PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب memfis

memfis
09-01-2008, 03:14 PM
اینم یه قالب دیگه از من سعی کردم بر پایه css باشه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوستان به احتمال زیاد دارای مشکلاتی می باشد لطفآ به دید انتقادی نگاه کنید تا بتونم مشکلات رو بر طرف کنم.
فایل psd مربوط به لوگو داخل بسته وجود داره که اگه خواستید از قالب استفاده کنید بعد از ساخت لوگوی خودتون میتونید اونو از بسته پاک کنید.
در رابطه با اسمش هم چیزی به فکرم نرسید واسه همین نام کاربری خودمو روی اون گذاشتم ;D
اقا مجید هنوز دو قالب قبلی رو در مامبو دیگ قرار ندادی :(:&#039;( :&#039;(
اینم لینکش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mhadaily
09-01-2008, 03:22 PM
با تشکر دوستان زحمت تست کامل رو بکشن

در ضمن به زودی همه به روز رسانی های مامبو دیگ رو انجام خواهم داد

یاعلی

مهدی.
09-01-2008, 03:25 PM
سلام - خسته نباشي
اين قالب مخصوص 462 هست؟
چون توي 465 مشكلات ابتدايي داره!

memfis
09-01-2008, 05:53 PM
اره درسته این قالب مربوط به 4.6.2 هستش
اخه من هنوز 4.6.5 را دانلود نکردم هنوز اپ نشدم ;D
میشه بگید قالب های 4.6.5 چه تفاوتی دارند تا اعمال کنم

مهدی.
09-01-2008, 09:18 PM
بهتره كه خودتون ببينيد.
اصولاً نبايد فرقي داشته باشن.
اما نميدونم شما چطوري اين قالب رو ساختيد كه سازگاري نداره. راستشو بخواي زياد توش دقت نكردم. فقط تا ديدم نمايشش مشكل داره بستمش!
حالا بعداً ميرم بيشتر و عمقي توش نگاه ميكنم تا براتون موشكافانه بگم. شايدم خودم مشكلاتش رو حل كردم.

موفق و پيروز باشيد.

DesignX
09-02-2008, 12:57 AM
تفاوت خاصی با هم ندارن

mhadaily
09-02-2008, 01:00 AM
تصحیح گردنش کار سختی نیست فقط باید در بروزرهای مختلف قالب درست باشه بقیه موارد زیاد مشکل نیست قبلا بحث هم کردیم

memfis
09-05-2008, 11:13 AM
من هنوز مامبو 4.6.5 رو دانلود نکردم هرچی خواستم دانلود کنم تا وسطش دانلود میشه بعد ارور میده فکر کنم مشکل از مامبو دیگه
باید این ها رو هم اضافه کنم:
اولآ این قالب در همه مرورگر ها یکسان نمایش داده میشه
دومآ این قالب روی مامبو 4.6.2 به راحتی نصب میشه فکر نکنم با 4.6.5 مشکلی داشته باشه
سومآ یه تست مجدد انجام دادم چون به مشکلی بر نخوردم یه کم حجم بسته رو اوردم پایین

مهدی.
09-05-2008, 11:36 AM
سلام
اين يك لينك در رپيدشير كه بتوني مامبو 465 رو بگيري.
اينم تصويري كه مشخص هست كه توي 465 چه بلايي سرش مياد!

موفق و پيروز باشيد.

memfis
09-05-2008, 12:50 PM
شما از چه مرورگری استفاده کردید

مهدی.
09-05-2008, 01:41 PM
الان عكسايي كه بالا ميبينيد در اينترنت اكسپلورر گرفته شده.

memfis
09-05-2008, 01:47 PM
اول یه تشکر بابت مامبو از پسر مهربون داشته باشم :-*
من مامبو 4.6.5 رو دانلود کردم رو لوکال قالبو با این مامبو تست کردم در IE ,FF,OPERA هیچ مشکلی نداشت.
در کل یه تغییراتی درونش دادم البته قسمت هایی که فکر می کردم مشکل داره
دوباره دانلود و تست کنید.
شاید مشکل رفع شده باشه.
(راستی IE شما کدوم ورژنه) ;D

مهدی.
09-05-2008, 01:51 PM
IE 7 - چطور مگه؟ قبولش نداري؟

براي قالب شما هم قانع شدم!
انشا‌الله كه مورد استفاده ديگران قرار بگيره.

موفق و پيروز باشيد.

memfis
09-05-2008, 02:08 PM
نه دوست من
من با هیچ مرورگری مشکلی ندارم اما این مرورگرها هستند که با کدهای css مشکل دارن مرورگر IE7 کدهای css رو متفاوت با مرورگر 6 نشون میده
در رابطه با قانع شدن بگم که من قانع نشدم و تا مشکل این قالب حل نشه من بیخیال نمیشم وشما اگه میشه یه بار دیگه قالبو دانلود کن و نتیجه رو به من اعلام کن.
الان من این شکلی هستم &gt;:(

مهدی.
09-05-2008, 04:21 PM
ممنون از توجهت و عذاب وجداني كه گرفتي! :P
عليرضا جان الان مشكلي ديگه نديدم. قالب از نظر من مشكلي نداره.

حالا يه پيشنهاد دارم.
بهتره كه در قسمتي كه محتوا ها به نمايش در ميآيند. هر محتوا با قرار گرفتن يك بوردر ، از يكديگر تفكيك بشن يا تيتر هر محتوا به شكل خاصي با زمينه خاصي باشه تا تفكيك بشه.

اميدوارم قالبهاي آينده رو هم زودتر ببينيم.

راستي شما بهتره كه با مرورگرهاي مطرح دنيا همه قالبها رو مچ كنيد. نه اينكه منتظر بمونيد كه اونا خودشون رو با استاندادهاي شما مچ كنن.
استانداردهاي مرورگرها با يكديگر يكي نيستند. اما ميشه از شباهتهاشون استفاده كرد و قالب برتر رو ساخت.
اما شما با تعمير اين قالب نشون داديد كه در اين كار موفق هستيد!
البته من بنا به دلايلي الان دسترسي به مرورگرهاي ديگه ندارم. اما اكثر قالبهايي كه در فايرفاكس و اينترنت اكسپلورر 7 صحيح عمل ميكنن كمتر مشكلدار هستند.
موفق و پيروز باشيد.

memfis
09-06-2008, 03:16 AM
مرسی که وقت گذاشتید

حالا يه پيشنهاد دارم.
بهتره كه در قسمتي كه محتوا ها به نمايش در ميآيند. هر محتوا با قرار گرفتن يك بوردر ، از يكديگر تفكيك بشن يا تيتر هر محتوا به شكل خاصي با زمينه خاصي باشه تا تفكيك بشه.

اگه یه کوچولو توجه کنی میبینی یه خط کم رنگ زیر تیتر ها هستش و این قالب،قالبی نیست که در سایت هایی که مقاله های بلند دارند استفاده بشه بیشتر مربوط به سایتهایی با محتوای کم هستش و به نظر خودم سبک خوبی داره.

راستي شما بهتره كه با مرورگرهاي مطرح دنيا همه قالبها رو مچ كنيد. نه اينكه منتظر بمونيد كه اونا خودشون رو با استاندادهاي شما مچ كنن.

حق با شماست اما بهتره بدونید من حتی در IE8 هم تست می کنم و مشکلاتی که تو این قالب پیش اومد به خاطر فراموش کاری اینجانب بود.

اميدوارم قالبهاي آينده رو هم زودتر ببينيم.

اگه عمرمون اجازه بده بازم قالب واسه انجمن طراحی می کنم
در کل از شما متشکرم و همچنان منتظر اقا مجید هستم

behzad_jo0on
01-05-2009, 03:26 PM
اینم یه قالب دیگه از من سعی کردم بر پایه css باشه.

دوستان به احتمال زیاد دارای مشکلاتی می باشد لطفآ به دید انتقادی نگاه کنید تا بتونم مشکلات رو بر طرف کنم.
فایل psd مربوط به لوگو داخل بسته وجود داره که اگه خواستید از قالب استفاده کنید بعد از ساخت لوگوی خودتون میتونید اونو از بسته پاک کنید.
در رابطه با اسمش هم چیزی به فکرم نرسید واسه همین نام کاربری خودمو روی اون گذاشتم ;D
اقا مجید هنوز دو قالب قبلی رو در مامبو دیگ قرار ندادی :(:&#039;( :&#039;(
اینم لینکش

سلام من اين قالب رو روي مامبو 4.5.6 نصب كردم توي IE خوبه ولي توي FF و Safari تصوير به سمت چپ شيفت ميشه .

ممنون ميشم راهنمايي كني اخه رو قالب خيلي كار كردم