PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب : ماژول ها به طور ناخواسته در همه صفحات نمایش

امیر اردلان
09-08-2008, 12:47 PM
سلام ،
یک مشکل عجیب دارم و اون اینکه ماژول هایی که باید فقط در صفحه اصلی سایت نمایش داده بشن در همه صفحات منتشر شدن . من در قسمت تنظیمات ماژول انتخاب کردم که فلان ماژول فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه ، اما انگار نه انگار . لطفا راهنمایی کنید . گیج شدم . مرسی

مهدی.
09-08-2008, 12:56 PM
سلام.
صفحه اول يك صفحه خاصي رو انتخاب كرديد تا باز بشه. در واقع منوي اصلي رو تغيير دادي.
قبلاً هم در اينباره بحث شده كه صفحه اول هميشه صفحه اصلي نيست و ممكنه بنا به دلايلي تغيير كنه. بايد دقت كنيد كه در منو صفحه اصلي چي هست كه با ورود به سايت اون نمايش داده ميشه. و ماژولهاتون رو طبق اون صفحه تنظيم كنيد.
خودم قاطي كردم چي گفتم. اگه متوجه نشدي دوباره برات توضيح ميدم!

موفق و پيروز باشيد.

امیر اردلان
09-08-2008, 01:00 PM
پسر مهربون ممنونم از توجهت . اما درست متوجه نشدم باید چی کار کنم . میشه لطفا دوباره توضیح بدی؟ ممنون

مهدی.
09-08-2008, 01:36 PM
ميدونستما ولي ... .
ببين آقا شما وقتي وارد سايتت ميشي يك صفحه بهت نمايش ميده.
طبق روال عادي بايد اون محتواهايي كه شما در مديريت صفحه اصلي داري رو نمايش بده.
اگه دقت كرده باشي منوي راست با منوي بالا هر دو صفحه اصلي دارن. اما با هم متفاوت هستند (اگه مامبو 465 نو به همراه نمونه هاش رو نصب كني متوجه ميشي)

حالا اين تاپيكها رو بخوني متوجه ميشي كه موضوع چيه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اين سه تا تاپيك فكر كنم كافي باشه.
اگه بازم متوجه نشدي بگو كه ديگه اونموقع يكي ديگه بايد بياد كمك :o ;D

موفق و پيروز باشيد.

امیر اردلان
09-08-2008, 01:53 PM
باز هم ممنون ، اما مشکل من اینا نیست ، فکر کنم دچار سو تفاهم شدید .
ببینید ، من با صفحه اصلی سایت مشکلی ندارم و وقتی آدرس سایت رو می زنم همون صفحه اصلی رو نشون میده .
همونطور که گفتم مشکل من اینه که یه سری ماژول دارم که میخوام فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشن ، در حالیکه دارن در همه صفحات نشون داده میشن . در قسمت تنظیمات مربوط به هر ماژول هم انتخاب کردم که اون ماژول در صفحه اصلی به نمایش در بیاد ، اما فرقی نمی کنه و باز در همه صفحات منتشر میشن .
شما رو به خدا کمک کنید

مهدی.
09-08-2008, 02:10 PM
آها عجبا . متن متن شما رو به اون قسمتش توجه كردم كه گفته بوديد :

من در قسمت تنظیمات ماژول انتخاب کردم که فلان ماژول فقط در صفحه اصلی نمایش داده بشه ، اما انگار نه انگار .

حالا ميشه دقيقاً بفرماييد كه اسم اون ماژولها چيه و چطور و چگونه اينكار رو انجام داديد. آيا مطمئن هستيد كه تغييراتي كه اعمال كرديد صحيح بوده و اشتباهاً گزينه &quot;همه&quot; رو هم به همراه صفحه اصلي انتخاب نكرديد؟
اگه امكانش هست از صفحه مديريت ماژولها هم عكسي بزاريد.

امیر اردلان
09-08-2008, 02:58 PM
والا ماژول های خاصی نیست . همون ماژول های خود مامبو مثل نظر سنجی و ... که من میخوام فقط در صفحه اصلی باشن و نه صفحات دیگه

مهدی.
09-08-2008, 03:03 PM
روش كارتون رو هم بفرماييد. شايد اشتباهي انجام ميديد. سايت روي لوكال هست يا روي اينترنت ؟
اگه مطمئن هستيد كه شما كارتون رو درست انجام داديد . آدرس سايت به همراه يوزر و پسوورد مامبوتون رو برام خصوصي ارسال كنيد تا خودم ببينم و اگه امكانش باشه مشكلتون رو حل كنم.

امیر اردلان
09-09-2008, 07:05 AM
مشکل از کامپوننت SEF . وقتی غیر فعالش می کنم این مشکل به وجود نمیاد . تو سایت خودش نوشته که مشکل از itemid هستش . یه راه حل هم داده که من عمل کردم اما بازم مشکل باقیه

firoozmandan
09-09-2008, 07:21 AM
سلام

این موارد رو لطفادقیقا توضیح بدید :

از چه ماژولی استفاده میکنید ؟

این ماژول باید دقیقا در چه صفحه یا صفحاتی نمایش داده بشه ؟

لینک سایتتون ؟

قالبی که استفاده میکنید ؟

این موارد رو بگید + یوزرنیم و پسورد هاست و مامبو رو بفرستید براتون دقیقا ست میکنم

یا علی

امیر اردلان
09-09-2008, 08:23 AM
ممنونم از شما . براتون پیغام خصوصی فرستادم . منتظر پاسخ هستم