توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : smf1.1.6 آمد!چکار کنیم؟
siran
09-08-2008, 09:04 AM
سلام.
مگه نسخه بعدی 2 نیست؟
امروز رفتم تو پنلم نوشته:
بروزرسانی قابل دسترسی است!
شما از نسخه قدیمی SMF استفاده می کنید، که همواره دارای مشکلاتی است که می بایست برطرف شوند. برای شما پیشنهاد می کنیم انجمن خود را بروز رسانی کنید و مشکلات موجود در نسخه های قبلی را برطرف نمایید. این کار فقط حدود یک دقیقه زمان خواهد برد.
مشخصات SMF:
نسخه نصب شده بر روی سرور شما: SMF 1.1.5
آخرین نسخه برنامه: SMF 1.1.6
الان یعنی چکار کنم؟
مبتدی بگید لطفا...
ممنون.
firoozmandan
09-08-2008, 09:27 AM
سلام
خیر ! جایی اعلام نشده قطعا باد از نسخه 1.1.5 نسخه 2 منتشر میشه !
برای ارتقا 2 راه دارید : یکی از همون قسمت مدیریت روی لینک مربوطه کلیک کنید تا ارتقا صورت بگیره ...
و یا اینکه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دانلود کنید و روی فایل های فعلی Overwrite کنید
یا علی
siran
09-08-2008, 09:39 AM
خوب س اون که گفته چیه؟
اون که گفته نسخه جدید 1.1.6 هست!
ممنون.
سلام.
ببخشید رو اون لینک بروزرسانی کلیک کردم و گفت:
هیچ فایل نصب کننده یا حذف کننده برای این بسته تعریف نشده است.
!!!!
چکار کنم؟
** .....
firoozmandan
09-08-2008, 09:49 AM
و یا اینکه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو دانلود کنید و روی فایل های فعلی Overwrite کنید
siran
09-08-2008, 05:18 PM
سلام.
دارم دانلود می کنم.
فقط:
1- Overwrite کنم یعنی اون فایل ها رو جایگزین فایل مشابه کنم دیگه؟
یه سری فایل با نام upgrade_1-1 و upgrade.php داره.اونارو نمی خواد کاری کنیم؟فایلارو بریزیم کافیه؟!
بعدش لازم نیست دوباره دسترسی تغییر بدیم؟یا فایلی رو حذف کنیم؟
2- اگه بسته ای یا تغییری داده باشم باید دوباره انجام بشه؟
3- داخل پوشه تم 3 قالب هست.من خودم یه قالب اضافه نصب کردم.پوشه تم رو بریزم رو هاست قالب که خودم نصب کردم نمیپره؟
خیلی ممنون.
برید از قسمت مدیریت و بزنید ارتقا ، فقط یک مشکل امنیتی بوده که رفع شده
نیاز به ارتقا کلی نیست
ITfars
09-09-2008, 02:15 AM
نسخه 1.1.6 یک نسخه جدید هستش که ارائه شده
و مشکلات 1.1.5 رو نداره!!!!
من روی انجمن خودم از 1.1.6 استفاده می کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
!!!!!
می تونید ببینید!
sogoli
09-09-2008, 06:12 AM
من دکمه بروز رسانی را زدم ولی پیغام زیر رو داد:
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
firoozmandan
09-09-2008, 06:23 AM
بعد قرار دادن فايل ها زبانت رو لاتين كن و upgrade.php رو اجرا كن اين بهترينه چون ديتا بيس هم ارتقا پيدا مي كنه
firoozmandan
09-09-2008, 07:51 AM
اگر انجمن 1.1.5 باشه و به 1.1.6 بخوایید ارتقا بدید نیازی به اجرا upgrade.php نیست .
من یادمه از 1.1.4 به 1.1.5 یه بار نوشت که دیتا بیس رو هم به روز رسانی کنم گفتم شاید اینطور باشه اینجا هم
نه این نسخه نیاز نداره چون فقط یک باگ امنیتی را برطرف کرده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.