PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لينك اخبار در صفحه جديد و ...

yasesepid
09-15-2008, 05:51 AM
با سلام خدمت دوستان عزيز
من يه سايت خبري دارم كه يه قالب سفارشي براش طراحي كردم(يعني خريدم). چندتا مشكل دارم اگه دوستان بتونن كمك كنن حلش كنم.:
1- مي خواستم وقتي روي لينك اخبار كليك ميشه توي صفحه جديد باز باشه به صورت blank.
2- براي مطالب وسط صفحه از ماژول thumbnales براي نمايش اخبار همراه با تصوير استفاده كردم. وقتي چند تا مطلب تويه يك روز مي فرستم به جايي كه آخرين مطلب بالاي همه قرار بگيرد زير مطلب ارسالي امروز قرار مي گيرد. ولي اگه روز بعد مطلب ارسال كنم مطلب ارسالي بالاي همه اخبار قرار مي گيرد.(نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه :()
3- مي خوام بين هر خبر وسط صفحه يه خط مشكي قرار بگيره.

دوستان از اينكه كمكم مي كنيد ازتون ممنونم.

farhad
09-15-2008, 07:34 AM
سلام

1- برای باز شدن لینک ها در صفحه جدید ، قبل از <head/> کد <base target="_blank"> رو قرار بدید.

2 - متوجه نشدم !

3 - در انجمن جستجو کنید ، قبلا بحث شده در موردش

yasesepid
09-16-2008, 05:21 AM
سلام
متشكرم بابت پاسخ به گزينه اول و سوم!
در مورد سئوال دوم:

من ماژول mod_section_thumbnails را براي نمايش اخبار همراه با عكس نصب كردم. شايد من در روز 10 خبر ميزارم روي سايت. تو سايت هاي خبري اصل بر اينه كه آخرين خبر ارسالي بالاتر از همه قرار مي گيرد ولي با نصب اين ماژول ارسال خبر در سايت من برعكس شده. يعني اگر 10 تا خبر ارسال كنم، آخرين خبر ارسالي زير همه خبرها قرار مي گيره در صورتي كه بايد بالاي ديگر خبرها قرار بگيره!
مشكل كجاست؟ توي تنظيمات ماژول هم خبري از مرتب سازي براساس زمان ارسال نيست؟!

yasesepid
09-18-2008, 06:26 PM
دوستان کسی جواب سئوال ما را نمی دونه؟؟؟؟!!

BlackStar
09-18-2008, 07:07 PM
از ماژول Mod_dgm_news استفاده كن
كارش شبيه اينه و اين مشكلو هم نداره ...
موفق باشي

ياعلي

yasesepid
09-19-2008, 06:32 PM
متشکرم
دوست عزیز این ماژول رو کجا میشه گیر آورد؟
من نه تو گوگل و نه تو مامبو لرن تونستم پیداکنم!!

atoofy
09-19-2008, 07:18 PM
سلام. از اينجا مي تونيد دانلودش كنيد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــلي

BlackStar
09-19-2008, 09:00 PM
متشکرم
دوست عزیز این ماژول رو کجا میشه گیر آورد؟
من نه تو گوگل و نه تو مامبو لرن تونستم پیداکنم!!

من از همين فاروم مامبولرن دانلودش كردم حدود 2 هفته پيش ....

يا علي