشت. اما ميدونم كه بهترين كسي كه ميتونه يك كامپوننته خوب معرفي كنه خوده آقا محسن هست و يا آقا نويد و مجيد جان گل گلاب.
پس بهتره منتظر بمانيم. از نظر من در صورت عدم شركت مديران در اين تاپيك. بهتره كه اينكار رو انجام نديم.

موفق و پيروز باشيد.

sogoli
09-14-2008, 11:04 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تو فرومش هم اموزشهای لازم رو هم گذاشته ولی زبون اصلی...

sajad2007
11-27-2008, 02:53 PM
ممنون دوستان. امیدوارم برای راه اندازی کار من هم کافی باشه.
میخوام یه فرم سفارش محصول بسازم. امیدوارم به مشکلی برنخورم!!! فعلا که چند روزیه هر چی نصب کردم مشکل داشته. اینم امتحان میکنم.
ممنون بر و بکس

atoofy
11-27-2008, 03:04 PM
سلام. شما از جستجوی خود سایت استفاده کنید ( نه جستجوگر گوگل) نباید مشکلی باشه ;)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی

ariyo
11-29-2008, 06:10 AM
با تشکر از زحمات بی شائبه تمامی دوستان
من هم به این کامپوننت نیاز مبرم دارم.
اما کاش آموزش کار کردن با فاسیل هم رو داشته باشم (فارسی). کسی میتونه تو این زمینه به من کمک کنه.؟ :-\

atoofy
11-29-2008, 09:05 AM
سلام. در حال حاضر فکر نمی کنم آموزش جامعی تهیه شده باشه اما در مورد چگونگی کار با این کامپوننت در انجمن بارها بحث شده. شما خودتون شروع کنید به کار کردن هر جا به مشکلی برخوردید ابتدا در انجمن جستجو کنید که احتمال داره مطرح شده باشه، اگر به جایی نرسیدید سوالتون را در تاپیک جدیدی مطرح کنید.

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

emad.h
11-29-2008, 09:10 AM
سلام .

اگه به این آموزش توجه کنید تا حد زیادی آشنا میشی .

آموزش کار با فسیل فرم از زبان سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مهدی.
11-29-2008, 09:16 AM
سلام
عماد تو كه اوستا هستي شروع كن يه آموزش براش بصورت فارسي درست كن. البته اگه كاراي قبلي رو تموم كردي و وقتت آزاده.
منم قول ميدم حتماً بخونمش :دي

اين فرم ساز هم كه هيچي، فارسي شدنش تعطيله!

كامروا باشيد.

emad.h
11-29-2008, 11:18 PM
سلام .

خوبید . از شما چه پنهون میخواستم فارسیش کنم . یعنی دارم فارسیش میکنم . تا حدی هم پیش رفتم . ولی چون خیلی با اون وارد نیستم . نمیدونم که سازگاریش و کاراییش خوبه یا نه . اساتید اوکی بدن . چشم . !

مهدی.
11-29-2008, 11:26 PM
سلام . ممنون.
والا من فكر كنم اساتيد دسترسي به اين تاپيك رو ندارن كه تا حالا هيچ نظري ندادن. بايد يه فكري بكنم ببينم پرميشن اين تاپيك رو چند بديم كه بيان يه كاري بكنن!
به هيچ چيزي هم دسترسي كه نداريم. حداقل يه حركتي بكنيم!

كامروا باشيد.

zaersalam
05-12-2009, 05:15 AM
سلام
اين تعداد بازديد (دفعات بازدید: 2971 بار) تا امروز نشان دهنده اهميت اين موضوع براي كاربرانه...
اما هنوزاز مديريت يا مديران سايت توي اين تاپيك خبري نيست!!؟؟

مهدی.
05-12-2009, 05:25 AM
سلام

فارسی سازی فرم ساز توسط یکی از دوستان مامبولرن در حال انجام هست و بزودی فارسی آن منتشر خواهد شد. (حالا چه وقت خدا میدونه!) فسیل فرم سازگارترین فرمساز با مامبو هست که شما هم اکنون میتونید از نسخه انگلیسی موجود آن هم استفاده کنید، نسخه فارسی و یا انگلیسی آن در نمایش فرم و ... تأثیری نداره و نسخه انگلیسی این کامپوننت در سایت اصلی این کامپوننت موجود است.
در گوگل facile form رو جستجو کنید.

یا حق

paymangoly
05-12-2009, 07:19 AM
برای فارسی سازی فسیل باید از کجا شروع کرد. بفرمایید تا کم کم شروع کنیم.

سعید
05-12-2009, 07:34 AM
بايد فايل ترجمه رو پيدا كنيد.

همونطور كه پسر مهربون هم گفت، فارسي يا انگليسي تاثيري در خروجي كار شما نخواهد داشت و با توجه به اينكه اكثر مواردي كه بايد ترجمه بشن اصطلاح هستند، ترجمه اونها شما رو از منظور اصلي دور خواهد كرد.

بهتره از همون نسخه انگليسي استفاده كنيد.

zaersalam
05-12-2009, 08:38 AM
سلام

فارسی سازی فرم ساز توسط یکی از دوستان مامبولرن در حال انجام هست و بزودی فارسی آن منتشر خواهد شد. (حالا چه وقت خدا میدونه!) فسیل فرم سازگارترین فرمساز با مامبو هست که شما هم اکنون میتونید از نسخه انگلیسی موجود آن هم استفاده کنید، نسخه فارسی و یا انگلیسی آن در نمایش فرم و ... تأثیری نداره و نسخه انگلیسی این کامپوننت در سایت اصلی این کامپوننت موجود است.
در گوگل facile form رو جستجو کنید.

یا حق

ميشه يه لينك از نسخه انگليسي اونو بزارين چون از طريق سرچ پيدا نكردم..

مهدی.
05-12-2009, 08:56 AM
گوگل رو برای همین روزا گذاشتن!

در انجمن هم اگر بگردید لینکهای مستقیم و غیر مستقیم قرار داده شده است.

یا حق

paymangoly
05-12-2009, 11:48 AM
با نظر شما موافقم اما مواردی مثل پیغام های ( فرم شما با موفقیت ارسال گردید) را چطور فارسی کنیم؟

سعید
05-12-2009, 03:51 PM
این پیام ها از طریق کتابخانه ها (library) مورد نظر قابل ترجمه هست.

باید ببینید ثبت نام نهایی فرم ، اسکریپت رو از کدوم کتاخانه فراخوانی کرده، بگردید اسکریپت موردنظر رو ویرایش کنید.

titanpass
11-21-2009, 08:21 PM
دهانها همچنان رو به آسمان باز است
آیا خبری خواهد آمد!؟

firoozmandan
11-22-2009, 06:42 AM

سلام

لینک بالا رو ببینید !

یا علی