توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا در مامبوی جدید
mrsmhn
09-15-2008, 11:35 AM
من swMenuFree را در مامبوی mambo_4.6.5 نصب کردم.بعد از نصب وقتی توی منوی کاربری swMenuFree می روم پیغام خطای زیر و میده:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\Program Files\xampp\htdocs\far\administrator\components\co m_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 307
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in E:\Program Files\xampp\htdocs\far\administrator\components\co m_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 323
چجوری پیغام خطا را بر طرف کنم؟
mrsmhn
09-15-2008, 12:03 PM
(با ورژن قبلیه مامبو مشکلی نداشتدر ضمن روی لوکال هاست کار می کنم)
alvandi
09-15-2008, 03:26 PM
سلام. شما احتمالا قبل از نصب کامپوننت بخش و مجموعه رو تو مامبو تعریف نکرده بودید.
کامپوننت رو بطور کامل (حتی از دیتابیس) حذف کرده و بعد از تعریف کردن بخش و مجموعه در مامبو، کامپوننت رو دوباره نصب کنید
mrsmhn
09-15-2008, 04:19 PM
سلام دوست عزیز الوندی
چرا 10 بخش و 33 مجموعه قبل از نصبش داشتم.
حالا چه کنم؟
چجوری از دیتا بیس پاک کنم؟
alvandi
09-15-2008, 05:13 PM
توی این بخش و مجموعه ها مطلب هم منتشر کردین؟ به نظر من مشکل باید توی همین قسمت باشه
در مورد دیتابیس هم اگر از مامبو 465 استفاده می کنید خودش پاک میشه
mrsmhn
09-15-2008, 08:35 PM
سلام دوست عزیز الوندی.خیلی ممنون که کمکم می کنید.بله مطلب و درست گفته بودید مطلب گذاشتم پیغام خطاهاش از بین رفت.ولی یک مشکلی هست
وقتی یک منوی جدید توی این برنامه می سازم وقتی دکمه ذخیره را می زنم پیغام خطای زیر را میده
Fatal error: Call to undefined function chain() in E:\Program Files\xampp\htdocs\farabi\administrator\components \com_swmenufree\admin.swmenufree.php on line 705
این و چجوری حل کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.