PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شكل بعد از ارتقا به 4.6.5

علیرضا
09-09-2008, 02:32 PM
سلام
پس از پيشنهاد آقاي رجبي براي تبديل فايل ارتقا به .tar سايت را بدون تغيير پرميشن ها تمامي فولدرها (ظاهرا) تمامي فايل ها اوررايت شد و سايت ارتقا پيدا كرد.

بعد از ارتقا 2 مشكل پيش آمده است.
1. ماژول منوي dmj كار نمي كند، در واقع ديگر در صفحات وجود ندارد! (البته براي همين مجبور شدم اون ماژول كه نمايش داده نمي شود غير فعال و ماژول پيش فرض را فعال نمايم.

2. مشكل در نمايش تصاوير است.
تصاويريكه
به شكل لينك در مطالب گذاشتم اگر لينكشان به شكل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در صفحه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بدرستي لينك شده و تصوير نمايش داده مي شود.
ولي مثلا در صفحه مخصوص خود مطلب به آدرس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لينك عكس تبديل به
مي شود و نمايش داده نمي شود.

اين مشكل (فعلا تا بررسي من) در ماژول طلوع و غروب خورشيد و در بعضي عكس هاي بخش هاي كوچكي نيز اتفاق افتاده است.

3. ويرايشگر هم (مثل اينكه) داراي مشكل است. كدهاي html و ويرايش تصوير بالا نيامد. در IE و Opera كه تست كردم.

يا علـــــــــــي

atoofy
09-09-2008, 06:48 PM
سلام. در مورد مشكل تصاوير يه نگاه به تاپيك زير بندازيد :

عدم نمايش تصاوير در مامبو 4.6.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي

Shahryar_NEO
09-09-2008, 07:48 PM
علی جان خوب نیست یک تاپیک بزنید و این مشکل را بگید چون اون تاپیک گویا نیست ؟ یعنی در یک پست و در یک تاپیک با نام مناسب .

ممنون
شهریار

علیرضا
09-09-2008, 07:54 PM
سلام
علي جام من چيزي سر در نياوردم.
يا علــــــــــي

emad_67
09-09-2008, 08:22 PM
در مورد عکس ها منم همچین مشکلی داشتم.
اینجا رو ببین:

در مورد سوال آخرت هم اگه مشکلت از نمایش اندازه فونت ها توی مرورگر های مختلف هست بهتره نسخه 2.2 رو نصب کنی.

atoofy
09-09-2008, 08:25 PM
سلام.
با تشكر از عماد عزيز. من مباحث را توي يه پست جمع كردم. خوب ببينيد معمولا اين مشكل پس از فعال كردن SEF‌ در نسخه ي 4.6.5 در چند مورد گزارش شده كه به نظر مياد به علت برخي تغييرات در ويرايشگر در اين نسخه بوده. فعلا با اين مراحل مشكل حل ميشه:

قرار دادن كد
&lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

توی فایل index قالب تو قسمت head

و اگر درست نشد :...
تو مدیریت مامبو --&gt; کامپوننت ها--&gt; تنظیمات ویرایشگر--&gt; تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.

در صورتي كه هنوز مشكل بود، در قالب كد

&lt;?php mosShowHead(); ?&gt;

را به كد
&lt;?php mosShowHead(&#039;&#039;,&#039;base&#039;); ?&gt;

تغيير بديد.
انشاءالله بايد مشكل حل بشه.

با تشكر وي‍ژه از&#160; آقاي فيروزمندان و دوستان خوبم مجيد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ،كسپرسكي (رسول) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، عماد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و كساني كه اين مشكل را گزارش كردند.

** کد تصحیح شد

علیرضا
09-09-2008, 09:30 PM
سلام
با انجام همه كارهايي كه گفته بوديد مشكل دوم حل شد. خيلي خيلي ممنون.

براي مشكل اول ( ماژول منوي dmj كار نمي كن)

و مشكل سوم كه ويرايشگر درست كار نمي كند چه پيشنهادي داريد.

يا علـــــــــــــــــي

علیرضا
09-09-2008, 10:07 PM
نكته:
لازم ديدم براي پست آقاي علي كاظم زاده كه بايد خيلي ازشون تشكر كنم بگم كه (فكر مي كنم) در قسمت اول كد را بايستي با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> به شكل زير نوشت:

&lt;BASE HREF=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يا علــــــــــي

nice
09-09-2008, 10:12 PM
سلام با ایجاد این تغییرات مشکلی دارید یا خیر؟

یاعلی

علیرضا
09-10-2008, 12:47 AM
سلام
نه مشكلي نيست! با كمك دوستان مشكل خدا رو شكر رفع شد
يا علـــــــــي

علیرضا
09-10-2008, 01:02 AM
سلام
لازم مي دونم بگم كه براي مورد دوم كه دوستان پاسخ گفتند.
مورد سوم نيز كه درباره اديتور بود در يك تاپيك ديگر پيگير بودم، مشكل حل شد و نتيجه اين بود:

مشكل از وجود htaccess. آن هم زماني كه سايت مامبو مطلبي با عنوان &quot;مشکل امنیتی در ادیتور&quot;
در سايتش گذاشته بود و من اين فايل را ايجاد كرده بودم و نمي دانستم كه بايد حذفش كنم.

كه جا دارد از تمامي دوستان تشكر كنم.

الان فقط و فقط ماند مشكل ماژول منوي dmj كه كار نمي كند و دليلشو نمي دونم! (البته براي همين مجبور شدم اين ماژول كه نمايش داده نمي شه رو غير فعال كنم و ماژول پيش فرض را فعال نمايم.
كسي مي تونه منو در اينباره راهنمايي كنه؟

يا علـــــــــي

bmw-love
09-21-2008, 10:19 PM
سلام..
یک سوال در این رابطه پیش اومد برام...الان این راه های شما رو امتحان کردم روی قالب های دیگه درست هست.ولی روی این قالبی که من دارم

با اضافه کردنش هم هیچ اتفاقی نمی افته..این قالب روی این ادرس نصب شده...<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کد بالا وجود نداره درونش...باید چه کار کنم؟
در ضمن توی لوکال دارم تست می کنم.

با سپاس

firoozmandan
09-22-2008, 07:31 AM
سلام..
یک سوال در این رابطه پیش اومد برام...الان این راه های شما رو امتحان کردم روی قالب های دیگه درست هست.ولی روی این قالبی که من دارم

با اضافه کردنش هم هیچ اتفاقی نمی افته..این قالب روی این ادرس نصب شده...<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
کد بالا وجود نداره درونش...باید چه کار کنم؟
در ضمن توی لوکال دارم تست می کنم.

با سپاس

سلام

سایت شما مشکلی نداشت ! دقیقا بفرمایید مشکل سایت شما چیه ؟

یا علی

bmw-love
09-22-2008, 04:31 PM
سلام.

من زمانی که گزینه &quot;قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو&quot; رو فعال می کنم..مشکلی در صفحه اول و صفحات از لحاظ دسترسی وجود نداره ولی دو اشکال که دوستان در همین تاپیک مطرح کردند پیش میاد...
اول Ako Comment که عکس گزینه ضد رباتش نشان داده نمیشه و دوم مثلا لینک هایی که به صورت image/logo/ رو قرار دادم همگی مانند مشکل جناب علیرضا خان عوض میشوند و دیده نمیشه...

شما راهنمایی فرمودید که این گزینه یعنی
&lt;?php mosShowHead(); ?&gt; رو به
&lt;?php mosShowHead(&#039;&#039;,&#039;base&#039;); ?&gt; تغییر بدید ..ولی این کد درون قالب من وجود نداره....

حالا باید چه کار کنم ...؟؟
در ضمن سایت رو من از اون حالت &quot;قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو&quot; خارج کردم تا کاربران مشکلی نداشته باشند...

سپاس از شما

mousio
01-05-2009, 11:16 AM
قرار دادن كد

با سلام

خواهشمندم این قسمت پست آقای کاظم زاده ویرایش شود و کد درستی که آقای علیرضا زدند جایگزین شود . چون فکر می کنم ممکنه خیلی ها اشتباهی بزنند و جواب نده و ادامه تاپیک را هم نخوانند .... من خودم شخصا بارها اشتباه کردم
فکر می کنم ویرایش بشه ف احتمال خطا به صفر خواهد رسید

***** نکته مهم
من در یکی از تاپیم ها خواندم که برای رفع یک مشکل ( که حضور ذهن ندارم چی بود ) گفته شده بود که کد زیر را استفاده کنند :
&lt;BASE HREF=&quot;&lt;?php echo $mosConfig_live_site;?&gt;/&quot;&gt;

من هم که همان مشکل را داشتم از این کد استفاده کردم اما خب مشکل آدرس دهی در سایت که در این تاپیک مطرح شده ، برگشت .
ظاهرا در هنگام استفاده از کامپوننت sh404sef باید آدرس سایت را مستقیم وارد کنیم ....

قضاوت با شما دوستان

mhadaily
01-05-2009, 04:38 PM
کد تصحیح شد

ممنون
یاعلی

mousio
01-06-2009, 12:33 PM
کد تصحیح شد

ممنون
یاعلی

لطف کردید ... ممنون

yaser1
03-01-2009, 09:37 PM
سلام.
با تشكر از عماد عزيز. من مباحث را توي يه پست جمع كردم. خوب ببينيد معمولا اين مشكل پس از فعال كردن SEF‌ در نسخه ي 4.6.5 در چند مورد گزارش شده كه به نظر مياد به علت برخي تغييرات در ويرايشگر در اين نسخه بوده. فعلا با اين مراحل مشكل حل ميشه:

قرار دادن كد

توی فایل index قالب تو قسمت head

و اگر درست نشد :...
تو مدیریت مامبو --&gt; کامپوننت ها--&gt; تنظیمات ویرایشگر--&gt; تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.

در صورتي كه هنوز مشكل بود، در قالب كد

را به كد
&lt;?php mosShowHead(&#039;&#039;,&#039;base&#039;); ?&gt;

تغيير بديد.
انشاءالله بايد مشكل حل بشه.

با تشكر وي‍ژه از آقاي فيروزمندان و دوستان خوبم مجيد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ،كسپرسكي (رسول) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، عماد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و كساني كه اين مشكل را گزارش كردند.

** کد تصحیح شد

سلام
من چند ماهه این مشکل رو دارم و تمامی راه ها بالا مشکل منو حل نکرد
اینجا که حسابی بحث کردم اما نتیجه نداد:

در یک کلام. وقتی کاربری میخواد در فرانت اند مطلبی ارسال کنه هنگام ارسال عکس، پاپا آپ اول باز میشه پاپا آپ دوم باز نمیشه (در IE6&amp;7)اما در فایرفاکس مشکلی نداره

کسی میتونه کمک کنه؟

yaser1
03-01-2009, 09:41 PM
سلام
البته یادم رفت بگم مامبو من در یک فولدر نصب شده و من در htaccess. هم درستش کرده ام. htaccess. ام هم در فولدر مامبوست هم در روت سایت. اینو هم نوشته ام :
RewriteBase /fa

yaser1
03-01-2009, 09:50 PM
سلام
ببخشید که سه تا تاپیک شد. مدیران محترم یکیشون کنن لطفاً

مشکلی که به چشم دیده میشه اینه که در IE6&amp;7 آدرسی که پاپ آپ دوم میخونه و باز هم نمیشه اینو کم داره : /fa/mambots/editors/mostlyce/jscripts/tiny_mce/

آدرس پاپ آپ دوم که در فایرفاکس سه باز میشه:

آدرس پاپ آپ دوم که در IE باز نمیشه:

atoofy
03-01-2009, 09:56 PM
سلام. شما فایل فشرده ی filemanager را در روت دامینتون (zzzzzz.ir) اکسترکت کردید تا یه پوشه ی filemanger همراه با محتویاتش اونجا داشته باشید؟

یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی

yaser1
03-01-2009, 10:09 PM
سلام
بله. هم در روت فولدر مامبو نصب شده هم در روت سایت، از ترسم!!

که اگه اینکارو نمیکردم قاعدتا با فایرفاکس نمیتونستم. اما مشکل اینه که من با فایر فاکس مشکل ندارم. مشکلم با IE است

atoofy
03-01-2009, 10:26 PM
سلام.همونطور که توی url ای که در IE نوشته معلومه پوشه ی فایل منیجر توی روت دامین به درد می خوره نه تو روت مامبو که شما هم می گید ظاهرا توی روت دامین هم دارید.اصلا این آدرسی که مال IE هست را شما اگر مستقیما بزنید بازهم Not Found می ده؟

ضمن اینکه این پست را هم ببینید : مشكل در آپلود عكس با اديتور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلی

سعید
08-29-2009, 01:48 AM
حل مشکلات مسیردهی نسبی بعد از فعال کردن SEF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)