توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فضا
mrsmhn
09-14-2008, 02:54 PM
سلام دوستان
من می خواستم مقداری فضا بخرم
دوستانی که از سرور مامبو لرن استفاده می کنن نظرشون و بهم بگن؟
مخصوصا امنیتش
و خصوصیاته دیگش هم بگن
ایا من استفاده بکنم یا خیر
ممنون
mehrabun
09-14-2008, 03:22 PM
100 درصد بهترين انتخاب مامبو سرور هستش.
1 ) مخصوص مامبو و جوملا هست
2 ) تنظيمات سرور گونه اي هستش كه همه كامپوننتها و ماژولها و ... براحتي روي مامبو نصب ميشه.
3 ) پشتيباني بالا
4 ) قيمت مناسب
5 ) ديگه بسه ديگه با بقيه چيزا كار نداشته باش.
mot.moh
09-14-2008, 03:43 PM
خوبی بزرگش پشتیبانی هستش. کاری با جزئیات فنی ندارم.
سیاست کاری مامبولرن طوری که اجازه نمیده هیچ سوالی بی جواب بمونه و هیج خدماتی ارائه نمیشه مگر به بهترین شکل. ( این برداشت من از کار مامبولرن بوده در طول 2 سالی که مزاحم مامبولرن میشم ) مسئولین مامبولرن از هیچ گونه سوال و جواب و یا مشکلی فرار نمی کنند. فکر نمی کنم هیچ سرویسی در این حد قوی باشه.
خیلی از هاست های دیگر رو دیدم که بعد از خرید عمرا بتونی پیداشون کنی. پاسخ گوی هیچی هم نیستند . اما مامبولرن به هیچ وجه این شکلی نیست.
alvandi
09-14-2008, 03:47 PM
از هر نظر عالیه ولی اگر یکم سروراشونو با احتیاط بیشتری تغییر بدن عالی تر میشه
مشك ان است كه خود ببويد...
نه اينكه از ما سوال كنيد
كيفيت و امنيتش رو ببوييد !
به uptime هم توجه كنيد
mrsmhn
09-20-2008, 12:46 PM
دوستان کسی دیگه نیست نظر خودش و اعلام کنه
مخصوصا مخالفان نظر بدن
alvandi
09-20-2008, 03:43 PM
سلام. من یه هاست 50 مگی ازشون خریدم قبل از اینکه سرورشون رو عوض کنند واقعا خوب بود ولی بعد از عوض کردن سرور یک مرتبه حجم فایلام 2 برابر شد. من الان روی هاستم یک مامبو 465 و یک smf دارم که حجمشون 25 مگه که اگه با فیلهای اضافی حساب کنم نهایت به 30 مگ هم نمی رسه. قبل از تغییر سرور خودشون فضای پر شدم رو 40 مگ(باضافه ایمیل و ...) می گفتند ولی یک مرتبه به 85 مگ رسید!!! وقتی ازشون پرسیدم گفتند که ما قبلا اشتباه می کردیم و فولدرهای tmp - stats - log رو حساب نمی کردیم! من اصلا نمیدونم کار این فولدرها چیه و از کجا اومده.
خلاصه اینکه قبل از خریدن هاستت باید سی چهل مگ از هاستتو برای tmp - stats - log کنار بزاری و اگه بخوای یک مامبو با smf روی هاستت نصب کنی باید به پلان زیر 150 مگ فکر نکنی. قیمت هاستشون که ماشالله سه چهار برابر هاستای دیگه هستش.
15 روز مانی بک داره
تست کنید خوب نبود ، 100% پولتونو پس بگیرید
mrsmhn
09-20-2008, 04:02 PM
سلام اقای الومدی
ممنون که انتقاد کردی
من حدود 400 مگ می خوام.پولشم برام مهم نیست.فقط می خوام سرعتش خوب باشه و امنیتش بالا باشه و مامبو هم بدون مشکل نصب بشه
حالا نظر شما چیه
alvandi
09-20-2008, 04:38 PM
گفتم که از نظر کیفیت و امنیت و سازگاری با مامبو و smf تا بحال به مشکل برنخوردم ولی از نظر فضا الان یک ماهه که سایتمو بی خیال شدم. اینا میگن راهش اینه که ارتقا بدی ولی چون حجم این فولدرا بصورت تصاعدی رشد می کنه، از این بابت می ترسم که باز به مشکل بخورم.
mrsmhn
09-20-2008, 04:46 PM
اهان
پس الان سایتی روی نت نداری؟
alvandi
09-20-2008, 05:04 PM
دارم ولی نمی تونم آپدیتش نمی کنم چون باید 35 مگ خالی کنم تا به 50 مگ برسه
Siamak
09-20-2008, 09:20 PM
خوب شما میتونید اون فایلها رو پاک کنید.
ببین
فولدر tmp که فایلهای تمپ هست. درست مثل ویندوز
فولدر stats هم که امارهای شماست. یعنی آماز بازدید ها و آی پی ها و .... خوب اینها برای یک وب مستر خیلی مفید هستن. ولی شما اگر نمیخایشون میتونی پاک کنی.
فولدر log هم که باز اسمش با خودشه. لاگ های سیستم و کارکرد شماست. اونها رو هم میتونید هر چند وقت یک بار پاک کنید. چون مقلا یک فایل تکست 10 20 مگیه که حجم زیادی میگیره.
در واقع اینها عیب محسوب نمیشه. بلکه ویزگی هست. شما اگر روی یک سرور نه لاگ داشته باشید و نه آمار، چطور میخاهید وضعیت رو بررسید کنید؟؟ اتفاقا این stat کلی از منابع سرور رو هم اشغال میکنه. چون اصولا اجرای این برنامه ها منابع بالایی رو میبره. حساب کن به ازای هر سیشن، یک بار اجرا میشه و ...
alvandi
09-20-2008, 09:48 PM
دوست عزیز مشکل سر tmp - stats - log نیست چون اینا دیگه 35 مگ نمیشن. فکر کنم پشتیبانی برای توجیه من اینا رو گفته. به تصویر زیر نگاه کنید. بقیه چیزها هم یه مرتبه اضافه شدند. وقتی هاست من 50 مگه چطوری من میتوم 6 مگ دیگه فایل اضافی بریزم؟ از ruby و ... هم سر در نمیارم که از کجا اومدند. خلاصه هر جور حساب کنی 35 مگ واقعا غیر عادیه!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mrsmhn
09-20-2008, 09:58 PM
نظر اقای الوندی هم جالبه
تا حالا کسی این موضوع و بیان نکرده بود
دوستان کسی دیگه نظری نداره
firoozmandan
09-21-2008, 06:51 AM
دوست عزیز مشکل سر tmp - stats - log نیست چون اینا دیگه 35 مگ نمیشن. فکر کنم پشتیبانی برای توجیه من اینا رو گفته. به تصویر زیر نگاه کنید. بقیه چیزها هم یه مرتبه اضافه شدند. وقتی هاست من 50 مگه چطوری من میتوم 6 مگ دیگه فایل اضافی بریزم؟ از ruby و ... هم سر در نمیارم که از کجا اومدند. خلاصه هر جور حساب کنی 35 مگ واقعا غیر عادیه!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام
شما کافیه فایلها رو با FTP دانلود کنید و در ویندوز چک کنید ببیند حجم تمام فایلهایی که در شاخه public_html شما قرار داره چقدر هست ؟!
اگر کمتر از این مقدار بود بفرمایید !
اگر اطلاعات شما کافی نیست ، ابتدا تحقیق کنید ، بررسی کنید !
روی همین سرور بیشتر از 200 سایت فعالیت میکنند و همگی از این سرویس راضی هستند . اگر شما این مشکل رو دارید بهتر هست به دنبال راه حل در kb خود باشید !
یا علی
Siamak
09-25-2008, 05:05 PM
ببینید، فکر نکنم مدیر سرور برای این 6 مگ کلاه گذاشتن سر شما بیاد کل سیستم عامل لینوکس رو بریزه به هم و کلی براش برنامه نویسی کنه که اینطوری نشون بده!!
من یک راه حل خوب سراغ دارم!
شما لیست اون 35 مگ فایلتون رو بدید به ساپرت سرور، ساپرت هم تا 35 مگ میشمره و بقیشو پاک میکنه! (البته عواقبش با خودتونه، وقتی اینطور میگید لابد به طور کامل از حرفتون مطمئن هستید) اینطوری معلوم میشه که فایل اضافی روی هاست شما هست یا خیر، خیال ما هم از کلاه بردار نبودنمون راحت میشه ;)
حله؟ لیست رو بفرستید لطفا.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.