PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي

iman
07-26-2006, 09:07 AM
سلام
اين منو رو كه تو سايت ساري گذاشته بودم چند وقت پيش قرار بود بذارم اينجا كه وقت نشد.
منوي JSCook يك منوي جاوايي ساده و در عين حال بسيار استاندارد و قوي هست كه بخش مديريت مامبو هم از همين منو استفاده ميكنه و به صورت عمودي و افقي قابل استفاده هست.
اين منو در سايتهاي رسمي مامبو براي دانلود وجود داره ولي چون پارامترهاي اون بايد دستي وارد بشه كار كردن باهاش سخت هست.

اما در اين ماژول پارامترها به صورت فارسي تعريف شده و يك سري امكانات به اون اضافه شده و يك تم هماهنگ با تمپلت هاي فارسي به اون اضافه شده كه تغييرات گرافيكي اون تنها با ويرايش يك فايل css انجام ميشه.

مشاهده نمونه منو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) (منوي راست)

دريافت فايل: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مسئولين سايت در صورت صلاح ديد ميتونيد اين ماژول رو در قسمت دانلودهاي سايت قرار بديد

iransbs
07-26-2006, 09:17 AM
ممنون ایمان جان

farhad
07-26-2006, 09:30 AM
ممنون ایمان جان

انشالله به زودی در قسمت دانلود سایت قرار داده میشود.

ebrahim1110
07-26-2006, 12:06 PM
سلام
اين منو قويتره يا منوي lxmenu ؟

javid
07-26-2006, 12:32 PM
مطمئناً این منو !
واقعاً شاهکاره من که خیلی باهاش حال میکنم !
یه جای دیگه (مامبو نبود!) مجبور شدم یه ماژول با این اسکریپت ایجاد کنم ! بیپچاره شدم تا درست شد ولی حرفه ای شدم !:D
در کل ماژول بسیار مفیدیه ! منم دنبالش گشتم که نسخه ی مامبوییش رو پیدا کنم ! ولی پیدا نشد داشتم به این فکر میکردم که بسازمش !!!!
ولی ایمان جان لطف کردن و برای همه گذاشتن !
مرسی....

mahan-111
07-26-2006, 06:19 PM
آقا ممنون خيلي جالبه
.

javad583
07-27-2006, 12:04 AM
از لطفتون ممنون، هم زیباست و هم استاندارد.

jojo74
07-27-2006, 06:49 AM
ممنون آدرس سایت سازنده چیه

firoozmandan
07-31-2006, 03:24 PM
سلام

سایت سازنده : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ایمان جان ممنون

در سایت قرار گرفت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

وفا
08-06-2006, 02:49 PM
سلام
ماژول قشنگیه و خواستنی :D
فقط
من گداشتمش جای منوی اصلی
حالا منوی اصلی رو چی کار کنم؟
آخه اونم در مجاورتش تشریف داره.
حذف هم که نمی شه کرد
اگه آیتم هاش رو هم ببرم تو هر حالتی که همون حالت روی این ماژول هم پیاده میشه.
فکر کنم باید از سورس ورش دارم. درسته؟
یعنی از Templetی که انتخابش کردم.

&lt;?php mosLoadModules(&#039;top&#039;, -1); ?&gt;
اینه؟

firoozmandan
08-10-2006, 07:54 PM
سلام

آدرس سایتتون چیه ؟

یا علی

iman
08-19-2006, 05:30 AM
سلام
ماژول قشنگیه و خواستنی :D
فقط
من گداشتمش جای منوی اصلی
حالا منوی اصلی رو چی کار کنم؟
آخه اونم در مجاورتش تشریف داره.
حذف هم که نمی شه کرد
اگه آیتم هاش رو هم ببرم تو هر حالتی که همون حالت روی این ماژول هم پیاده میشه.
فکر کنم باید از سورس ورش دارم. درسته؟
یعنی از Templetی که انتخابش کردم.

&lt;?php mosLoadModules(&#039;top&#039;, -1); ?&gt;¦nbsp; ¦nbsp;
اینه؟

خوب شما فقط كافيه ماژول منوي اصلي رو unpublish (عدم انتشار) كنيد

ashkanmaleki2
08-19-2006, 01:17 PM
سلام به همگی
و با تشکر از آقا ایمان
من این منو رو نصب کردم ولی نمیدونم چه جوری زیر منوها را نمایش میده چون هر کدوم از منوها رو که برای نمایش در این منو میزنم هیچ کدوم زیر منو ندارن.
لطفاً یه راهنمایی بکنید .

radmehr
08-19-2006, 03:37 PM
شما باید منویی داشته باشید که زیر منو داشته باشه تا در سایت نمایش داده بشه.
فرضا برای ساخت یک آیتم منو گزینه ای هست به نام: &quot;زیر منوی کدام منو باشد&quot;
اگر &quot;مستقل&quot; را انتخاب کنید زیر منو نیست اما اگر از لیست منویی را انتخاب کنید، زیر منوی اون منو خواهد شد.

ashkanmaleki2
08-19-2006, 06:01 PM
خیلی ممنون

نکته ساده ای بود ... اما من نمی دونستم ..
بازم ممنون

ashkanmaleki2
08-21-2006, 10:50 PM
ببینید من این کا رو هم کردم ...اما متاسفانه نشون نمی ده ..یعنی یه آیکون به منوم اضافه میشه که نشون میده که زیر مجموعه داره اما وقتی میری روش نمایش نمی ده ...
لطفا راهنمایی منید .

owlia
08-28-2006, 08:40 AM
من هم زیر منو ساختم با این حال همین مشکل رو دارم(نمایش داده نمیشه) / در ضمن وقتی میرم روی منوی مربوطه صفحه کشیده میشه و نوار scrol پیدا میکنه !!!
(yazduni.com)

sorry4uboth
08-28-2006, 09:08 AM
سلام
منوی شما به خوبی نمایش داده میشه
مشکل از مرورگر شماست. من با firefox امتحان کردم به خوبی باز میشه. شما از چه مرورگری استفاده میکنی؟

owlia
08-28-2006, 09:14 AM
IE &gt; هیچ کاریش نمیشه کرد (اکثرا از این مرورگر استفاده میکنن!)

sorry4uboth
08-28-2006, 09:16 AM
از چه ورژنی استفاده میکنی؟ احتمالا 7
اگه تو انجمن سرچ کنی نحوه درست کردنش رو پیدا میکنی.
یه پچ هم من ارائه دادم که اعضای تیم دارن بررسی میکنن که اگه مشکلی نداره منتشرش کنن.

owlia
08-28-2006, 04:37 PM
نه همون 6 هست ...!

sorry4uboth
08-28-2006, 05:49 PM
کلا IE با java یه مقدار مشکل داره! تقصیر بیل هست. اما من با 6 هم تست کردم مشکلی نبود. تنظیمات java رو دستکاری کن.

dampaye_koneh
09-02-2006, 10:48 PM
من این ماژول را نصب کردم ولی وقتی می رم تومدیریت منو ها ثبتش کنم اسم ماژولش را نمی دونم یکی نوشتم ولی کار نکرد چی بنویسم
؟

چرا اصلا به صورت جاوا و جالب نیست؟
بای
یاعلی

sorry4uboth
09-02-2006, 10:53 PM
به صورت جاوا هست!!!
شما نام ماژول رو پیدا کردید؟ منتشرش کردید؟ توی قالب محل رو براش مشخص کردید؟

dampaye_koneh
09-02-2006, 11:02 PM
ببخشید مثل اینکه تند ونوشته بودم مشکل حل شد
بای
یاعلی

hamedostadi
11-09-2006, 06:49 AM
کلا IE با java یه مقدار مشکل داره! تقصیر بیل هست. اما من با 6 هم تست کردم مشکلی نبود. تنظیمات java رو دستکاری کن.

من هم همین مشکل رو دارم از کجا باید تنظیمات رو درست کنم .
با تشکر از شما و سایت بسیار خوبتون

sorry4uboth
11-09-2006, 09:04 AM
شما اصلا ببینید جاوا روی سیستمتون نصب هست یا خیر

hamedostadi
11-09-2006, 09:09 AM
با mozila مشکل نداره ولی من میخوام ببینم میشه با اینترنت اکسپلورر هم خوب کار کنه

sorry4uboth
11-09-2006, 09:17 AM
شما پلاگین مورد نظر رو نصب کنید با IEهم موردی نداره!

solymani
11-27-2006, 05:19 AM
سلام
اين منو رو كه تو سايت ساري گذاشته بودم چند وقت پيش قرار بود بذارم اينجا كه وقت نشد.
منوي JSCook يك منوي جاوايي ساده و در عين حال بسيار استاندارد و قوي هست كه بخش مديريت مامبو هم از همين منو استفاده ميكنه و به صورت عمودي و افقي قابل استفاده هست.
اين منو در سايتهاي رسمي مامبو براي دانلود وجود داره ولي چون پارامترهاي اون بايد دستي وارد بشه كار كردن باهاش سخت هست.

اما در اين ماژول پارامترها به صورت فارسي تعريف شده و يك سري امكانات به اون اضافه شده و يك تم هماهنگ با تمپلت هاي فارسي به اون اضافه شده كه تغييرات گرافيكي اون تنها با ويرايش يك فايل css انجام ميشه.

مشاهده نمونه منو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (منوي راست)

دريافت فايل: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مسئولين سايت در صورت صلاح ديد ميتونيد اين ماژول رو در قسمت دانلودهاي سايت قرار بديد
ایمان جان سلام
بابا دمت گرم سایت واقعا عالی بود.
ایمان جان چند تا مورد داشتم :
- اون منوی JSCook رو من با هزار مکافات گیر آوردم (البته اگه خودش باشه) .فقط نمی دونم چطوری منویی مثل مال تو رو بسازم :-\ میشه یکمی راهنماییم کنی؟
- این ماژول رو من نتونستم از مامبولرن دانلود کنم. فکر کنم خودت برداشتیش اگه میشه برام میلش کنی ممنون می شم (a.solymani[at]yahoo[dot]com]
- اگه بخوام می تونم قالب سایتت رو داشته باشم. آخه ازش خیلی خوشم اومده می خوام ببینم چطوری طراحیش کردی!! اگه امکان داره اونو در اختیارم قرار بدی؟! ::) البته با رعایت کامل کپی رایت 8)

با تشکر از همه دوستانی که دارن تو این مجموعه زحمت می کشن

iman
11-28-2006, 09:37 AM
سلام
اون فایل از روی هاست خودم پاک شده و فعلا به ماژول دسترسی ندارم که دوباره بذارمش. در مورد فایل بخش دانلود سایت هم نمیدونم چرا حذف شده مسئولین سایت باید درستش کنن.

در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده

firoozmandan
11-28-2006, 09:39 AM
سلام

فكر ميكنم اين دوست عزيزمون بخش دانلود و صفحه اول مامبولرن رو با دقت نديدن چرا كه اين فايل در ليست &quot;آخرين فايلهاي آپلود شده &quot;‌قرار داره

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يا علي

نوید
11-28-2006, 10:52 AM
The document is being edited/updated by an user and is unavailable at this moment.
پیغام بالا نمایان می شود

firoozmandan
11-28-2006, 10:59 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

web_master
12-09-2006, 09:01 AM
بچه ها سایت مامبو هم که لا لا کرده من این ماژول رو می خوام کسی داره بگذاره لطفا؟

radmehr
12-09-2006, 09:08 AM
از اینجا بگیر:

meelmeal
12-10-2006, 02:43 PM
سلام
من یه سوال داشتم
هیچکدوم از این منو های Dropdown رو نمیشه کاری کرد که فقط sub menu هاشون رو بشه بصورت لینک تعریف کرد ؟ منظورم اینه که مثلا یه بخش &quot;درباره ما&quot; داشته باشه که اونم 3تا submenu به اسمهای مثلا &quot;حوزه فعالیت&quot; ، &quot;قراردادها&quot; و &quot;پروژه ها&quot; داشته باشه ... بعد کاربر اگه روی خود &quot;درباره ما&quot; کلیک کنه هیچ اتفاقی نیافته ، فقط اگه روی این سه تا submenu کلیک کنه بتونه بره توی هر کدوم از بخشها ...
نمونه یه همچین منو هایی زیاده ... مثلا توی سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
12-11-2006, 05:22 AM
سلام

براي ساخت منو &quot;‌درباره ما &quot;‌از &quot;لینک - آدرس وب &quot; استفاده كنيد
بعد از انتخاب &quot; لینک - آدرس وب&quot; در صفحه باز شده نام را &quot;درباره ما &quot;‌ست كنيد و لينك را &quot;#&quot; وارد كنيد

منو هاي ديگه رو زير مجموعه اين منو ست كنيد

مشكل شما حل ميشه

يا علي

irannuke
12-12-2006, 01:17 PM
با سلام

مشكل JSCOOK را به با ie7
چطوري حل كنيم ؟

abtin
12-12-2006, 01:21 PM
سلام ...

این لینک رو مطالعه کنید ! : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیروز باشید !

irannuke
12-13-2006, 06:57 AM
با تسكر از شما

ولي اون يك بحث ديگري بود كه مربوط به منوهای مدیریت سایت بود

من منظورم عدم زير شاخه هاي منوي جاواييJSCook در ie7 هست

abtin
12-13-2006, 11:05 AM
اگه ممکنه مشکلتون رو واضح تر بگین ... میتونین یه عکس هم بزارین که خوب متوجه مشکلتون رو بشم ! ... اول چک کنین ببینین آیا شما زیر شاخه ای دارین اصلا ؟

iman
12-15-2006, 05:17 PM
با سلام

مشكل JSCOOK را به با ie7
چطوري حل كنيم ؟

شما بايد ورژن جديد فايل JSCookMenu.js رو در فولدر modules\dmj_1-2 جايگزين كنيد.
يعني همين فايل كه دوستان در اون تاپيك گذاشتن: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته اين فايل در مامبو 461 در فولدر includes\js موجود هست.

iman
12-15-2006, 05:33 PM
نسخه اصلاح شده ماژول رو در همون آدرس اول گذاشته بودم ميتونيد دريافت كنيد.

sorry4uboth
12-15-2006, 05:42 PM
نسخه اصلاح شده ماژول رو در همون آدرس اول گذاشته بودم ميتونيد دريافت كنيد.

ایمان جان از لطفی که به کاربران و تیم مامبولرن دارید ممنونم

yaser1
12-16-2006, 08:05 PM
سلام

اونطوری که من دیدم در آن واحد فقط یک منو از طریق این ماژول پشتیبانی میشه

1- آیا برداشتم درسته؟
2-در اینصورت برای اینکه منوهای اصلی و سایر و بالا و ... بتونن با این ماژول ساپورت بشن چیه؟

sorry4uboth
12-16-2006, 08:09 PM
چه عجب اقا یاسر ;)

این راه هم هست!
تهیه یک کپی از ماژول!!!!!!

yaser1
01-06-2007, 08:08 PM
سلام

چرا برخی زیر منوها رو اینطوری نشون می ده؟

iransbs
01-06-2007, 08:36 PM
چه طوری می شن؟

hossein.shokrzadeh
01-10-2007, 01:35 PM
سلام
ظاهرا طول قابش با طول backgroun نمیخوره بورو ببین کجا مقدار میده بهشون
(فکر کنم یه css باید داشته باشه)
یا علی

ham367
01-25-2007, 10:27 AM
سلام
منم الان نصب کردم و همین مشکل رو دارم ! که زیر منو با آمدن نشانگر موس روی منو نشان داده نمی شود !
در مامبو 4.6.1 من چیزی که گفتید &quot;مسقل&quot; در قسنت &quot;زیر منوی کدام منو باشد&quot; وجود ندارد !
ممنون میشم کمک کنید ...

با تشکر از تیم مامبو لرن . . .

alizali
02-05-2007, 09:03 PM
چگونه به این ماژول باید گفت که کلیه بخشها و مجموعه های زیرش را اینگونه نشان بدهد . همانطور که در سایت ساری دات آی ار هست.
من فقط توانستم آیتم های یک منوی را اینگونه گنم و انتخاب کنم
آیا لازم است از این ماژول چند کپی داشته باشی برای هر منویی؟

radmehr
02-05-2007, 09:36 PM
بله .. برای هر منو باید یک کپی از این ماژول بسازید و بهش بگید از اون منو بخون.

poopey
02-21-2007, 11:54 AM
سلام یک سوال دارم من اگر بخوام لینک های زیر منو من در یک صفحه جدید باز بشن باید چه کار کنم؟

radmehr
02-21-2007, 12:00 PM
سلام یک سوال دارم من اگر بخوام لینک های زیر منو من در یک صفحه جدید باز بشن باید چه کار کنم؟

یعنی چی ؟!

poopey
02-21-2007, 02:18 PM
سلام رادمهر جان منظورم اینه که با کلیک برروی هر لینک target=&quot;blank&quot; لینک در یک صفحه جدید باز بشه نه در همان صفحه
ممنونم از توجه شما

irannuke
07-18-2007, 07:20 AM
با سلام
من آخرین ویرایش رو موقعی که نصب می کنم
JSCook
از ترتیب منوها پیروی نمی کند و تغییر نمی کند

برای نمونه عکس زیر رو گذاشتم
که منوی بالایی JSCook است و منوی پایینی که ترتیب منوها را پیروی می کند منوی اصلی مامبو

لطفا برای حل این مساله راهنمایی کنید
با تشکر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> )

hamedphp
07-30-2007, 08:15 AM
با سلام و
با تشکر از زحمات همه عزیزان فعال در این انجمن

من برای سایتم از این منو استفاده کردم و همه چیز ش خوب کار میکرد تا زمانیگه برای 2 زبانه کردن سایت از کامپوننت Joom!Fish استفاده کردم ، حالا دیگه منو رو نشون نمی ده...! یعنی فقط عنوان منو میاد ولی فهرستمو نشون نمی ده.

آیا کسی به این باگ برخورده ؟ راه حلی داره ؟ اصلا این 2 تا ماژول با هم سازگارن ؟

آیا منوی جاوایی با همین امکانات بازم هست ؟

ممنون می شم اگه کمک کنید

firoozmandan
07-30-2007, 08:44 AM
سلام
شما از مامبو استفاده میکنید یا جوملا ؟

لینک سایتتون رو بفرمایید ...

یا علی

hamedphp
07-30-2007, 09:08 AM
من از جوملا 1.0.11 استابل استفاده می کنم سایتم الان پائینه به علت اضافه کردن زبان انگلیسی !! و خرابی هاش foruzan.com

ممکنه مشکل از جوملا بودن باشه ؟

علی نگهدارتون

radmehr
07-30-2007, 09:19 AM
پیشنهاد می کنم از مامبو استفاده کنید تا مشکلاتتون مرتفع بشن

hamedphp
07-30-2007, 10:02 AM
جناب رادمهر عزیز
از پاسختون متشکرم، اما من توی این سایت یک ساختار کامل دارم و کلی اطلاعات که تاره داشتم ترجمشون هم می کردم !! خودم فکر میکنم اگه بخواهم روی مامبو بیام باید وقت زیادی واسش بزارم

نمی دونم می شه یجوری کل این ساختار بره به مثلا مامبو 4.6.2 ؟ یعنی دیتا بیس من قابل استفاده باشه اگه هست بهم بگید این کارو می کنم .

اما اگه قراره از 0 شرو کنم :-[!! نمی شه ، اونوقت می خوام خواهش کنم یه راه برای درست کردنش تو جملا بهم بگید، لطفا .

بازم از پاسخ گویی سریع شما و جناب فیروزمندان متشکر

z-tazekar
07-31-2007, 12:04 PM
سلام ايمان جان خيلي چيز مفيديه خسته نباشيد
فقط من سايتي دارم طراحي مي كنم كه نياز به منوي چهار سطحي داره. و از طرفي مثل همين منوي جادويي هم مي خوام كار كنه به نظرتون چه جوري مي شه اين منو رو 4 سطحي اش كرد؟

radmehr
07-31-2007, 07:43 PM
hamedphp
میتونید تبدیل اون به مامبو رو به ما بسپارید
به info[at]mambolearn[dot]com ایمیل بزنید و شرح بدید
حتما جزئیات کار رو براتون شرح میدن و ان شا ا.. براتون بدون دردسر به مامیو تبدیلش می کنیم

z-tashakor
شما هر کدوم از این 4 تا منوی تو در تو رد وقتی میخواین درست کنید انتخاب کنید زیر منوی اون یکی باشه
این ماژول اصولا کارش فقط نمایش منوها هست .. اینکه چند سطحی باشن به انتخاب شما مربوط میشه

z-tazekar
08-01-2007, 08:10 AM
بله من تعيين مي كنم كه چند سطحي باشه منو. بايد اين ماژول رو به يكي از منوهايي كه درست كرديم مربوط كنيم ديگه درسته؟ ولي اگر منوي من بيشتر از 3 تا سطح داشته باشه قاطي مي كنه و ديگه منو رو توي سايت نشون نمي ده!
مثلا مي خوام چنين سطح هايي رو داشته باشم:
آيتم شماره 1&gt;&gt; زير منوي 1&gt;&gt; زير منوي 2&gt;&gt; زير منوي 3
نمي تونم اين كارو بكنم اگر زير منوي سه رو حذف كنم درست كار مي كنه وگرنه اصلا منو در سايت نمايش هم نمي ده..

tnt5124
08-03-2007, 09:40 AM
سلام . من منوی جادویی رو نصب کردم و روی منوی اصلی تنظیم کردم . و یه بخش که دارای 10 مجموعه هست رو در منوی اصلی قرار دادم . ولی زیر شاخه ها نمایش داده نمیشوند . با ie و firefox هم امتحان کردم جواب ندادا . لطفا منو راهنمایی کنید .

radmehr
08-03-2007, 10:08 AM
این منوها رو نشون میده نه مجموعه های بخش رو
باید برای هم مجموعه یک آیتم منو درست کنید و زیر مجموعه آیتم منوی بخشتون بزارید

tnt5124
08-04-2007, 01:24 PM
من منظور شما رو متوجه نمیشم . اگه نشه مجموعه های یک بخش رو با منوی جادویی نشان داد پس به چه دردی میخوره . در ثانی غیر از بخش و مجموعه مگم میشه زیر مجموعه هم درست کرد . و چطوری میشه یه مجموعه رو به منو نسبت داد .
لطفا منو راهنمایی کنید .

farhad
08-04-2007, 01:33 PM
ببینید
شما بخش و مجموعه خودتون رو میسازید
در قسمت منو های سایت ، برای اونها منو میسازید ( مثلا در منوی بالا )
سپس این ماژول رو به ( منوی بالا ) مرتبط میکنید ( از تنظیمات ماژول منو )
و این ماژول محتوای اون منو رو واستون نشون میده.

mehdimm
11-27-2007, 01:11 AM
در مورد قالب: در یک تاپیک در بخش قالب ها در موردش بحث شده

سلام:
1- میشه لینک تاپیکی که به قالب سایتتون پرداخته چیه؟؟؟
کلی قسمت قالب ها رو زیر و رو کردم، ولی چیزی دستگیرم نشد
2- تو قسمت بالایی سایتتون از چه منویی استفاده شده؟ (همون، تو حالت افقی که فکر نکنم!!!)

ممنون از زحمتی که واسه این منو کشیدین. منتظرم...

mehdimm
11-27-2007, 09:22 AM
من اين منو رو نصب كردم و منوي اصلي رو بهش نسبت دادم، اما جز عنوان منو چيزي نمايش داده نمي شه.
من چككار كنم؟؟؟؟

behrooz0_o
02-27-2008, 02:05 PM
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!

mhadaily
02-27-2008, 02:09 PM
بهتر نیست یک آموزش کلی و جامع به همراه لینک اصلاح شده می گذاشتید،تا این همه سئوال برای کاربرا پیش نیاد؟!

خوشحال میشیم که اگر کسی اینکار رو انجام بده و ما در سایت به نام خودش منتشر کنیم

به هر حال ما هم حتما اگر وقت کنیم انجام میدیم

30vil
02-29-2008, 07:38 AM
با سلام

من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم

ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده

منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟

با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن

irangame2
02-29-2008, 08:10 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)

30vil
02-29-2008, 08:33 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز،
ظاهرا لینک دانلود <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خراب شده.
کسی میتونه آخرین نسخه فارسی شدشو برای استفاده دوستان Upload کنه ؟ :)

دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.

با سلام

من كل اين مطالب رو خوندم و از آقاي ايمان اكبري به خاطر اين منو زيباشون تشكر مي كنم

ولي مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونم مثل سايت آقا ايمان اين منو رو طوري انتشار بدم كه زير مجموعه هاي يك بخش رو با نگه داشتن كليك بر روي اون مجموعه رو نشون بده

منظورم اينكه من يك بخشي رو با عنوان مثلا موبايل راه انداختم و مجموعه هاي نرم افزار و تم و ... رو به اون ست كردم و حالا با نصب اين منو ي آقاي ايمان رو چه طوري ست كنم كه فقط مثلا موبايل رو نمايش بده و با نگه داشتن موس روي اون مجموعه ها نمايش داده بشه؟؟؟

با تشكر از تمامي دست اندر كاران مامبو لرن

لينك جديد و سالم دانلود اين منوي جاوايي:

mr_aliagha
02-29-2008, 09:43 AM
با سلام.
من یه مشکل در رابطه با این منو دارم ، یه محتوی استاتیک ساختم ، و اون رو لینک دادم به منو اصلی ، حالا وقتی تو firefox, opera روی این ایتم تو منو کلیک می کنم ، صفحه اصلی load می شه ، اما تو ie درسته و همون صفحه استاتیکی که لینکشو داده بودم load می شه .
نکته: با استفاده از ماژول پیش فرض منو همچین مشکلی ندارم!! لطفا من رو راهنمایی کنید.
با تشکر.

abtin
02-29-2008, 01:17 PM
سلام

اين منو با مامبو مشكل داره .

مي تونين از منو هاي مشابه مثل transmenu يا flash menu استفاده كنيد .

z-tazekar
02-29-2008, 01:21 PM
دوست عزيز از لينك زير در يافت كنيد ولي خدايش به سوال ما هم جواب بديد من تازه دريافت كردم ولي كار كردن با هاش رو بلد نيستم.

دوست عزیز اگر تازه می خوای کار با این منو رو شروع کنی بهتره قبلش کامپوننت swfreemenu رو نصب کنی و باهاش کارکنی. چون منوی جادویی با 4.6.2 مشکل داره در مرورگرهای مختلف.
اون کامپوننت دقیقا هر چی که بخوای رو بهت می ده.

abtin
02-29-2008, 01:25 PM
منظور منم از ا flash menu همون swfreemenu بود كه دوستمون گفتن ;)

mr_aliagha
02-29-2008, 02:40 PM
منظور منم از ا flash menu همون swfreemenu بود كه دوستمون گفتن ;)

پس مشکل از خود ماژول بوده....
ولی خیلی جالب این مدلشو دیگه ندیده بودم ، آخه معولا در نمایش ماژول مشکل پیدا می شه نه در لینکش...
کسی می دونه همچین مشکلی که برا من پیش اومده از چی می تونه باشه؟! آخه کلا برام جالب بود همچین اتفاقی!!! :D

mr_aliagha
02-29-2008, 02:51 PM
یکی اینکه این کامپوننت رو از کجا می شه گیر اورد؟
دوم اینکه این کامپوننت هاو ماژولهای منو ، مشکلی بعدا پیش نمیارن؟ تو SEF ؟ اگه می دونین اینجوریه ، خود منو پیش فرض مامبو رو رو cssش وقت بذارمو درستش کنم...
با تشکر.

z-tazekar
02-29-2008, 03:49 PM
نه مشکلی نداره.
لینک دانلود:
در مورد طرز کارش در انجمن بحث شده.

30vil
02-29-2008, 08:11 PM

دوست عزیز اگر تازه می خوای کار با این منو رو شروع کنی بهتره قبلش کامپوننت swfreemenu رو نصب کنی و باهاش کارکنی. چون منوی جادویی با 4.6.2 مشکل داره در مرورگرهای مختلف.
اون کامپوننت دقیقا هر چی که بخوای رو بهت می ده.

من فعلا باهاش كار كردم در دو تا از مرور گرها هم امتحان كردم هيچ مشكلي نداره (اينترنت اكسپلورر و فاير فاكس ) درست كار ميكنه .
البته سايت تازه است و هنوز مطلبي ننوشتم تا از صحت اون با خبر بشم
فعلا كه درسته!!!!

arman66
02-29-2008, 09:30 PM
فقط تو فایر فوکس جواب میده !

mhadaily
03-01-2008, 11:50 AM
فقط تو فایر فوکس جواب میده !

قبلا هم گفته شده با IE و خصوصا IE6 مشکل داره ...

mr_aliagha
03-01-2008, 03:08 PM
من که چک کردم (البته با ورژن های آخر هر کدوم ) بین opera,IE,firefox فقط با فایرفاکس مشکل داشت لینک هاش....

z-tazekar
03-01-2008, 03:30 PM
پس چه بهتر که از swmenu استفاده کنیم که با همه ی مرورگرها سازگاره. نه؟

30vil
03-01-2008, 04:19 PM
من كه چك كردم مشكلي نداشته

فقط يك مشكل هست اونم اينكه وقتي كه مي خوام مطلب ارسال كنم از يك بخش مي خوام يك زير مجموعه رو نمايش بدم نمايش داده نميشه

mehdimm
03-08-2008, 11:51 AM
من هم اینو نصب کردم ولی با IE6 مشکل داره.
زیر منوها باز می شن ، اما به محض اینکه موس رو می بری روش بسته میشه!!!

میتونین اینجا ببینید (البته با IE6 )

mehdimm
03-17-2008, 09:06 AM
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!

از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hossein.shokrzadeh
03-17-2008, 09:17 AM
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام

behrooz0_o
04-09-2008, 07:42 PM
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام

ای داداش کال ما از شیگالی میگالی گژشته!!!:D(شوخی)
حق با آقا حسینه،بهتره به جای استفاده از این ماژوال ها که بیشتری ها باهاش مشکل دارند ماژوال های دیگه رو تست کنید

iransbs
04-09-2008, 08:36 PM
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!

از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با سلام
والا بنده در بعضی پروژه های خودم از این مارژول استفاده کردم البته با کمی تغییر، بدرستی در حال کار هست، شما هم برای رفع مشکلتون به این تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) نگاهی بندازید، به امید خدا مشکلتون حل می شه.

موفق و پیروز باشید
یا علی