PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فید سایت

shahinSssS
09-15-2008, 06:17 AM
سلام من بسته فید را نصب کردم خوب کار می کرد ولی چند وقته دیگه کار نمیکنه این ارور را میده

An invalid character was found in text content.
Line: 107 Character: 211

&lt;![CDATA[&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> alt=&quot;&quot; border=&quot;0&quot; /&gt;&lt;br /&gt;سال 1940- در شهرك كوچكي از توابع سيسيل، خبر آغاز درگيري ايتاليا در جنگ جهاني دوم به گوش مردم شهرك مي ر

چو من از این فید در سایت اصلیم استفاده می کنم و مطالب سایتم را در سایت نشون میده و الان فقط 2 مطلب که فید درست کار میکرد را نشون میده
میشه راهنمایی کنید بگید چه کار کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

javid2005
09-15-2008, 08:19 AM
سلام آقا شاهین

من متوجه منظورتون نشدم
شما می خواهید آخرین ارسال های انجمنتون رو تو صفحه اصلی سایتتون بذارید؟
از چه راهی این کار رو انجام میدید؟

ظاهرا سیستم مدیریت محتوای شما جوملاست
میشه در مورد مراحلی که انجام دادید بیشتر توضیح بدید؟

shahinSssS
09-15-2008, 05:15 PM
سلام مرسی از پاسختون فرض من می خوام خروجی بخش:
فیلمهای در حال آپلود
لینکشو در جوملا در ماژول فید بزارم که که کاربرها ب بینند که چه فیلمهای در حال آپلود هست
اگر انجمن ببینید در جلوی هر بخش 2 تا آیکون فید هست یکی فید فروم دیگری فید ایمیل هست فکر کنم
ولی فید انجمن ارور میده و نشون نمیده ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مرسی

javid2005
09-15-2008, 07:50 PM
اگه ممکنه یه نمونه از این ماژول که دارای ارور هست رو تو سایتت به کار ببر ... بعدش خبرم کن
از چه لینک rss تو ماژولت استفاده می کنی؟

shahinSssS
09-16-2008, 10:04 AM
من در جوملا از مد mod_feed
استفاده می کنم مد و جوملا مشکلی نداره خروجی انجمن مشکل داره
مرسی شما خروجی انجمن را ببینید جلوی هر مجموعه یا بخش ی2 تا آیکون فید هست روی قرمز ها کلیک کنید مشکل را می بینید

javid2005
09-17-2008, 01:16 PM
رو جایگزین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ype=rss2
کن ببین مشکلت حل میشه؟؟

نتیجه رو همینجا اعلام کنl

تنظیماتی که تو ماژول انجام میدی چیه؟ (نمایش عنوان .. نمایش متن .. و ..)

shahinSssS
10-21-2008, 10:19 AM
سلام من باز با این خروجی به مشکل خوردم
هیچ کدوم را نه فیدبنر قبول می کنه نه فید خوان وردپرس
این خروجی های smf کلا مشکل داره
الان چه کار کنم
آدرس انجمن هم در پستهای بالاتر هست