PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست گالري

jalal95
09-11-2008, 10:27 AM
من يك گالري ميخواستم كه عكسها رو به اين شكا نشون بده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ايا كسي از دوستان همچين كامپوننتي ميشناسه لطفا لينكشو هم بزارين

مهدی.
09-11-2008, 10:48 AM
اينكاري كه شما تصويرش رو گذاشتي رو با فوتوشاپ انجام دادن.
كامپوننت خاصي نديدم كه اينكار رو بكنه.

اما ميتونيد شما هم با فوتوشاپ همچنين گالري بسازيد و در مامبو خودتون قرار بديد.(مبكرومديا فلش هم ميسازه و البته خود فوتوشاپ SWF هم تحويل ميده!)

اگر كامپوننته خاصي هست دوستان معرفي كنن. اگه لازم باشه فارسيش ميكنيم.

موفق و پيروز باشيد.

mrsmhn
09-11-2008, 11:58 AM
نه پسر مهربان با قتوشاپ نیست
من این تیپی توی سایت ها دیدم ولی کامپوننتش و ندیدم
ولی گالری داتسو تقریبا همین کارو می کنه ها
یا علی

مهدی.
09-11-2008, 12:41 PM
خوب درسته گالري زياده. مثل همين داتسويي كه فرموديد. اما من تا بحال كامپوننتي كه شبيه به اين بسازه نديدم.
من وقت نكردم تا بحال اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو خوب بگردم. شما بگرديد. اگه چيز خوبي بجر zoom و داتسو پيدا كرديد معرفي كنيد.با 465 هم سازگار باشه حتماً.

سايت ديگه كه با مامبو مرتبط هستند هم لطفاً بگرديد و خبرش رو به ما هم بديد.

موفق و پيروز باشيد.

majd66
09-11-2008, 03:02 PM
شما یک گالری با قابلیت zoom می خواید ؟
فعلا یک نگاهی به این کامپوننت ها بندازید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 79&amp;Itemid=35

jalal95
09-11-2008, 06:00 PM
خوب درسته گالري زياده. مثل همين داتسويي كه فرموديد. اما من تا بحال كامپوننتي كه شبيه به اين بسازه نديدم.
من وقت نكردم تا بحال اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو خوب بگردم. شما بگرديد. اگه چيز خوبي بجر zoom و داتسو پيدا كرديد معرفي كنيد.با 465 هم سازگار باشه حتماً.

سايت ديگه كه با مامبو مرتبط هستند هم لطفاً بگرديد و خبرش رو به ما هم بديد.

موفق و پيروز باشيد.

من نتونستم لينك zoom را پيدا كنم كمك ميكنيد؟ در ضمن اخرين ورژه داتسو با 4.6.2 سازگار هست يا نه؟

مهدی.
09-11-2008, 07:20 PM
شما سايت زير رو مراجعه كنيد و گالري مورد نظر خودتون رو انتخاب كنيد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينم جايي كه بتونيد zoom gallery انگليسي رو دريافت كنيد.(اين نسخه توسط تيم مامبولرن فارسي شده و كاملاً سازگار شده)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق و پيروز باشيد.

jalal95
09-12-2008, 06:39 AM
اينم جايي كه بتونيد zoom gallery انگليسي رو دريافت كنيد.(اين نسخه توسط تيم مامبولرن فارسي شده و كاملاً سازگار شده)

موفق و پيروز باشيد.

jتو اين صفحه 10 فايل هست من يكيشو دانلود كردم ولي مامبو نصب نكرد و فقط فايلو اپلود كرد مشكل از كجاست من دقيقا كدوم فايلو بايد دانلود كنم.

(اين نسخه توسط تيم مامبولرن فارسي شده و كاملاً سازگار شده)

اين ورژن سازگار شده را از كجا دانلود كنم؟

موفق و پيروز باشيد.

mhadaily
09-12-2008, 06:47 AM

jalal95
09-12-2008, 06:55 AM

موفق و پيروز باشيد.

ورژن سازگار شده را از كجا دانلود كنم ايا براي مامبو 4.6.2 سازگار هست؟

jalal95
09-12-2008, 07:06 AM
ايا همين لينك سازگار و فارسي شده و در ضمن با مامبو 4.6.2 سازار هست؟

مهدی.
09-12-2008, 08:53 AM
شما بهتره كه خودتون تست كنيد و ببنيد سازگاره يا نه.
اما نسخه فارسيش بصورت همينجوري و مفت نيستش.
بايد با تيم مامبولرن تماس بگيري.

موفق و پيروز باشيد.

mrpl
09-12-2008, 07:46 PM
اون عکسی که توی پست اول هست مال یه گاللری مستقل هست. که اسمش هم gallery هست. کامپوننت مامبو نیست (تا جایی که من میدونم)

Gallery - a web based photo album viewer and editor
Copyright (C) 2000-2008 Bharat Mediratta

abdulhalim
09-13-2008, 12:30 AM
منم اين نرم افزار رو توي قسمت گالري خيلي از سايتها رو ديدم خودش نرم افزار مخصوص مديريت گالريه .. فكر ميكنم Coppermine باشه ... شايدم همين Galley2 كه دوست عزيز گفتند

محاسبان
09-16-2008, 07:00 AM
آقا هیچ کدام از این گالری ها با مامبو 4،6،5 سازگار هست؟

abdulhalim
09-16-2008, 09:48 AM
اين برنامه ها خودشون سايت ساز هستند و با مامبو ربطي ندارن ولي ميتوني در كنار مامبو جداگونه استفاده كني

mrpl
09-16-2008, 12:29 PM
simple image gallery