PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک شدن اطلاعات

alvandi
09-02-2008, 03:41 PM
سلام. از 2 روز پیش هر تغییری توی مامبو انجام دادم، الان که رفتم دیدم تماما حذف شده و هیچ اثری از اطلاعاتی که توی این مدت وارد کردم نیست؟!

سعید
09-02-2008, 05:39 PM
از مامبو سرور استفاده مي كرديد؟

ITfars
09-02-2008, 05:54 PM
سلام منم همین مشکلو دارم البته با SMF و میترا و کلاً همه سایت البته از مامبو سرور استفاده می کنم و مشکل من فقز این نیست خود به خود فضای من پر شده و اجازه حتی ویرایشم به من نمیده :'(

alvandi
09-02-2008, 05:55 PM
بله. چطور مگه؟

سعید
09-02-2008, 06:16 PM
به alert‏ كنترل پنلتون در اين مدت توجه كرديد؟

به ايميلي كه به آدرسي كه در مشخصات واردشده در كنترل پنلتون فرستاده شده چي؟

سرور در حال انتقال بوده و اطلاع داده شده كه سايت ها رو در اين مدت آپديت نكنيد

demo
09-02-2008, 06:23 PM
من هم چنين مشكلي داشتم
از مامبو سرور استفاده مي كنم

كي حل مي شه؟

alvandi
09-02-2008, 06:31 PM
چرا دیدم ولی فکر کردم آپدیت سی پنل رو میگه. اصلا شاید کسی با سی پنل کار نداشته باشه و فقط از طریق بخش مدیریت مامبو اقدام به آپدیت وب سایتش بکنه، اون موقع تکلیف چیه؟! چرا اصلا اطلاعاتم ذخیره می شد و یه مرتبه پاک شد؟

سعید
09-02-2008, 06:43 PM
چرا دیدم ولی فکر کردم آپدیت سی پنل رو میگه. اصلا شاید کسی با سی پنل کار نداشته باشه و فقط از طریق بخش مدیریت مامبو اقدام به آپدیت وب سایتش بکنه، اون موقع تکلیف چیه؟! چرا اصلا اطلاعاتم ذخیره می شد و یه مرتبه پاک شد؟

شما يك ايميل در سی پنل وارد مي كنيد براي همين روزا

ضمنا شما قبل از خريد شرايط رو مطالعه كرديد؟

به هر حال بهتر هست كه خود آقاي فيروزمندان در اين خصوص جواب بدن

ITfars
09-02-2008, 08:05 PM
به نظرتون زیاد شدن حجم فایل ها هم مربوط به همین تغییراته؟ یا باسد از نو نصب کنم؟

ITfars
09-02-2008, 08:06 PM
منظورم SMF هست
باید از نو نصب کنم؟؟

alvandi
09-02-2008, 08:44 PM
وااااااااااااای. تمام ایمیلام پاک شد

alvandi
09-02-2008, 08:52 PM
نمیدونم ایراد از منه یا بقیه هم همین مشکلو دارن؟ امیدوارم که برگرده چون کلی از پسوردام و اطلاعات دیگه توی ایمیلام بودن

alvandi
09-02-2008, 08:55 PM
فکر کنم مشکل جدی باشه چون الان رفتم توی سی پنل دیدم فضای پر شده رو 2 برابر نوشته. به همه پیشنهاد می کنم یه بکاپ بگیرن البته اگه بشه

سعید
09-02-2008, 09:31 PM
الان فایده ای نداره.

تنها راه ممکن این هست که از اینترنت های هوشمند که ماشا الله کم هم نیستند، چک کنید، ببینید اگر dns هاشون آپدیت نشده باشه، سایت شما و کنترل پنل رو از سرور قبلی نشون میدن و می تونید بکاپ بگیرید.
البته هر چه سریعتر اینت کار رو انجام بدید تا اونها هم آپدیت نکردن.

ضمنا همه ایمیل های شما پاک نمی شه. فقط اونهایی که در این مدت که به شما اطلاع داده شده که آپدیت نکنید ممکنه نباشند که با این راه بالا قابل حل هست.
ضمنا اینقدر بی خودی این تاپیک رو شلوغش نکنید و پست های پشت سر هم ندید.

بهتر هست صبر کنید تا آقای فیروزمندان جوابتون رو بدند.

پس بردبار باشید. ...

alvandi
09-02-2008, 09:36 PM
تمام اکانت هامو چک کردم کل ایمیل هام چه جدید و چه قدیم همه پاک شدند

ITfars
09-02-2008, 09:38 PM
الان فایده ای نداره.

تنها راه ممکن این هست که از اینترنت های هوشمند که ماشا الله کم هم نیستند، چک کنید، ببینید اگر dns هاشون آپدیت نشده باشه، سایت شما و کنترل پنل رو از سرور قبلی نشون میدن و می تونید بکاپ بگیرید.

آقا من شیرازم و اینترنت هوشمند ندارم الان انجمنم هم دیگه باز نمیشه :'(

سعید
09-02-2008, 10:16 PM
از سایر سرویس دهنده ها کمک بگیرید. منظورم از اینترنت هوشمند به این خاطر بود که نیاز نیست اشتراک برید از هر کدوم تک تک بخرید ...

انجمنتون باز نمی شه ؟ مگر در همین چند روز ساخته بودید؟

کمی صبر کنید تا این مورد بررسی بشه.

اگر هم واقعا کارتون خیلی حیاتی هست و دلیلی برای عجله دارید ، می تونید با پشتیبانی مامبوسرور تماس بگیرید.

alvandi
09-02-2008, 10:20 PM
الان 3 ساعته که به پشتیبانی تیکت فرستادم ولی جواب نمیدن، به خاطر همین مجبورم اینجا نامه بدم

ITfars
09-02-2008, 10:25 PM
من انجمن رو تازه باز نکرده ام ولی نمی دونم همه چیز داره ریست میشه هر دقیقه یه چیز پاک میشه و به حجم هم اضافه میشه!!!!!!!

منم تیکت زدم ولی جواب ندادن حدود 5 ساعتی میشه

اگه دیتا بیس سالم باشه میشه بک آپ گرفت تا اطلاعات انجمن رو بر گردونم؟

سعید
09-02-2008, 10:38 PM
کمی صبر کنید تا این مورد بررسی بشه.

مهدی.
09-02-2008, 11:13 PM
دوستان.
نگراني شما به نظر من بي مورد هست.
تمامي سرورهاي معتبر پشتيباني روزانه و ماهانه و سالانه دارن. اگر هم براتون مشكلي پيش بياد ميشه مشكل رو برطرف كرد.(البته نميدونم مامبوسرور هم مثل بقيه هست يا نه)
شما بايد به اين خاطر كه از مامبوسرور هاست گرفتيد و پشتيباني آنرا شخصي همچون فيروزمندان در دست داره اصلاً نگران نباشيد.

بردبار باشيد تا مشكل برطرف بشه.

انشا‌الله مشكل حادي پيش نياد. پس بهتره كه به فايلهاتون و سايتتون تا مشخص شدن موضوع دست نزنيد.

موفق و پيروز باشيد.

demo
09-03-2008, 05:59 AM
با سلام

براي من فقط سايتم برگشت به 1 روز پيش و خبرها و دستكاري هاي يك روز از بين رفت و به روزه گذشته برگشت ولي الان مشكلم حل شده

firoozmandan
09-03-2008, 07:11 AM
سلام

آدرس ساپورت هاست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هست پس لطفا موارد مربوط به هاستینگ رو از طریق ساپورت حل کنید .

حدود 1 هفته قبل ایمیلی به همه اعضا زدیم مبنی بر اینکه در حال انتقال سرور هستیم از بروزرسانی خودداری کنید
همین پیغام در Cpanel َهم نوشته شده .

اما به نظر میاد توجه نکردید .

در حال حاضر سایت شما به سرور جدید منتقل شده . در سرور جدید تنها سخت افزار ارتقا یافته به عنوان مثال RAM دو برابر شده که قطعا سرعت سایت شما بیشتر خواهد شد و ...

آخرین اطلاعات شما در سرور قبلی هنوز موجود هست . برای دستیابی به Cpanel سایت خودتون روی سرور قبلی از آدرس زیر استفاده کنید . به این ترتیب میتونید ایمیل هایی که در سرور قبل باقی مونده رو چک کنید . اگر نیاز به بکاپ از دیتابیس و یا فایلها دارید ...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اطلاعات سرور قبل تا چند روز آینده به همین ترتیب نگه داری میشه و بعد از اون کلا حذف میشه .

یا علی

alvandi
09-03-2008, 08:18 PM
سلام مجدد. اکانت های ایمیلی که روی سرور قبلی بود به سرور جدید منتقل می شن یا اینکه باید از نو بسازم

سوال دوم اینکه از ایمیلا چطوری باید بکاپ بگیرم یا ذخیره کنم، چون outlook express به سرور جدید متصل میشه نه سرور قبلی.

مهدی.
09-03-2008, 08:24 PM
آدرس ساپورت هاست : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
هست پس لطفا موارد مربوط به هاستینگ رو از طریق ساپورت حل کنید .
اما به نظر میاد توجه نکردید .
آخرین اطلاعات شما در سرور قبلی هنوز موجود هست . برای دستیابی به Cpanel سایت خودتون روی سرور قبلی از آدرس زیر استفاده کنید . به این ترتیب میتونید ایمیل هایی که در سرور قبل باقی مونده رو چک کنید . اگر نیاز به بکاپ از دیتابیس و یا فایلها دارید ...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اطلاعات سرور قبل تا چند روز آینده به همین ترتیب نگه داری میشه و بعد از اون کلا حذف میشه .
یا علی

alvandi
09-03-2008, 08:34 PM
پشتیبانی شبا کار نمی کنه چون من دیشب از ساعت 11 تا 4 نصف شب منتظر بودم ولی جواب ندادن. اگه یه انجمنی تو این فروم رو به مامبو سرور اختصاص بدن کاربرا بهتر می تونن به جواب برسن (این یه پیشنهاده)

مهدی.
09-03-2008, 08:40 PM
دوست عزيز آخه اگر هم بخشي رو قرار بدن. ما افرادي كه مسئوليتي در آنجا نداريم كه نميتونيم مشكلات اساسي شما رو حل كنيم. اگه ما هم مدير بوديم شايد ميشد كمكي كرد.
اينجا هم شبا مدير مامبولرني نيست. فقط پشتيبانان هستند كه خادمان اين انجمن هستند. همين.
اين سايت هم به منظور نرم افزار مامبو فارسي شده ايجاد شده و نميشه كه درون اين سايت پشتيباني هاست رو انجام بدن.
حالا تصميم گيرنده اصلي آقا محسنه كه مسئوليت دارن.
ولي اطمينان داشته باشيد كه اگر من و يا هريك از دوستان ديگر در اين انجمن به تنظيمات و لاگ و اطلاعات و ... هاست مامبولرن دسترسي داشته باشيم از كمك به شما عزيزان دريغ نخواهيم كرد. (هرچند كه دليلي هم نيست كه ما دسترسي داشته باشيم!)

موفق و پيروز باشيد.