PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گذاشتن آیکون در SMF

island_258
09-03-2008, 09:32 PM
چطوری باید برای SMF آیکون بزارم؟

سعید
09-03-2008, 09:41 PM
برای کجاش؟

برای انجمن ها ؟
اضافه نمودن تصویر مجزا برای هر انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

island_258
09-03-2008, 10:02 PM
گفتم ایکو ایکونو بقل ادرس بار میزار مثل m مامبو لرن.

javid2005
09-03-2008, 10:33 PM
سوالتون رو بهتر طرح کنید
اینی که شما میگید اسمش favicon هست

1-سازگار با نسخه های 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2- سازگار با نسخه های 1.1.5, 2.0 Beta 3.1 Public
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه خواستی می تونم بسته اش رو فارسی کنم
موفق باشید

island_258
09-03-2008, 10:39 PM
مرسی

island_258
09-03-2008, 10:48 PM
میشه طرز استفادشم بگین؟

javid2005
09-03-2008, 11:21 PM
کدوم بسته؟؟

راستی انجمنت فارسیه؟

اگه اینطوره باید این مد فارسی بشه در غیر این صورت گزینه ای برای قرار دادن آدرس آیکون نخواهید دید

تا فردا انشاءالله برات فارسیش می کنم

island_258
09-03-2008, 11:22 PM
منون

island_258
09-04-2008, 04:56 PM
پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

نوید
09-04-2008, 05:22 PM
پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

یکم صبر کن دوست عزیز

javid2005
09-04-2008, 07:28 PM
سلام

من از دیروز تا الان چندین بار &quot;دیدن پاسخ های جدید به ارسالهای شما&quot; رو چک کردم
ولی اثری از این پست ندیدم ... تا وقتی که نوید پاسخ داد

در ضمن قبلا هم به این مشکل برخوردم ... (مشکل از کجاست؟)
در هر صورت شرمنده ام

همین الان در خواستت رو خوندنم
فردا آماده است

موفق باشید

javid2005
09-05-2008, 03:23 PM
سلام

الوعده وفا

نام بسته: favicon

فارسی شده توسط جاوید هادی

امکانات: با نصب این بسته می توانید در کنار url انجمنتان در نوار آدرس برای کاربران یک آیکون برای نمایش قرار دهید
(مانند آیکون به شکل m (نماد مامبولرن) در کنار نوار آدرس برای همین صفحه)

لینک دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک دانلود از رپیدشیر: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از نصب بسته از قسمت تنظیمات قالب جاری آدرس آیکون مورد نظرتان را وارد کنید

نکته: اگر قالب شما از فایل setting.template.php به صورت مجزا استفاده می کند (مانند قالب babylon) باید این فایل را ویرایش کنید
در غیر این صورت بر روی تمامی قالب ها کار میکند
نکته: 99 درصد قالب ها به صورت مجزا این فایل را ندارند پس مشکلی نخواهید داشت

به زودی این بسته در بخش بسته ها به طور کامل معرفی خواهد شد
موفق و موید باشید

demo
09-05-2008, 10:20 PM
اين بسته روي قالب outline هم كار نمي كند

چه ويرايشي بايد انجام دهم

javid2005
09-06-2008, 06:59 AM
روی قالب outline تست شده و کار میکنه

اول به این 4 سوال پاسخ دهید تا راهنماییتون کنم
1-در پوشه قالب outline فایلی به نام setting.template.php وجود دارد؟
2-در پوشه قالب outline یک پوشه با نام languagae وجود دارد ... آیا در این پوشه فایلی با نام modification.language.php وجود دارد (مثلا فایل modification.persian.php یا modification.english.php )
3-انجمنتون فارسی است یا انگلیسی؟
4-هنگام نصب به خطایی برخوردید؟؟

لطفا به تک تک سوالات دقیق پاسخ دهید
موفق باشید

demo
09-06-2008, 09:09 AM
روی قالب outline تست شده و کار میکنه

اول به این 4 سوال پاسخ دهید تا راهنماییتون کنم
1-در پوشه قالب outline فایلی به نام setting.template.php وجود دارد؟
2-در پوشه قالب outline یک پوشه با نام languagae وجود دارد ... آیا در این پوشه فایلی با نام modification.language.php وجود دارد (مثلا فایل modification.persian.php یا modification.english.php )
3-انجمنتون فارسی است یا انگلیسی؟
4-هنگام نصب به خطایی برخوردید؟؟

لطفا به تک تک سوالات دقیق پاسخ دهید
موفق باشید

1- نه
2-نه
3-فارسي
4-نه

javid2005
09-06-2008, 10:25 AM
نباید مشکلی داشته باشه
یوزر پس بفرستید درستش کنم

island_258
09-06-2008, 09:34 PM
دقیقآن این ارورو میده
خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصباین بسته وجود دارد. برای شنا توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر کنید. چرا که ساختار این پکیج ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قالب نصب نیستند.

island_258
09-06-2008, 10:19 PM
رو لوکال هاست کار میکونه ولی گزینه استفادش نمیاد ولی در سرور اسلی ارور میده:

خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصباین بسته وجود دارد. برای شنا توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر کنید. چرا که ساختار این پکیج ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قالب نصب نیستند.

نوید
09-07-2008, 03:27 AM
روی سرورتون بسته هایی نصب شده مکه ساختار فایل ها و قالبتون را عوض کردن برای همین نصب نمیشه

javid2005
09-07-2008, 06:57 AM
لطفا بفرمایید این خطا در کدام فایل اتفاق می افته
یعنی جلوی کدام گزینه نوشته &quot;خطا&quot;

در ضمن شما فرمودید این بسته بر روی قالب outline کار نمی کنه
این بسته بر روی چند smf اعم از لوکال و سرور با قالب های outline و پیش فرض , .... تست شده و هیچ مشکلی نداره
به نظرم مشکل شما قابل حله

یه سوال؟؟
شما از forums.domain.com استفاده می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا از domain.com/forums؟؟؟؟

island_258
09-07-2008, 07:41 PM
به نظز من اسلا لازم به نصب این بسته نیست از همه بهتره که این کدو بزارین تو index.template.php بهترین جاهم برای گذاشتنش تو Footer هست فقط ادرسه عکسو باید عوز کرد

&lt;link rel=&quot;shortcut icon&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;

javid2005
09-07-2008, 07:56 PM
از همه دوستان معذرت می خوام

دچار یه اشتباه عجیب شدم

لینکی که برای دانلود بسته از سایت خودم قرار دادم این بود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این بسته همانطور که روش نوشته بسته گوگل بوت هست

این لینک رو اصلاح کردم : از لینک زیر دانلود کنید (اگه از رپیدشیر هم دانلود میکردید مشکلتون حل شده بود)
خیلی ببخشید

جناب island_258 شرمنده ام

در مورد

به نظز من اسلا لازم به نصب این بسته نیست از همه بهتره که این کدو بزارین تو index.template.php بهترین جاهم برای گذاشتنش تو Footer هست فقط ادرسه عکسو باید عوز کرد

این رو که خیلی ها می دونند
این بسته هم همین کد رو در فایل مورد نظر قرار میده
ولی روش کارش خیلی ساده تر و بهتره

موفق باشید

island_258
09-07-2008, 08:00 PM
خوب این فقط نظر من بود فقط میخواستم کمکی کرده باشم :-\

javid2005
09-07-2008, 08:02 PM
island_258 جان ... شما الان بسته گوگل بوت را در انجمنتون نصب کرده اید
از اون هم می تونید استفاده های خوبی ببرید

برای اطلاعات بیشتر از بسته گوگل بوت به تاپیک زیر مراجعه فرمایید

از کمک و نظزتون هم ممنون

demo
09-07-2008, 10:08 PM

&lt;link rel=&quot;shortcut icon&quot; href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;

بله درسته
مشكل حل شد
احتياجي هم به كارهاي اضافه مثل نصب بسته و... نبود

با تشكر

javid2005
09-08-2008, 09:23 AM
بله درسته
مشكل حل شد
احتياجي هم به كارهاي اضافه مثل نصب بسته و... نبود

این رو که خیلی ها می دونند
این بسته هم همین کد رو در فایل مورد نظر قرار میده
ولی روش کارش خیلی ساده تر و بهتره

نصب بسته کار اضافه محسوب نمیشه
به نظر شما بهتره یه کاربر مبتدی فایل index.template.php رو دانلود کنه و در جای مناسب کد رو قرار بده و دوباره فایل رو آپلود کنه؟؟ در ضمن اگه خواست بعدا تغییر بده باید دوباره به صورت دستی انجام بده
ولی همیشه یه کار مبتدی نصب بسته رو بلده .. از قسمت بسته ها و نصب بسته خیلی راحت و کمتر از 5 دقیقه اینکار رو انجام میده و هر وقت خواست از قسمت تنظیمات قالب جاری آدرس آیکون رو تغییر میده

پس نصب بسته از قرار دادن کد در فایل منطقی تر به نظر میرسه

island_258
09-08-2008, 08:47 PM
دوست عذیذ اصلا نیازی به دانلود کردن و اپلود کردن فایل index.template.php نیست میتونیم از قسمت تنظیمات قالب جاری --&gt; ویرایش فایل index.template.php راحت کدو گذاشت و عوض کرد بعد به نظر من این موضوع دیگه تموم شده خدا رو شکر هم تو این تاپیک بسته هست و کد به نظر من بهتر دیگه در مورد این موضوع بحس نکنیم.

javid2005
10-30-2008, 10:20 AM
یه چیز رو یادم رفت در مورد این بسته بگم

بعضی ها گفتند احتیاجی به نصب بسته نیست

یکی از فواید دیگه ای که این بسته داره اینه: اگه قالبتون رو عوض کنید آیکون باقی می مونه ...
در صورتی که اگه به جای نصب بسته به صورت دستی اینکار رو انجام بدید برای قالب های دیگه هم باید این تنظیمات صورت بگیره

یه فایده دیگه هم داره .. شما می تونید مثلا آدرس آیکون یه سایت دیگه رو بهش بدین تا همیشه از اون سایت آیکون رو بگیره و به جای آیکون شما در انجمن نمایش بده

ببخشید تاپیک رو کشیدم بالا ....
یا علی