توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بعضی وقتا مامبو عصبانیم میکنه
dj_ahmad
09-15-2008, 04:54 PM
نگید این چه عنوانی هست که واسه تاپیک انتخاب کردی .حقیقتا جونم به لبم رسی >:(د
آقا ما یه غلطی کردیم یه سایت زدیم اول همه چی درست بود بعد از این که مطالب سایت زیاد شد خود به خودی قالب به هم ریخت فونت ها قلمبه شدن.با بک آپ برگردوندن و این سری کارا درست نشد خلاصه کلی وقتم رو گرفت یه هو خود به خود درست شد.
چند روز بعد دوباره همون جوری شد! این دفعه دیگه درست نشد.مجبور به نصب مجدد شدم. >:(
دوباره همه چی رو با دقت تنظیم کردم چند روز گذشت یه روز مینوشت که شما به این صفحه دسترسی ندارید لطفا وارد شوید , یه روز درست میشد ...خلاصه پاک کردم دوباره نصب کردم >:(
دوباره نصب کردم همه چی رو از اول ست کردم با خودم گفتم این بار یه سرویس پایدار میگیرم ازین مامبوهه ولی الان اومدم دیدم ریخت قالب اوراق شده.آخه اگه خودم دست کاریش کرده بودم و خراب شده بود دلم نمی سوخت >:(
روی همین هاست cms های دیکه ای هم دارم که چند ساله آخ نگفتن!
قصد ندارم به تالار انرژی منفی بدم ولی از این مامبو شاکیم!!!!!!!!!!!!!!! >:(
mot.moh
09-15-2008, 05:14 PM
سلام دوست عزیز.
ببینید چون سایت شما مشکل پیدا کرده نمیشه هیچ گزاره کلی ای به کار برد.
اگر مشکلی بود این جا مطرح می کردید ما کمک میکردیم. تاحالا مشکلتون تو فروم حل نشده ؟
ببینید سایت های زیادی هستند که با مامبو کار می کنند . تاحالا هم مشکلی نداشتند. پس میشه نتیجه گرفت که اگر مامبو شما هم همون مامبو اون هاست مشکلی نباید از طرف مامبو باشه .
مشکل میتونه از سرور باشه. سرورهای تنظیمات زیادی دارند که هرکدومش اگر درست ست نشه میتونه مشکل ساز بشه.
در ضمن نصب مجدد مامبو کار راحتی هستش. نیازی به تنظیم مجدد نیست. فایل configuration.php رو جایی دانلود کنید. بعد فایل های مامبو رو بریزد روی هاستتون. فولدر installation رو پاک کنید و فایل configuration.php رو دوباره آپلود کنین.
mehrabun
09-15-2008, 05:18 PM
احمد جان سلام.
دوست من مگه ميشه نتوني از بكاپها استفاده كني؟!
شما اگه بكاپهاي سالم رو بازگرداني كني كه مشكلي نخواهي داشت!
شايد هاست شما اصلاً به مامبو آلرژي داره! شايدم مامبو به هاست شما آلرژي داره.
در هر صورت من تا به حال بيش از 80 تا سايت با مامبو ايجاد كردم. 2 بار كلاً برام مشكل پيش اومده كه خودت بقيشو ميدوني.
اما واقعاً يك موضوعي بسيار جالبه كه بعضي از كامپوننتها روي مامبو مدتي كاملاً عالي و بدون مشكل كار ميكنن و مدتي كه ميگذره سايت رو خراب ميكنن. حالا مشكل چيه؟ . من كه تا بحال نتونستم كشف كنم.
در هر صورت كمي با تو موافقم و كمي مخالف!
اميدوارم مشكل شما برطرف بشه. چون ميدونم داري چه حرصي ميخوري.
اما بهتره كه هاست رو صفر كيلومتر كني و تمام پوشه html_public رو بدي از نو ايجاد كنن و بعد sql رو هم كامل نو كني و مامبو نصب كني و قبل از نصب هر كامپوننت يك بكاپ فول بگيري و هر وقت كه مشكلي پيش اومد حلش كني.
در ضمن ميتوني از محتواهاي حال حاضر هم از طريق sql خروجي بگيري و روي سايت جديد منتقل كني.
موفق و مؤيد باشيد.
dj_ahmad
09-15-2008, 05:41 PM
من مشکل رو تعمیم ندادم. گفتم مامبو من رو عصبانی کرده نه همه رو!
راجع به مشکل هم تو فروم به اندازه کافی رو زدم! و بحث کردیم در حدی که من دیگه روم نمیشه دوباره مطرح کنم چون آخرش ختم میشه به این که ممکن هست از سرور باشه!!!! در حالی که من نمیتونم بقبولونم که من رو همین هاست بت همین تنظیمات 3 تا مامبو دیگه دارم که مثل ساعت کار میکنن...
من از یکی از بهترین دیتاسنتر ها سرویس میگیرم. وقتی هم میگم دوباره نصب کردم منظورم اینه که دیتابیس و دایرکتوری روت رو کامل پاک کردم.
مشکلم هم به قدری عجبه که همه فقط ابراز تعجب کردن!!!! باور ندارید از پسر مهربون بپرسید. حتی تا جایی که من تاپیک زدم نوشتم که توی سایتم جن اومده!!!
به هر حال هنوز هم وقتی دوستام از من میپرسن که چه سی ام اسی مناسب تر هست من مامبو رو پیشنهاد میدم.
سرتون رو درد نیارم الان قاطی قاطی ام.
amir.d
09-16-2008, 06:35 AM
سلام احمد جان
اگه اشتباه نکنم آدرسی سایتت اینه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ...
توی سایت اولین مشکل این هست که منوی شما به راست رفته و قالبت بهم خورده . خوب دلیلش هم نوار ابزار دانشگاه خلیج فارس هست .
برای امتحان این پست رو از صفحه اصلی بردار و تست کن .
هاست شما هم که BLUEHOST و هاست نسبتا خوبی هست . اما توجه داشته باش که قالب و شکلش به CSS بستگی داره که سمت کاربر اجرا میشه پس اساسا نباید به هاست ربطی داشته باشه .
می دونم ، منم تجربه کردم که کلافه بشم و ... در این موارد خیلی وقت ها مثل تو عمل می کنم و از اول شروع میکنم . اما این روش همیشه درست جواب نمیده ....
در هر صورت مشکل اندازه فونت رو در سایت ندیدم . اما اگر هم باشه حتما قابل حله ... هر مشکل یه علت منطقی باید داشته باشه ، فقط کافیه کشفش کنی . هیچ مشکلی توی سایت خود به خود بوجود نمیاد ...
حالا اگه حالت بهتره مشکلات سایت و قالب رو توی همین تاپیک بگو با هم بررسی و حلشون کنیم . (باصبر و حوصله ;))
شاد باشید
امیر
dj_ahmad
09-16-2008, 12:06 PM
بله آدرس سایت رو درسته.
درست حدس زدید مشکل کنونی قالب از کشیدگی زیاد عکس نوار ابزار دانشگاه خلیج فارس بود.تیزبینی شما قابل ستایش بود. متشکرم
قالب و شکلش به CSS بستگی داره که سمت کاربر اجرا میشه پس اساسا نباید به هاست ربطی داشته باشه .
فرمایشتون کاملا صحیح هست ولی دفعه قبلی که فونت ها قلمبه شده بودند به این شکل بود که قالب روی لوکال هاست درست کار میکرد ولی رو سرور نه تا زه صفحه رو ذخیره میکردی و باز میکردی درست میشد و اینکه وقتی از کش مرورگر باز میکردیم هم درست بود.تازه این مشکل به پوشه forum هم سرایت میکرد و اس ام اف هم همین طوری میشد!!!! مجبور شدم از اول نصب کنم.
تازه عجیب تر از همه این که ما یه شمارنده گوگل توی قالب گذاشتم بعدش هم به صورت کامل پاکش کردم ولی وقتی سایت رو باز میکردی و سورس رو نگاه میکردی میدیدی نرفته.با پاک کردن کش سایت و مرورگر و عوض کردن کانکشن و مرورگر درست نمیشد.کل سورس رو بک آپ گرفتم و دانلود کردم و روی لوکال هاست بررسی کردم و زیرو رو کردم این کد کذایی پیدا نشد که نشد! تو انجمن هم مطرح کردم! با نصب مجدد درست شد!!!
دوباره که نصب کردم این بار با sef مشکل به هم زدیم.index.php رو مینوشت که دسترسی نداری...کل سورس رو جایگزین کردم درست نشد.آقای فیروزمندان هم یه راه حل گفتن انجام دادم افاقه نکرد...به صورت کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم درست شد!!! توی این یکی هم که تازه نصب کردم بعضی کامپوننتها یی که رو قبلی بدون مشکل نصب میشد رو این یکی ارور میده. چی بگم والله این قضیه ما شبیه سرگذشت اوشین شده!
این نصب کردن های مجدد به شدت رتبه ام رو توی گوگل پایین آورده.همه لینک هایی که این و اونور گذاشته بودم همه invalid شده و ..................................
از صبر و حوصله و اخلاق خوشتون بسیار متشکرم.و یه تشکر ویژه هم میکنم از دوست و برادر عزیزم پسر مهربون (آقا مهدی)
مهدی.
09-16-2008, 12:20 PM
ياشار جان سلام.
من هنوز معتقدم كه توي هاست شما اون پوشه هايي كه مربوط به سرعت هاست ميشه پاك نميشن و براي هميشه ميمونن كه بستگي به تنظيمات سرور شما داره.
حالا چرا براي شما اينجوري شده خدا عالم است.
اون بالا هم كه گفتم public_html رو از نو بساز براي همين پوشه ها بودش.
حالا نميدونم چرا مال شما اينجوري شده ولي احتمالاً شانس بد شما هست.
منم قبلاً دوبار با اين ماجرا دست و پنجه نرم كردم و اين دفعه قبلي كه به تازگي بود و اطلاع داري با حذف تمام اين پوشه هاي مخفي مشكلم حل شد.
حالا الان كه ديگه شما كامپوننتهاي رو نميتوني نصب كني ديگه من دارم شاخ در ميارم كه ديگه آخرشي به خدا!
ولي من همچنان سر حرفم هستم و اگه دلت بخواد ميتونيم با هم مشكل رو حل كنيم.
آخه منم قبلاً حرص سر اين ماجرا خوردم و الان ميدونم چه حسي داري.
براي مشكل اينوليد هم چاره هست. نگران نباش.
نيكبخت باشيد.
dj_ahmad
09-16-2008, 01:12 PM
من دیگه حرص و جوش نمیخورم مگه بیشتر از یه سایت هست؟!!
ولي من همچنان سر حرفم هستم و اگه دلت بخواد ميتونيم با هم مشكل رو حل كنيم.
این از لطف فراوان شماست.خدا حفظتون کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.