PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد سايتي براي انتشار گروهي پيوندها.

Truth Praiser
09-05-2008, 02:19 PM
شنیدم برنامه Mambo یه component به منظور ایجاد چنین سایت هایی داره , البته به برنامه Pligg که به همین منظور وجود داره هم دسترسی دارم ولی از اونجایی که انعطاف پذیری و کاربری برنامه Mambo چه در بخش کاربری و چه در بخش مدیریت بیشتره به فکر استفاده از این برنامه برای این منظور افتادم.
لطفا اگه در این زمینه اطلاعاتی دارین بنده رو راهنمایی کنین.
متشکرم

atoofy
09-05-2008, 02:28 PM
سلام.به انجمن خوش آمديد. منظورتون دسته بندي لينك ها در شاخه هاي مختلف هست و در كل يك لينكستان طبقه بندي شده؟
اگر اين طوره مي تونيد از كامپوننت لينكستان كه به طور پيشفرض روي مامبو نصب هست استفاده كنيد.

يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــلي

Truth Praiser
09-05-2008, 05:09 PM
ممنون از خوشامدگویی و پاسخ شما.
البته نه صرفا به اون شکل , حتما شما هم سایت های زیادی رو در زمینه انتشار گروهی پیوندها دیدین , سایت هایی مثل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که همه بوسیله برنامه Pligg ایجاد و مدیریت می شن , می خواستم بوسیله برنامه مامبو امکانی ایجاد بشه که هر کاربر بتونه بعد از عضویت پیوند یا پیوندهای خودش رو با رعایت دسته بندی های مربوطه و ارائه توضیحات و ... ارسال کنه و این پیوندها بعد از بررسی و تایید با ارسال نهایی بوسیله مدیر یا مدیران (با اعمال سطح دسترسی) برای مشاهده عموم منتشر بشن.

atoofy
09-05-2008, 08:13 PM
سلام. اين كه كاربر پس از ثبت نام لينك ارسال كنه و بعد با تاييد مدير منتشر بشه با استفاده از منوي كاربري و همون كامپوننت لينكستان كه هر دو هم در مامبو پيشفرض هستند، ميشه ولي در كل اگه بخواهيد با امكانات اون سايت ها و امتياز دادن به لينك ها و اينكه پيش نمايشي از اون لينك ها داشته باشه بايد از كامپوننت ديگري استفاده كنيد كه من به صورت آماده سراغ ندارم.اگر ديگر دوستان اطلاعي دارند بفرمايند.اما براي نوشتن چنين كامپوننتي مي تونيد با sales [at] manbolearn [dot] com تماس بگيريد، راهنماييتون مي كنند.

يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي

Truth Praiser
09-06-2008, 05:02 AM
ممنون از راهنمایی های مفید شما , بنده در مورد کاربری مامبو تا این سطح اطلاعاتی دارم ولی اینکه بتونم چنین ساختاری رو باهاش ایجاد کنم کمی برام مشکل آفرین شده , به هرحال ازتون خیلی ممنونم , با پست الکترونیکی که فرمودین هم تماس گرفتم.
موفق و پیروز باشید.

majd66
09-06-2008, 07:54 AM
کامپوننت digg برای مامبو وجود داره اگر جستجو کنید توی انجمن بحث شده

Truth Praiser
09-06-2008, 08:44 AM
راستش من قبل از ایجاد این موضوع در همین مورد جستجو کرده بودم ولی نزدیکترین چیزی که پیدا کردم یه مامبوت برای اضافه کردن پیوندهای مربوط به سایت های اشتراک گذار بود , اگه شما چیز مرتبطتری به نظرتون می رسه لطفا منو راهنمایی کنین.
ممنونم.

majd66
09-06-2008, 11:40 AM
من خودم هم گشتم ولی پیدا نکردم
ولی این تاپیک هست چون خودم اون کامپوننت ها را معرفی کردم
این یک ماژول تو این زمینه

Truth Praiser
09-06-2008, 12:38 PM
ببخشید مجیدجان منظورم این نیست که پیوند یا دکمه ای برای هر نوشته ایجاد بشه که امکان ارسال اون رو به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> یا امثال اون به کاربر بده , البته هنوز با این کامپوننت هم کار نکردم که بدونم دقیقا امکاناتش چیه ولی برای ساختن ساختی که کاربرا بتونن با عضویت درش پیوندهای خودشون رو منتشر کنن باید خیلی تو قالب دست برد یا باید از قالب به خصوصی استفاده کرد؟
منظور بیشتر پیوند شدن عنوان نوشته به خارج از سایته.

majd66
09-06-2008, 01:57 PM
فهمیدم منظورت چی بود ولی گفتم که پیدا نکردم

Truth Praiser
09-06-2008, 04:56 PM
البته از یه دوستی در این زمینه شنیدم که یه component برای انجام اینکار وجود داره ولی متاسفانه رایگان نیست و شاید بشه از نسخه نال شدش استفاده کردم , پیوند دریافتش رو از ایشون جویا می شم و معرفی می کنم که ببینیم چه می شه کرد.

atoofy
09-06-2008, 06:17 PM
سلام. خوب اون كامپوننت را اسمش را ميشه بذاريد اينجا ولي لينكش را نه. :) البته مي دونم اطلاع داشتيد براي يادآوري عرض كردم. ;) حتي اسمش را هم بذاريد بهتره چون بقيه هم از وجودچنين كامپوننتي مطلع مي شن.اگر هم قصد خريد داشتيد باز با همون ايميل فروش مي تونيد مطرح كنيد.

Truth Praiser
09-07-2008, 04:03 AM
علی جان سوء تفاهم نشه بنده حتی اسم اون component رو هم نمی دونم فقط در شنیدم یه component در این زمینه برای مامبو وجود داره که پولیه و اون هم بوسیله یه سایت خارجی به فروش می رسه , متاسفانه خودم هم آدرسی از پیوند دریافتش ندارم , اون دوست هم آدرس سایت ***********رو به بنده معرفی کردن که این component در اونجا معرفی شده ولی سایت ف.ی.ل.ت.ر شدست که مشکلی وجود نداره ولی زبانش روسیه که اگه بخوایم در عین حال از هم مترجم گوگل و هم از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده کنیم با پیام خطایی از سرویس گوگل مواجه می شیم.
نمی دونم شما می تونین تو پیدا کردنش به من کمک کنین؟

*** از معرفی سایت های وارز خودداری کنید !

majd66
09-07-2008, 06:27 AM
این بخش 2 بخش مربوط به جوملا و مامبو تو این فروم

من که چیزی پیدا نکردم
این فرون زبان انگلیسی داره(پایین صفحه)

*** از معرفی سایت های وارز خودداری کنید !

Truth Praiser
09-07-2008, 06:40 AM
زبان انگلیسیشو دیدم مجیدجان ولی اون فقط ترجمه متون اصلی خود برنامه انجمنه , منم نتونستم با جستجو توش در این زمینه چیز مرتبطی به موضوع مورد نظر پیدا کنم.

majd66
09-08-2008, 03:59 AM
ببخشید آقا محسن من اصلا توجه نکردم این سایت وارز هست :(

Truth Praiser
09-08-2008, 04:22 AM
ببخشید حالا چیزی اونجا پیدا شد که به درد بخور باشه؟

مهدی.
09-08-2008, 08:11 AM
خصوصي برا منم ارسال كنيد.

Truth Praiser
09-24-2008, 04:24 PM
خبر تازه ای نشد؟
حتی در مورد کامپوننت هایی که معرفی شد.