توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه می توان تشخیص داد که مطلبی برای صفحه اول منتشر شد
perman
09-06-2008, 08:14 AM
به نام پروردگار جهان آفرین
دوستان من قصد دارم تا با کد php در تمپلیت بررسی کنم اگر چیزی برای نمایش در mosMainBody موجود بود آنوقت موقیعت mosMainBody را نمایش دهم
علت این امر این است که وقتی بروی ماژول های منتشر شده در صفحه اول روی قسمت ادامه مطلب کلیک می کنم در همان صفحه بدون حذف ماژول ادامه مطلب در همان صفحه نمایش داده می شود .
در واقع مشابه کاری که برای نمایش یا عدم نمایش یک جدول با توجه به انتشار یک ماژول انجام می دهیم مثل کد زیر:
if ( mosCountModules( 'user2') ) { ?>
<?php $user2 = 1; ?>
<?php { ?>
mhadaily
09-06-2008, 09:16 AM
من درست متوجه نشدم یعنی اگر صفحه اول بود Mainbody نباشه اگر نبود mainbody باشه ؟!؟!
perman
09-06-2008, 09:48 AM
منظورم این است:
من چند تا ماژول صفحه اول سایت دارم که خلاصه مطالب صفحه اول رو نشون میدن حال وقتی روی اطلاعات بیشتر کلیک میشود . بجای آنکه از صفحه اصلی به ادامه مطلب برود و کل مطب را کامل نمایش دهد در همان صفحه اول در قسمت mosMainBody(); مطلب را نشان می دهد که این برای یوزر زیبا نیست.
حال من می خوام با زدن یک کد بررسی کنم که اگر چیزی برای mosMainBody منتشر شد و یا دستور نمایش از یک ماژول آمد آن وقت mosMainBody نمایش داده شود. به عبارت دیگر می خواهم با کلیک بروی ادامه مطلب فقط همان متن ادامه مطلب نمایش داده شود و تمام ماژول ها محو شوند!
mhadaily
09-06-2008, 10:26 AM
<?php if ($option != com_frontpage) {  ?>
<div id="pathway">
<div class="inside">
<?php mosMainBody() ?>
</div>
</div>
<?php } ?>
این کد رو ببنن و نمونه همین عمل کن یا این
if ( $option == 'com_frontpage' ) {
mosLoadModules( 'sticky' );
}
موفق باشید
perman
09-06-2008, 10:35 AM
دست شما در نکنه
من مشکل رو با این کد، هم حل کردم
$p = 'صفحه اصلی';
$namescontenet = preg_replace( '/ - ' . $mosConfig_sitename . '/', '', $mainframe->_head['title'] );
بعد با دستور ات شرطی بررسی کردم که مقدار $p و namescontenet برابر باشد.
حالا اگر برابر باشند ما در صفحه اصلی هستیم
atoofy
09-06-2008, 02:11 PM
سلام. اگه ميشه كدها تو تگ كد بزاريد تا مشخص باشه.اينطوري :
$p = 'صفحه اصلی';
$namescontenet = preg_replace( '/ - ' . $mosConfig_sitename . '/', '', $mainframe->_head['title'] );
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.