PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك تو راه اندازي و نصب smf

martian_man
09-13-2008, 01:08 AM
سلام من تازه با Smf آشنا شدم و نصبش كردم ، اول كه بسته شو دانلود كردم بعد بدون هيچ تغييري (منظورم وارد كردن اطلاعات ديتا بايس به فايل Setting) چون نميدونم آيا واقعا بايد اطلاعات رو وارد كرد يا بعدا بايد در install‌وارد كنم؟
من كل برنامه رو نصب كردم يك ديتا باس هم ساختم حالا install.php رو run كردم كه به اين قسمت ميرسه:

(((در پایان کار باید دسترسی برخی از شاخه ها و فایل ها را بصورت قابل خواندن و نوشتن (CHMOD'ed to 777) تغییر دهید. لیست فایل هایی که باید تغییر دهید به شرح زیر است:))

من نفهميدم كه تبديل بصورت قابل خواندن و نوشتن يعني چي؟ چه جوري ميشه اين كارو كرد؟ يك نمونه اش رو مثال بزنيد و يادم بديد. چون دقيقا مشكلم همين جاس. در ضمن تويه install.php از من Server و user و password خواسته و نوشته ماله Ftp. حالا سوالم اينه كه من نام كاربري و رمز ورود Ftp‌رو بدم يا ماله ديتا بايس رو؟ هر جفتش رو دادم اين ارور رو ميده: كه اطلاعات درست نيست.
حالا من نميدونم كه پورت Ftp م چيه؟ از كجا بايد ببينم؟

فعلا مشكل تا همين جاست، اگه زود كمكم كنيد ممنون ميشم.

mot.moh
09-13-2008, 01:30 AM
1. اگر قبلا دیتابیسی نبوده نباید اطلاعاتی وارد setting کنین ! بلکه نصب کنید. در حین نصب دیتابیس جدید درست میشه.
2. پورت اف تی پی 21 هستش. شما باید اطلاعات اف تی پی رو بدین.
3. دسترسی یا permison فایل ها باید ست شوند.
4. سرور اف تی پی localhost هستش.

atoofy
09-13-2008, 01:41 AM
من نفهميدم كه تبديل بصورت قابل خواندن و نوشتن يعني چي؟ چه جوري ميشه اين كارو كرد؟ يك نمونه اش رو مثال بزنيد و يادم بديد. چون دقيقا مشكلم همين جاس.

سلام. با تشكر از دوست خوبم كه توضيحات لازم را را دادند خدمتتون.در مورد تغيير پرميشن هم مي تونيد از آموزش زير استفاده كنيد :

آموزش تغییر پرمیشن از طریق Cpanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي

martian_man
09-13-2008, 08:06 AM
خوب من ديتا بايس ساخته بودم ولي خوب چون ايراي يا اشتباهي تو كارم پيش نياد حذف كردم و Setting رو هم فايل Defaultش رو آپلود كردم. خوب فكر كنم گير اصلي من همين پرمشن ها بود.

من اولش كه خواستم از طريق اتصال Ftp برم ، خود پورت كه 21 بود از اول لوكال هاست هم كه بود يوز و پسورد رو دادم اين ارور رو داد:
Error 500 - Internal server error
An internal server error has occured!
Please try again later

به هرحال من به C panel تا از طريق File Maneger درستش كنم. به File manager رفتم ولي دو تا public_html‌بود يكي همين public_html يكي public_htm !!! به هرحال هر كدوم رو تست كردم يكش كه خالي بود يكيش هم بجاي فايل هاي كه تو آموزش هست يه فايل index.html هست. روي اون كليك راست كردم و change پرميشن كردم. همه رو تيك زدم و خود عدد خود به خود 777 شد ولي وقتي به install.php برميگردم همون صفحه اتصال به Ftp مياد و ميگه بايدفايل هارو قابل نوشتن كني.

ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.

martian_man
09-13-2008, 10:23 AM
خوب مشكل اين قسمت حل شد،‌ممنون علي و محمد جان، من پرميشن هارو دوباره چك كردم و نصب درست شد.حالا مشكلم اينجاست كه وقتي نام سرور و نام كاربري و پسورد رو وارد ميكنم ميگه:

نصب کننده برنامه قادر به دسترسی به &quot;smf&quot; بانک اطلاعاتی نیست. در بعضی از هاست ها شما باید قبل از نصب و استفاده از SMF بانک اطلاعاتی را ار کنترل پنل مدیریت ایجاد نمایید.

خوب تا اونجا كه من ميدونم خودش بايد smf رو (نام بانك اطلاعاتي) رو بسازه. من از سالم بودن نام سرور و نام كابري و رمز ورودش مطمئنم فقط اشكال از اينجاست كه smfش رو نميسازه، حالا چه جور بايد بانك اطلاعاتي رو تو ديتابايسي كه ساختم اضافه كنم.؟ الان در حال حاضر تو ديتابايس من هيچي نيست، اگر بخوام اضافه كنم از من field ميخواد ،‌من نميدونم چيكار كنم!؟!؟!؟؟! ???

نوید
09-13-2008, 01:50 PM
نه smf پایگاه داده را نمی تواند ایجاد کند بلکه این شما هستید که باید پایگاه داده را بسازید و با نام کاربری و مشخصات صحیح ارتباط را برقرار نمایید

شما اگر در فیلد نام پایگاه داده را smf وارد میکنید به مشکل بر میخورید ، چون لینوکس نام پایگاه داده را معمولا site_smf می سازد.

martian_man
09-13-2008, 06:47 PM
خوب ببين نويد جان من يه كم گيج شدم! ببين من خودم يه ديتا بايس جديد ساختم، حالا تو install.php كه دارم نصب ميكنم Username و Password و Server name رو وارد ميكنم باز هم همون اروره قبلي رو ميده! ميگه كه بانك اطلاعاتي با نام smf يافت نشد. خوب ببين معمولا تو نصب ورد پرس يا بي بي پرس يا .... وقتي نام كاربري و رمز ورود و اسم سرور رو ميدي خودش تيبل هاي ديتابايس رو ميسازه مثلا به اين شكل: wp_comments كه تو php_my admin هست.

پس مشكل من اينجاس كه من با اينكه يه ديتابايس جديد خودم ساختم و وارد ميكنم بازهم ميگه بانك اطلاعاتي با اسم sm f يافت نشد! حالا من اين بانك اطلاعاتي رو با نام Smf كجا بايد بسازم؟ بايد تو php my admin‌بسازم؟ كه گفتم نميدونم چي بايد توش بنويسم اگر راه ديگه اي داره ،‌لطفا اونو به من بگيد! يه جور توضيح بديد كه كسي كه تا حالا تجربه نصب نداشته متوجه بشه. اصلا يه بار شما مرور كنيد. وقتي ديتا باس رو ساختيد بعد چيكار ميكنيد؟ :(

mot.moh
09-13-2008, 08:41 PM
کنترل پانل شما CpanelX هستش ؟ اگر هست شما باید برید توی بخش دیتابیس. دیتابیس جدید ایجاد کنید ، یوزر جدید ایجاد کنید و یورزتون رو به اون دیتابیس ایجاد شده اضافه کنید. آیا شما دقیقا این سه مرحله رو اجرا کردین ؟ مخصوصا مرحله 3.
یک نکته : توجه کنید نام دیتابیس و یوزرنیم رو درست وارد کنید. مثلا گاهی اوقات این طوری میشه : شما یک دیتابیس به نام xxxx ایجاد می کنید اما در اصل نام اون دیتابیس site_xxx هستش. به اسامی دقیق توجه کنید.

martian_man
09-13-2008, 08:52 PM
ممنون آقاي مطهري، مشكل اينجا حل شد. من انجمن رو نصب كردم و حتي لاگين هم كردم و تنظيمات انجمنم رو درست كردم يه قالب جديد گذاشتم ولي بين كار اومدم logout كنم اين ارور رو داد ! من واقعا گيجم :(

خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.

همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.

ولي اين مشكل حل نشد! :( اين پيغام هم تو title بار هست: &lt;div dir=&quot;rtl&quot;&gt;خطا در ساختار قالب&lt;/div&gt;

حالا ازتون خواهش ميكنم كمكم كنيد تا ببينم چه جوري ميشه اين رو درست كرد؟ كجا بايد برم؟ چيكار كنم؟

siran
09-13-2008, 10:41 PM
من اون اوایل این مشکل رو داشتم چون یه فارسی ساز دیگه رو نصب کرده بودم!یعنی رفته بودم تو سایت اصلیش فارسی سازو گرفتم و نصب کردم.اینطوری شد!وقتی فارسی ساز مامبولرن رو گرفتم درست شد.

martian_man
09-13-2008, 10:48 PM
اره سينا جان، منم فارسي سازش رو از سايت smf.com‌ گرفتم ،‌خوب حالا يعني بايد فولدر theme رو از دوباره آپلود كنم؟ با فارسي سازي كه از مامبو دانلود كردم؟ راه ديگه اي نيست؟ به هر حال اگه كسي ميدونه بگه،‌اگه نه كه از نو دوباره بريزم. :-X

martian_man
09-13-2008, 10:59 PM
خوب smf من 1.1.6 هست، فارسي سازش رو نديدم جايي! رفتم به <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اينجاهم تا 1.1.5 داره، از كجا ميشه گير آورد؟ كدوم نسخه رو 1.1.6 سازگاره؟ واقعا مشكلم حل ميشه؟ با نصب مجدد فارسي ساز؟ :-\

mot.moh
09-14-2008, 07:04 AM
شما باید فارسی ساز رو نصب کنید. فارسی ساز 1.1.5 با 1.1.6 فرقی نداره. ان شالله که حل میشه. اگر نشد ما در خدمتیم.

martian_man
09-14-2008, 09:48 AM
سلام ، ممنون آقاي مطهري من فولدر theme رو پاك كردم و دوباره با فارسي سازي كه از smflearn.com (همون 1.1.5) گرفتم آپلود كردم مشكل حل شد. از همه ممنونم كه تا اينجا كمكم كردن. اميدوارم ديگه مشكلي پيش نياد، ولي اگر اومد بازم مزاحمتون ميشم. :) ;)

siran
09-14-2008, 04:12 PM
خواهش می کنم.
موفق باشید.
در ضمن مدیران لطف کنند به smf گزارش کنند که فارسی ساز مشکل داره.

siran
09-14-2008, 04:15 PM
ببخشید یادم رفت بگم (مدیران لطفا ادغام کنند) اسم من بهروز هست.یوزر من هم siran .
ممنون.

mot.moh
09-14-2008, 04:32 PM
منظورتون از مشکل چیه ؟
(اس ام اف این قابلیت میده که display name تون متفاوت از یوزرنیم باشه. میتونین به صفحه پروفایل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) برین و اسمتون رو عوض کنین)

martian_man
09-14-2008, 09:55 PM
سلام، من بعد از نصب فارسي ساز 1.1.5 از اس ام اف لرن ،‌متوجه شدم كه انجمنم قالبش فارسي هست يعني RTL هست ولي نوشته هاي (مطالب) يا بندهاي توافق نامه يا فرم عضويت همه LTR هستند، مشكل چيه؟
(من اين فارسي ساز رو فقط تو فولدر تم انتخابيم نصب كردم.)

نوید
09-15-2008, 01:28 AM
این فارسی ساز باید کاملا نصب بشه و صرفا در یک قالب خاص نباید ریخته بشود

martian_man
09-15-2008, 09:33 AM
نويد جان من فارسي ساز رو روي تمام تم هاي موجود در اف تي پيم آپلود كردم ولي بازم اون مشكل رفع نشد. سايت RTL هست ولي نوشته ها و پست ها و تيتر انجمن ها فرم عضويت و... LTR. ??? شايد فارسي ساز مشكل داره يا شايد تمي كه من نصب كردم فارسي ساز قبول نميكنه؟!

martian_man
09-15-2008, 10:10 AM
من تو ساعت انجمن هم مشكل دارم. چطور ميشه ساعت انجمنم رو شمسي كنم؟ تو مديريت انجمن چكار بايد بكنم؟ كه ساعت و تاريخ درست بشه.

mot.moh
09-15-2008, 10:56 AM
شما بسته اصلی + فارسی ساز رو دانلود کنید . مطمئن بشین فایل ها سالم هستند. بعد دوباره آپلود کنین. اول بسته اصلی رو آپلود کنین بعد فایل های فارسی ساز رو جایگزین کنید.

بسته تقویم جلالی رو باید نصب کنید. برید توی سایت smflearn.com و بسته رو دانلود کنین و بعد نصب.

martian_man
09-15-2008, 12:53 PM
من دوباره نصب كردم كل انجمن رو. 1.1.6 رو از simplemachine.org و فارسي ساز 1.1.5 رو از smflearn.com دانلود كردم و روي تمام تم ها هام فارسي ساز رو نصب كردم. ولي بازم نشد. من يه گشتي تو آموزشات زدم اين <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو پيدا كردم تمام كارهايي كه اين گفت رو هم انجام دادم، تم فعلي رو RTL و Right كردم همه اش رو ولي بازم نشد.

بسته جلالي رو هم دانلود كردم و به مديريت انجمن رفتم، نصب بسته رو زدم ولي بجاي اينكه نصب كنه فايل رو با DAP دانلود ميكنه! مشكل كجاس؟ :(

martian_man
09-15-2008, 02:46 PM
من Style.css تم سايتم رو باز كردم و direction: RTL رو به تمام قسمت a (فونت) ها اضافه كردم كه انجمن درست شد الان مشكل حل شد، همه اش RTL شده، من فكر ميكنم مشكل فارسي سازه 1.1.5 هست چون اين فارسي ساز بايد RTL باشه ولي اصلا خبري از RTL توش نبود. حتي تو قالب فارسي هم خبري از algin right و Dir=RTL نبود! باعثه تعجبه كه اين فارسي ساز چرا اين امكانات رو نداره !‌يعني فارسي ساز 1.1.5 فقط فايل هاي زبانش هست كه به درد ميخوره.

mot.moh
09-15-2008, 05:05 PM
بسته جلالي رو هم دانلود كردم و به مديريت انجمن رفتم، نصب بسته رو زدم ولي بجاي اينكه نصب كنه فايل رو با DAP دانلود ميكنه! مشكل كجاس؟ :(

میتونید از مرورگر های دیگری استفاده کنید. اگر حل نشد برین به تولبار کنار ساعت ویندوز. dap رو از اون جا exit کنین یا توی task manager توی processes ، بگردید dap رو پیدا کنین end process کنین . خلاصه dap رو غیرفعال کنین.

در ضمن ما هیچ مشکلی با بسته فارسی ساز نداریم. کامل کار میکنه. احتمالا مال شما مشکل داشته یا درست آپلود نشده. بعضی مواقع حتی یک فایل هم میتونه مشکل درست کنه.

martian_man
09-15-2008, 08:56 PM
ممنون جناب مطهري، با Fire fox اينكارو كردم و نصب شد، ولي مشكلي كه اينجاس به جاي ماه شمسي ماه ميلادي ميزنه يعني بجاي ماه شهريور ماه جون رو در تاريخ ارسال پست هاي ميزنه. چه جوري ميشه اين مشكل رو حل كرد؟

mehrazi
09-16-2008, 03:29 PM
با درود

من مطابق نوشته‌ها و توضیحات محتوای smf رو به سرور منتقل کردم ولی هر طوری آدرس رو بازخوانی می‌کنم، فایل install.php اجرا نمی‌شه

siran
09-16-2008, 07:32 PM
دسترسی فایل های مربوطه را تغییر دادید؟
برای اجرای فایل نصب از چه آدرسی استفاده می کنید؟

mehrazi
09-16-2008, 07:59 PM
من فایلها رو در پوشه public_html/forums قرار دادم، پرمیشن‌ها رو هم تغییر دادم .

فقط یه سوال تو سایت دیدم نوشته‌ بودند برای smf نیازی به دیتابیس نیست و خودش می‌سازه و من هم این کار رو نکردم دوم اینکه چون من از cpanel استفاده می‌کنم باید کجا این دیتابیس رو اضافه کنم برای نصب سایت دیتابیس رو تو My SQL ساختم، برای این هم باید این کار رو بکنم؟
دوم اینکه ساب دامینی که ساختم هم ارتباطی به نصب داره یا نه؟

javid2005
09-17-2008, 07:49 PM
سلام جناب mehrazi

مطمئنا smf بدون ساخت دیتابیس نصب نمی شه
کجای سایت این جمله نوشته بود؟؟؟؟

فقط یه سوال تو سایت دیدم نوشته‌ بودند برای smf نیازی به دیتابیس نیست و خودش می‌سازه

شاید منظور کسی که این جمله را نوشته این بود که جداول به طور خودکار در دیتابیسی که شما تعریف کردید ساخته میشه ... فقط اینو بدونید که شما باید خودتان دیتابیسی بسازید سپس اقدام به نصب smf نمایید ... بیشتر از اینکه به این جملات اتکا کنید به مقالات راهنمای نصب smf در مامبولرن مراجعه فرمایید
شما دقیقا مثل سایت باید برای انجمن smf نیز دیتابیس بسازید

دوم اینکه ساب دامینی که ساختم هم ارتباطی به نصب داره یا نه؟

شما در ابتدا smf رو در مسیر mysite.com/forums نصب کنید سپس از قسمت تنظیمات سرور در پنل مدیریت و همچنین تغییر htaccess برای ریدایرکت و ریرایت آدرس ها مسیر انجمن را به forums.mydomain.com تبدیل کنید

طبیعتا نصب smf به ساب دومین مربوط نمیشه ... چون smf در پوشه نصب میشه نه در آدرسی مثل آدرس ساب دومین یا آدرس پوشه ...

موفق و موید باشید

mehrazi
09-17-2008, 08:11 PM
مرسی از پاسخگویی شما

من هم در بخش MySQL Databases یک دیتابیس ساختم و یوزر تعریف کردم و بعد هم این دو رو هماهنگ کردم.

ولی پیغام زیر رو می‌ده

نصب کننده برنامه قادر به دسترسی به &quot;smf&quot; بانک اطلاعاتی نیست. در بعضی از هاست ها شما باید قبل از نصب و استفاده از SMF بانک اطلاعاتی را ار کنترل پنل مدیریت ایجاد نمایید.

نمونه این اخطار ها رو هم دوستان عنوان کرده بودند و براشون جواب داده شده بود ولی متاسفانه هیچ کدوم از اونها به کار من نیومد- بخاطر همین بود که این سوال رو از شما پرسیدم

javid2005
09-17-2008, 10:08 PM
username ... database name که هنگام نصب smf در فیلد ها وارد می کنید چه هستند؟؟

همینجا اعلام کنید تا کمکتون کنم

نوید
09-19-2008, 05:35 AM
در مورد سوال اولتون شما باید مثل هر cms دیگری برای smf هم یک پایگاه داده ایجاد کنید و بعدش smf با گرفتن مشخصات اون جدول ها را ایجاد کنه
در مورد سوال دومتون زیر دامنه ارتباطی با نصب نداره و فقط مسیر نصب را عوض میکنه

javid2005
09-19-2008, 08:55 AM
دمن هم همینو گفتم نویدجان

مطمئنا smf بدون ساخت دیتابیس نصب نمی شه

شما دقیقا مثل سایت باید برای انجمن smf نیز دیتابیس بسازید

شما در ابتدا smf رو در مسیر mysite.com/forums نصب کنید سپس از قسمت تنظیمات سرور در پنل مدیریت و همچنین تغییر htaccess برای ریدایرکت و ریرایت آدرس ها مسیر انجمن را به forums.mydomain.com تبدیل کنید

طبیعتا نصب smf به ساب دومین مربوط نمیشه ... چون smf در پوشه نصب میشه نه در آدرسی مثل آدرس ساب دومین یا آدرس پوشه ...

نوید هم مختصر و مفیدش رو فرمودند

ر مورد سوال اولتون شما باید مثل هر cms دیگری برای smf هم یک پایگاه داده ایجاد کنید و بعدش smf با گرفتن مشخصات اون جدول ها را ایجاد کنه
در مورد سوال دومتون زیر دامنه ارتباطی با نصب نداره و فقط مسیر نصب را عوض میکنه

همچنان منتظر جواب این سوال هستیم

username ... database name که هنگام نصب smf در فیلد ها وارد می کنید چه هستند؟؟

یا حق

martian_man
09-24-2008, 02:46 PM
سلام من يه سوال يا بهتره بگم مشكل داشتم / اينكه چه جوري ميشه ارسال هاي جديد زير ارسال هاي قديمي قرار بگيره يعني (موضوع) ارسال خودم هميشه در بالا قرار داشته باشه و ديگران كه ارسال مي كننن زيرش بياد. من هر چي گشتم تو مديريت پيداش نكردم. كسي ميدونه چه جوري ميشه؟

javid2005
09-24-2008, 10:25 PM
سلام من يه سوال يا بهتره بگم مشكل داشتم / اينكه چه جوري ميشه ارسال هاي جديد زير ارسال هاي قديمي قرار بگيره يعني (موضوع) ارسال خودم هميشه در بالا قرار داشته باشه و ديگران كه ارسال مي كننن زيرش بياد. من هر چي گشتم تو مديريت پيداش نكردم. كسي ميدونه چه جوري ميشه؟

شما نوشتید &quot;(موضوع) ارسال&quot;

معمولا موضوع با ارسال یه فرقی داره ... موضوع ها همون تاپیک ها هستند که در یک بخش از انجمن قرار دارند .. ارسال ها هم داخل تاپیک (موضوع) قرار دارند

در حالت پیش فرض برای smf موضوع های جدید بالاتر از موضوع های قدیمی قرار می گیرند و برعکس ارسال های جدید پایین تر از ارسال های قدیمی قرار می گیرند ... حالا شما یکم توضیح بیشتر بده تا راه حل رو بهتون بگم

سرافراز باشید

martian_man
09-25-2008, 12:35 AM
آره اول به اين شكل بود كه ارسال هاي جديد ميرفت پائين ولي من دستكاريش كردم، شد اينجوري كه ارسال هاي جديد مياد بالاي قديميا ولي من ميخوام مثه قديم بشه،‌يعني ارسال هاي جديد بره زير ارسال قديمي ،‌كجا ميتونم اين كارو انجام بدم،‌من جاش رو پيدا نكردم هر چي گشتم! :(

javid2005
09-25-2008, 12:55 AM
خب ... تا اینجا متوجه شدم

حالا اگه جواب آخرین سوال منو بدی ... جواب نهایی خودت رو می گیری
چون نمی خوام خدای نکرده یه مقدار گیج بشی

سوال: آیا فقط خودت این مشکل رو داری یا اینکه دیگران هم همین مشکل رو دارند؟
خودت یه بار به عنوان کاربر عادی عضو شو و چک کن ببین همچنان پست های جدید بالاتر هستند یا نه

اگه جواب این سوال رو ندونم مجبورم دو تا جواب با دو احتمال بدم که کارت رو سخت می کنه
منتظر جوابتم
یا حق

martian_man
09-25-2008, 09:25 AM
خوب عزيز، من به عنوان يه كاربر عادي عضو شدم و لاگين كردم، اينجا درسته همه چي! :( اينجا پست هاي جديد زير پست هاي قديمي قرار ميگيره :( چرا پس براي من، برايمديريت اينجوري نيست! چيكار كنم؟ ???

javid2005
09-25-2008, 11:17 AM
تغییر برای کل انجمن
پنل مدیریت --&gt; تنظيمات قالب جاري --&gt; بازنشاندن تنظیمات --&gt; تنظیمات کاربران را برای این قالب به صورت پیش فرض اعمال کن --&gt; تغییر گزینه &quot;همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند.&quot; --&gt; ذخیره تغییرات

تغییر برای یک کاربر (خودتون)
مشخصات --&gt; نظیمات عمومی انجمن ها --&gt; برداشتن تیک گزینه &quot;همیشه موضوع های جدید بالاتر از همه قرار بگیرند.&quot; --&gt; ذخیره تغییرات

در ضمن من خودم جواب همین سوال رو توی تاپیک های دیگه دادم ... قبلا هم جوابش وجود داشت .. پس چه بهتره در درجه اول جستجو کنید ...
در هر صورت موفق باشید

martian_man
09-25-2008, 12:28 PM
ممنون از كمكتون، بله مشكل از همون جا بود كه من تو تنظيمات شخصيم دستكاريش كرده بودم. به هر حال درست شد. ممنون ولي من تو همين تاپيك يه مشكل ديگه ام رو بيان كردم ولي كسي رسيدگي نكرد!
اينكه من تاريخ جلالي رو نصب كردم ولي ساعت و تاريخ و ماه انجمن درست نميشه! چه جوري ميشه تاريخ و ساعت و روز رو تنظيم كرد؟ ممنون ميشم.

javid2005
09-25-2008, 12:33 PM
منظورتون چیه؟
مشکلتون تنظیم ساعت و تاریخه یا اینکه ساعت و تاریخ درست نمایش داده نمیشه؟
اگه منظورتون اینه که می خواهید ساعت و تاریخ رو تنظیم کنید ... اولا ببینید تنظیمات تاریخ سرورتون چه تاریخی رو بیان می کنه .. بعدش هم از قسمت تنظیمات عمومی انجمن ها در پنل مدیریت برای دقیق تر کردن ساعت اون رو به جلو یا عقب بکشید ...

martian_man
09-25-2008, 05:02 PM
بله منظورم اينه كه ساعت و تاريخ درست نمايش داده نميشه. ماه انجمن درست هست،‌سپتامبر رو نشون ميده ولي تاريخ و ساعت اشتباه هست.
در اختلاف زمان سرور چي بايد وارد كنم؟ آيا +3:30 GMT رو بايد وارد كنم؟ يا؟
تاريخ روز چه جوري درست ميشه؟ ساعت چي؟ چه جوري بايد تنظيم كنم؟ چه جوري بايد ساعت رو عقب جلو بكشم؟

javid2005
09-25-2008, 06:00 PM
ظاهرا تاریخ باید توسط مدیر سرورتون تنظیم باشه .. چون در تمام دنیا تاریخ یکی پس معمولا نیازی به تغییر توسط کاربرنیست و این وظیفه مدیر سرور هست .. ولی در مورد زمان باید بگم از نمونه های زیر استفاده کنید
+1.5 یا -0.5 .... یادتون نره منفی قبل از اعدا باید قرار بگیره ولی اینجا بعد از اعداد قرار گرفته (دست خودم نیست .. به خاطر تایپ فارسیه)

یا علی

martian_man
09-26-2008, 12:47 PM
سلام، چه جوري مي تونم به يكي از اعضا (كه الان عضو شده) (كسي كه عضو نشده رو بلدم) درجه مديريت سايت (از گروه هاي ثابت) بدم؟ يعني الان به يك كاربر جديدم ميخوام درجه مديريت سايت بدم، كجا بايد برم؟

martian_man
09-26-2008, 12:53 PM
من تو دسته هاي ثابت يه معاون و يه مدير انجمن اضافه كردم ولي براي درجه دادن به اعضا در تنظيمات كاربريشون فقط مدير سايت رو نشون ميده،‌ولي من ميخوام براي مثال اون عضو رو معاون (گروه جديدي كه در درسته ثابت ساختم) كنم.

javid2005
09-26-2008, 09:04 PM
منو ببخشید

چندمین سوالتون رو که مربوط به نصب و راه اندازی smf نیست رو دارم جواب میدم
اولا فکر کنم جواب سوالتون رو با یه جستجو پیدا خواهید کرد
دوما اگه نتیجه جستجو شما رو قانع نکرد در بخش مدیریت smf مامبولرن یه تاپیک بزنید تا جوابتون رو بدم (نه اینکه تو همین یه تاپیک تمام سوالاتون رو بپرسید)

اینها جزء قوانین انجمن مامبولرن هست
متشکرم