توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : موسسه فرهنگی هنری تندیس علم
saber110
09-07-2008, 09:55 AM
سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران و مدیران سایت
موسسه فرهنگی هنری تندیس علم
[hr]
طراحي و پيياده سازي نرم افزار آزمون هاي روانشناسي :
1.تست هوش هيجاني eq
2. تست باليني scl90r
3.تست رغبت سنجي تحصيلي و شغلي هالند
4. تست عادت هاي مطالعه
و نشر كتابهاي روانشناسي تربيتي و خانوادگي
[hr]
لطف کرده و ایرادات سایت مامبویی من را اطلاع دهید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شادکام و موفق باشید
واحد پشتیبانی تندیس علم
firoozmandan
09-07-2008, 10:03 AM
سلام
تبریک میگم بابت انتخاب مامبو
- اگر بین تصاویر و نوشته ها فاصله بذارید خیلی بهتر هست . الان اگر دقت کنید تصاویر به متون چسبیده
- برای فولدر مدیریت ، پسورد ست کنید . آموزش این کار در سایت موجود است .
یا علی
saber110
09-07-2008, 10:06 AM
سلام
تبریک میگم بابت انتخاب مامبو
- اگر بین تصاویر و نوشته ها فاصله بذارید خیلی بهتر هست . الان اگر دقت کنید تصاویر به متون چسبیده
- برای فولدر مدیریت ، پسورد ست کنید . آموزش این کار در سایت موجود است .
مچکر جناب آقای فیروزمندان نکاتی که شما متذکر شدید حتما اعمال می شود با تشکر.
majd66
09-07-2008, 12:56 PM
الان تصتویر سایت شما به دلیل فعال کردن بهینه سازی لینک ها نمایش داده نمیشن
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای رفع این مشکل می تونید این کد:
<BASE HREF="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توی فایل index قالب تو قسمت head قرار بدید
و اگر درست نشد :...
تو مدیریت مامبو --> کامپوننت ها--> تنظیمات ویرایشگر--> تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید
انشا ا.. حل بشه یا حق
majd66
09-07-2008, 12:57 PM
saber110
09-07-2008, 01:26 PM
آقا مجید مچکر از اینکه سایت رو چک کردید ولی من از چند جای مختلف چک کردم و مشکلی نداشت
atoofy
09-07-2008, 01:32 PM
سلام. در صفحه ي اصلي مشكلي نداره. مشكل اونجايي به وجود مياد كه مثلا شما روي ادامه ي مطلب كليك كنيد يا به طور كلي به صفحه اي غير از صفحه ي اصلي بريد.راه حلش را هم كه آقا مجيد فرمودند.
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلي
saber110
09-07-2008, 02:12 PM
برای رفع این مشکل می تونید این کد:
<BASE HREF="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کد رو تاثیر دادم
atoofy
09-07-2008, 02:16 PM
سلا. كد را كجا تاثير داديد. هنوز مشكل داره. اگر مطمئنيد كه كد را درست قرار داديد :
تو مدیریت مامبو --> کامپوننت ها--> تنظیمات ویرایشگر--> تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي
saber110
09-07-2008, 02:22 PM
توی فایل index قالب تو قسمت head قرار بدید
این کار را هم انجام دادم ولی تاثیری نداره فکر کنم یه ماژول که در رابطه با sef بود پاک کردم اینجوری شد
saber110
09-07-2008, 02:24 PM
جالبه فقط تو فایر فاکس نشون نمی ده تو ie نشون می ده
atoofy
09-07-2008, 02:27 PM
سلام. كد زير را :
<?php mosShowHead(); ?>
به اين كد
<?php mosShowHead('','base'); ?>
تغيير بديد ببينيد چطور ميشه؟ تغييراتي كه تا حالا اعمال كرديد را هم تغيير نديد.
يـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــلي
saber110
09-07-2008, 02:36 PM
سلام. كد زير را :
<?php mosShowHead(); ?>
به اين كد
<?php mosShowHead('','base'); ?>
تغيير بديد ببينيد چطور ميشه؟ تغييراتي كه تا حالا اعمال كرديد را هم تغيير نديد.
سلام آقای کاظم زاده
این کد رو قبلا بخاطر سف نکردن اعمال کرده بودم ولی یادم رفته بود که جایگزین <?php mosShowHead(); ?> کنم و در همان فایل ایندکس پیست کرده بودم
با این حال الان درستش کردم و درس شد
از شما آقای کاظم زاده و آقا مجید بخاطر یاد آوری این موضوع مچکرم
اگر مشکل دیگه ای در سایت می بینید ممنون می شم یادآوری بفرمائید
با تشکر
scrooch
04-16-2009, 09:52 PM
من قبلا از قالب پیش فرض مامبو استفاده میکردم و بعد از تغییر به یک قالب جدید مشکل جدیدی برایم ایجاد شده است. قالب قبلی با تغییر htaccess. مشکلی نداشت.
من وقتی داخل متنهای سایت میشوم، عکسهایی که توی پوشه image خود مامبو هاست شده باز نمیشه و لی وقتی توی (index (home اصلی هستم هیچ مشکلی نیست.
من تنظیمات ویرایشگر رو انجام دادم و url مطلق خیر هستش.
داخل قالب هم <"BASE HREF="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در بخش هدر نوشته شده.
<?php mosShowHead('','base'); ?> رو هم ویرایش کردم.
به نظر خودم ایراد از تنظیمات هاست و مامبو نیست، ولی مشکل قالب جدید هم باید با این تغییرات حل میشد که نشده است.
parham295
08-26-2009, 10:24 AM
برای ماژول هایی که در سمت راست سایتت فرار دادی در فایل css یک کلاس تعریف کن و به آن ها سر کلیشه بده فکر می کنم تا حد زیادی به زیبا شدن سایتت کمک می کنه
سلام دوستان
آيا روشن كردن بهينه سازي مامبو اين قدر كارامده كه چند روزه يه سايت مثل اين سايت دوستمون رنك 2 ميگيره ؟
مهدی.
09-25-2009, 04:16 PM
سلام
بله خوب طبیعتاً تأثیر داره!
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.