توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لینک دانلود
plusboy
09-15-2008, 09:04 PM
به نام خدا
سلام. من یک فایلی را در پوشه files/dl
آپلود کردم. فایل ایندکس را که در پوشه files بود را درون پوشه dl کپی کردم
از داخل یک مطلب به صورت زیر به اون فایل لینک دادم اما متاسفانه وقتی روش کلیلک میکنم یک صفحه پر از نوشته های خرچنگ غورباقه میاد
البته داخل فایر فاکس اینجوری هست. داخل اینترنت اکسپلورر هم اینجوری بود. اما درست شد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehrabun
09-15-2008, 09:31 PM
سلام
اگر منظور شما اين لينك هستش كه من با 5 تا مرورگر تست كردم مشكلي نداشت!
موفق و مؤيد باشيد.
atoofy
09-15-2008, 09:43 PM
سلام. من هم تا به حال چند باري اين مشكل با سايت هاي مختلف و مخصوصا با فايل هاي rar برام پيش اومده. اگر با فرمت ديگه اي كمپرس بشه فكر كنم اين مشكل كلا مرتفع بشه.
يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي
plusboy
09-15-2008, 09:48 PM
ممنونم.
یعنی قید فایلهای rar را بزنم.؟؟؟
در ضمن من هر چی توی تنظیمات یادداشت تنظیم میکنم که برای همه مطالب یادداشت نمایش داده شود
نمیشه. :'( :'(
atoofy
09-15-2008, 09:51 PM
سلام. خواهش مي كنم. در مورد rarراستش من ديگه چيزي به ذهنم نمي رسه.
در مورد يادداشت ها هم ببينيد اصلا مامبوتش فعاله؟
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
plusboy
09-15-2008, 09:54 PM
فعال هست. این را ببینید. htp://vof.ir
برای دو مطلب آخر صفحه نمایش داده میشه .
اما برای بقیه نه.
در ضمن وقتی میخوام تنظمیاتش را عوض کنم مینویسه: Config file not writeable!
فایل کانفیگوریشن اصلی را هم گذاشتم روی 777
اما نشد. :-\ :-\
atoofy
09-15-2008, 10:04 PM
سلام. منظورتون از فايل كانفيگ اصلي ،مال سايت هست؟ ربطي به اون نداره. شما بايد پرميشن اينو چك كنيد :
administrator/components/com_comment/config.comment.php
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي
plusboy
09-15-2008, 10:12 PM
من پرمیشن همونی را که گفتید 777 کردم. اما بازم نشد. :'( :'(
plusboy
09-15-2008, 10:28 PM
آقا شرمنده شما درست فرمودید.
من از بس که خستم
خوب نخوندم. رفتم پرمیشن فایل کانفیگ خود کامپوننت را از توی پوشه اصلیش تغییر دادم.
ممنونم.
حل شد.
شرمنده
atoofy
09-15-2008, 11:40 PM
سلام. خواهش مي كنم :) راستي در مورد اون فايل rar هم كه من تست كردم مشكلي نداشت ولي اگر بعضي اوقات هم اين مشكل پيش اومد فكر كنم با راست كليك روي لينك و انتخاب save as target مشكل حل بشه.
يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــــلي
plusboy
09-17-2008, 02:42 AM
ممنونم. اما آخه چه طوره که من از هر سایت دیگری که دانلود میکنم (سایتهای غیر مامبویی. نمیخوام بگم مشکل از مامبو هست)
این مشکل را ندارم
اما اینجا با این مشکل روبه رو میشیم؟؟؟؟
atoofy
09-17-2008, 02:55 AM
سلام.چي بگم والا. :o راستش من هم تا جايي كه تو ذهنم هست اون سايت هايي كه توي اونها اين مشكل براي من پيش اومد مامبويي نبودند. :)
حتي گاهي وقتا فقط يه لينك rar را كه توي نوار آدرست كپي كني و بزني همين مشكل پيش مياد. البته نمي دونم چرا من خيلي وقته با اين موضوع مواجه نشدم. شايد كمتر به rar برخورد كردم. ;) به سرور هم فكر نكنم ربطي داشته باشه. چون اين قضيه تا حالا براي من هم روي فضاهاي رايگاني مثل پرشين گيگ پيش اومده هم غير رايگان مثل اينكه.
بيشتر مثل يه ويروس ناشناخته مي مونه ;D
در ضمن همونطور كه قبلا هم عرض كردم من از داخل سايت شما روي لينكي كه بالا داديد كليك كردم و فايل دانلود شد و مشكلي پيش نيومد.شايد اگر خود شما هم دوباره امتحان كنيد به همين صورت باشه. در كل فكر نكنم مراجعين مشكلي داشته باشند. شايد هم مال كانكشن و .. باشه و زمان زيادي كه مي بره تا مرورگر نوع فايل را تشخيص بده ...
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلي
majd66
09-17-2008, 04:19 AM
سلام
من با FIRE FOX 3 تست کردم به این شکل بود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ولی با ie6 و GOOGLE CHROME راحت دانلود شد
atoofy
09-17-2008, 04:24 AM
سلام. من هم با فايرفاكس 3.0.1 تست كرده بودم بدون مشكل بود. مجيد جان يه لطفي مي كني در يه فاصله ي زماني دوباره با قايرفاكس امتحان كني و اگر نشد رفرش كني .....
ممنون...
يــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلي
majd66
09-17-2008, 04:47 AM
باز هم همونطور بود
فایر فوکس فایل Rar باز میکنه
برای رفع مشکل یک پوشه داخل root بسازید و فایل ها را منتقل کنید ببینید درست میشه
vof.ir/dl/Caricature_Studio_3.6_Green_Screen.rar
یا می تونید که ساب دومین به نام dl تعریف کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.