PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور ميتونم بخشي که متن اصلي سايت رو توش ميزارم توي صفح

isat
09-15-2008, 09:01 AM
سلام من توي قالب مي خوام ميخواستم محلي رو که متن اصلي مطالب قرار ميگر رو توي صفحه اصلي (صفحه ابتدايي) سايت رو نبينم و به جاش چند ماژول قرار بدم. اين محل شامل چندين عکسه و ظاهر صفحه ابتدايي رو خراب مي کنه

javid2005
09-15-2008, 09:23 AM
من خودم تو جوملا از یه روش خاص استفاده می کنم
9 تا مقاله ایجاد کردم که خلاصه مطلبش فقط یه عکسه .. بعدش هم از طریق منوی frontpage یا همون صفحه اصلی تنظیماتش رو تغییر میدم
به طوری که کل مطالب در 3 سطر و 3 ستون قرار بگیرند
حالا تمام ویژگی های اون مقالات رو غیر فعال می کنم به جز عنوان
هر کسی هم وارد صفحه اصلی میشه یه سری عکس مرتب می بینه .. در ضمن نه تنها عنوان به کل ادامه مطلب لینک شده خود عکس رو هم به ادامه مطلب لینک کردم تا هر کی روی عکس کلیک کنه بتونه وارد مطالب مربوط به اون عمس بشه

حقیقتش این تنظیمات صفحه اصلی که گفتم رو نمی دونم تو مامبو جدید هست یا نه .. دوستان راهنمایی کنند

روش دیگه هم اینه که از سورس صفحات قالب کد نمایش بدنه در صفحه اصلی رو بردارید تا در صفحه اصلی متون و مقالات نمایش داده نشوند
بعدش به تعداد دلخواه و با دقت ماژول تعریف کنید .. حالا اون ماژول ها رو فقط در صفحه اصلی فعال کنید ... دست آخر برای نمایش عکس های مختلف در اون موقعیت ماژول می تونید از امکانات مختلف نظیر تصویر تصادوی یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

پیروز باشید

isat
09-15-2008, 10:59 AM
ميشه راجع به اين توضيح بدين که چطور اينکارو بکنم:

روش دیگه هم اینه که از سورس صفحات قالب کد نمایش بدنه در صفحه اصلی رو بردارید تا در صفحه اصلی متون و مقالات نمایش داده نشوند
بعدش به تعداد دلخواه و با دقت ماژول تعریف کنید .. حالا اون ماژول ها رو فقط در صفحه اصلی فعال کنید ... دست آخر برای نمایش عکس های مختلف در اون موقعیت ماژول می تونید از امکانات مختلف نظیر تصویر تصادوی یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید

چطور ميشه توي مامبو کد نمايش بدنه رو از توي صفحه اصلي بردارم و بازم بتونم متن مطالب رو ببينم؟

isat
09-15-2008, 11:09 AM
خوب خوب شد حداقل خودم يادگرفتم راه حلشو ميگم بقيه هم استفاده کنند از قسمت منو ها / منوي اصلي / صفحه اصلي رو انتخاب مي کنيم.
مقدار
متن ستون بندی شده:
متن بلند:
ستون ها:
لینک ها:
همه رو 0 قرار مي ديد.
نمايش صفحه به صفحه رو هم غير فعال کنيد و تمام
اميدوارم هميشه خودم بتونم مشکل خودمو حل کنم چون اينجوري بهتر ياد ميگيرم ;D
موفق باشيد و موفق باشم

javid2005
09-15-2008, 11:18 AM
خیلی وقت ها ما مشکل شما رو به طور کامل حل نمی کنیم
چون وقت کافی رو نداریم

ولی حداقل بهتون سرنخ میدیم ... تا شما خودتون راه حل رو پیدا کنید

موفق باشید

سعید
09-15-2008, 08:44 PM
دو تا قالب طراحي كنيد
يكي براي صفحه اول و در سورس موقعيت هايي براي ماژول قرار بديد

يكي براي ساير صفحات

قالب ها رو نصب كنيد

از مديريت قالب ها قالب صفحه اول رو انتخاب كنيد، روي اختصاصي كليك كنيد و اون رو براي صفحه اول اختصاصي كنيد

به همين راحتي!

javid2005
09-15-2008, 10:27 PM
این هم ایده جالبیه
گر چه نیاز به تغییر در سورس داره

سعیدجان ممنون