توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمار مرورگر ها - سیستم عامل و نوع دامنه
سلام دوباره به دوستان
آمار مرورگر ها - سیستم عامل و نوع دامنه
بیشتر نوع دامنه رو میخواستم بدونم چی هست. بقیش که کاملا مشخصه.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ممنون و متشکر
farhad
09-15-2008, 07:33 AM
سلام
میشه سوالتون رو واضحتر بیان کنید !
alvandi
09-15-2008, 08:58 AM
سلام. احتمالا منظورشون اینه که نوع دامنه ای که تو این قسمت میاره، از کجا میاد.هر وقت کسی روی لینکی که سایتهای مختلف به سایت شما دادند کلیک بکند آماری از پسوند اون سایت در این قسمت برای شما به نمایش میاد. مثلا اگر کسی از طریق google.com وارد سایت شما بشه، بر آمار پسوند com. یکی اضافه میشه.
mhadaily
09-15-2008, 09:01 AM
از طریق خود آمار مامبو نمیشه از آمار گیر هایی مثل persianstat.com و یا webgozar.com استفاده کنید
یاعلی
ممنون از دوستان.
بله منظورم همون بود که alvandi جان گفتن.
اینی که گفتی یعنی اینکه سایت هایی با این پسوند ها (در اینجا com - net - sc) به این سایت لینک دارند.
درست متوجه شدم؟؟
mhadaily
09-15-2008, 08:36 PM
فکر می کنم اگر اشتباه نکنم google.com/analytics این کار را میکنه براتون
mrsmhn
09-15-2008, 08:45 PM
می تونید از سایت webgozar.com هم استفاده کنید.امکاناتش خیلی خیلی زیاده
alvandi
09-15-2008, 09:31 PM
من متوجه نمیشم. آمار نوع دامنه پس برای چیه؟
atoofy
09-15-2008, 09:42 PM
سلام. خوب اين سيتم آمار مامبو در اين زمينه خيلي كامل نيست و شايد بسياري از دامنه ها را براي شما Unknown بزنه كه اين آمار به درد شما نمي خوره در عوض در سيستم هاي آماري كه دوستان معرفي كردند اغلب حتي اسم دامنه را هم مي نويسه حالا دامنه اش از هرنوعي كه مي خواد باشه و بنابراين شما همه ي انواع دامنه را داري.
يــــــــــــــــــــــــ اعــــــــــــــــــلي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.