afshin3a
09-17-2008, 11:40 PM
من سایت خودمو در این مسیر نصب کردم:
/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا پشیمون شدم و می خوام اونو به روت سایت منتقل کنم.
$mosConfig_absolute_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> domain/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_cachepath = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> domain/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
1-ایا غیر از دو کد بالا نیاز به تغییر چیز دیگری دارم?(در فایل کانفیگاریشن)
2- من از mos_image استفاده کردم. آیا نیازی به تغیر آدرس عکس ها در دیتابیس هست؟
من از پلسک استفاده می کنم.
/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا پشیمون شدم و می خوام اونو به روت سایت منتقل کنم.
$mosConfig_absolute_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> domain/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_cachepath = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> domain/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
1-ایا غیر از دو کد بالا نیاز به تغییر چیز دیگری دارم?(در فایل کانفیگاریشن)
2- من از mos_image استفاده کردم. آیا نیازی به تغیر آدرس عکس ها در دیتابیس هست؟
من از پلسک استفاده می کنم.