توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر در قالب
mstarcoir
09-12-2008, 07:14 AM
با سلام
من نمی توانم در قالب هایی که برای سایت انتخاب می کنم تغییر ایجاد کنم
مصلا نمی توانم در درون پوشه قالب فایل logo را حذف کنم و همان فایل دلخواه خود را قرار دهم یا نمی توانم در cPanel سطح دسترسی فایل های درون پوشه قالب را 777 کنم و آنها را تغییر دهم
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
mq1372
09-12-2008, 08:34 AM
سلام
منظورتون رو نفهميدم. اگه ميشه واضح تر توضيح بدين که مي خواين چيکار بکنيد.
سطح دسترسي پوشه ها رو هم بايد 755 بکنيد. سطح دسترسي فايل ها 644
firoozmandan
09-12-2008, 11:19 AM
سلام
از قسمت تنظیمات کلی تب سرور پرمیشن های فایل و فولدرهای رو تغییر بدید و قابل نوشتن کنید . تنظیمات کلی را ذخیره کنید و دوباره تست کنید ببینید مشکلتون حل شده یا خیر
یا علی
mstarcoir
09-12-2008, 11:56 AM
سلام دوست عزیز مشکل من هم همین است من نمی توانم از تنظیمات کلی cPanel سطح دسترسی فایل ها و فولدرها را تغییر دهم و یا حتی نمی توانم اسم فایل ها را تغییر دهم و....
به عبارت دیگر من هیچ گونه تسلطی بر فایل های درون پوشه tempelat ندارم
firoozmandan
09-12-2008, 12:06 PM
سلام
تنظیمات کلی مامبو ! نه Cpanel
Cpanel تنظیمات کلی داره ؟!
یا علی
mq1372
09-12-2008, 12:23 PM
رئيس کل مامبو جهان ( ;) ) هم تو مامبو بر پوشه ي template هيچ تسلطي نداره.
اين کار رو بايد از داخل cpanel سايتتون انجام بدين ( اگه کنترل پانلتون سي پنل باشه):
yoursite.com/cpanel
*** از هایپر لینک خارج شد
دوست عزيز شما از permission و owner در سيستم فايل لينوكس چيزي به گوشتون خورده؟؟!
پس خواهشا به روشي كه از طرف مديران ارائه شده عمل كنيد و اگر خودتون بلد نيستيد بقيه رو سردرگم نكنيد
firoozmandan
09-14-2008, 06:54 AM
سلام
اگر owner فایلها تغییر کرده باشه و مامبو اونر باشه شما از طریق Cpanel هم کاری از پیش نمیبرید .
مگر اینکه دسترسی root داشته باشید و پرمیشن هارو تغییر بدید !
البته با توضیحی که دادید همینطور که سعید اشاره کرد به نظر میاد در مورد owner , group , permission و ... اطلاعاتی ندارید !!!
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.