توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ارتقاع مامبو4.6.2
سلام دوستان
من مامبو 4.6.2 دارم و خیلی با اون مشکل داشتم حالا میخوام اونو ارتقاع بدم
می خوام از مامبو 4.6.2 بکاپ ببگیرم و این بکاپ رو روی 4.6.5 اجرا کنم این مشکلی که پیش نمیاره
میشه از این طریق ارتقاع داد
اگر نمیشه راه حل دیگه ای بگید چون را حلی که تو سایت است رو متوجه نشدم اگه میشه شما کمی واضح تر برام مراحلشو بگید
اگر که راه اول میشه که هیچ اگر نشد توضیح دهید
با تشکر از حمایت خوب شما
atoofy
09-13-2008, 01:17 AM
سلام. اگه منظورتون از بك آپ ، بك آپ دديتابيس بود،خير نمي شه چون ساختار ديتابيس در دو ورژن يه تفاوت هايي كرده و شما بايد همون ارتقا بديد.
آموزش ارتقا هم كه خيلي واضح هست. خيلي ها از همون استفاده كردند. شما طبق اون پيش بريد و هر جا در مراحل ارتقا سوالي داشتيد مطرح كنيد.
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
من بکاپ خود مامبو رو میگم
فایلهای پچ را روی فایلهای فعلی overwrite کنید .
منظور از overwrite چیه
پرمیشن های تمامی فایل و فولدر های مامبو 4.6.2 را 777
منظور اینکه تمام پوشه های اول صفحه مامبو رو 777 کنیم یعنی..... administrator cache components
یا جای دیگه رو
majd66
09-13-2008, 04:20 AM
سلام
منظور از overwrite اینه که شما فایل پچ را دانلود کنید بعد اپلود کنید رو هاست خودتون پرمیشن فایل ها و فولدر ها را به کمک file maneger کنترل پنل هاست خودتون به 777 تغییر بدید بعد فایلی که آپلود کردید را extract کنید (استخراج کنید)
بعد عملیات اپگرید به کمک مسیر پوشه upgrade انجام بدید
یا حق
سلام پمن میخواک محتوای 4.6.2 را به وسیله بکاپ خود مامبو به 4.6.5. انتقال بدم اما پیغام میده
همه چیز دیکه انتقال داد اما اینو این اررو میده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@par30music.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
مشکل چیه
mehrabun
09-13-2008, 01:07 PM
سلام
در هنگام ارتقا نيازي نيست كه شما از داخل مامبو بكاپ بگيريد!
بفرماييد دقيقاً چكار كرديد؟
موفق و مؤيد باشيد.
سلام
من مامبو قبلی رو پاک کردم و الان مامبو 4.6.5 رو نصب کردم واز مامبو 4.6.2 بکاپ از محتوا گرفتم والان که میخوام اجرا کنم این پیغامی که گفتم میده
بقیه چیزها رو به خوبی بازگردانی می کنه
مشکلم اینه
mhadaily
09-13-2008, 02:44 PM
فایل htaccess درونش رو هم جایگزین کنید یا پاک کنید ببنید درست میشه
سلام
الان که میخوام بکاپ محتوا رو اجرا کنم این ارور رو میده
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 7184 bytes) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (2) of mambo462p\administrator\components\com_mostlydbadm in\admin.mostlydbadmin.php on line 563
مشکل از کجاست
firoozmandan
09-14-2008, 07:14 AM
سلام
لطفا همین ارور رو در انجمن سرچ کنید !
یا علی
سلام من هر چه جستوجو کردم نیافتم اگه میشه لینکشو بزارید
ممنوم
alvandi
09-14-2008, 12:05 PM
سلام. حجم SQL شما به اتمام رسیده. باید سرورتون رو ارتقا بدین
سرچ: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.