ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ساختار قالب ....!؟

بهنام عزیزی
09-18-2008, 02:03 AM
من SMF را از طریق cPanel هاست نصب کردم.
سیستم نشان داده می شود اما وقتی یک کاربر می خواهد وارد شود این پیغام داده می شود:

خطا در ساختار قالب

چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.

همچنین شما میتوانید

چه باید کرد؟

اما وقتی زبان نصب را از فارسی به انگلیسی تغییر دهیم و از ابتدا نصب کنیم به چنین مشکلی برنمی خوریم!

** دو پست شما یکی شد

atoofy
09-18-2008, 02:30 AM
سلام.شما بسته فارسي را از smfleran گرفتيد؟ اگر نه مشكل از همينجاست و با نصب بسته ي منتشر شده توسط smflearn.com مشكلتون حل مي شه.

يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــــــلي

بهنام عزیزی
09-18-2008, 03:04 AM
من نصب انگلیسی نصب کردم و فایل های Themes را پس از نصب کامل بر روی فایل های قبلی overwrite کردم.
اما هنگامی که در مدیریت و در بخش Server Setting فارسی را انخاب می کنم پیغام خطا می دهد!  Internet Explorer cannot display the webpage

و نکته جالب تر اینکه پس از نصب پچ فارسی Mambolearn عجیب بخش Server Setting کند شده است و اصلا نمی توان تغییری را اعکال کرد.
اطلا نمی توان..!

مشکل خیلی اساسی تر:
اکنون که فارسی ساز Mambo learn را نیز نصب کردم و زبان فارسی را انتخاب کردم باز هم برای تمامی صفحات حتی مدیریت اگر برای بار اول وارد شوید می گوید:
خطا در ساختار قالب

** n پست شما یکی شد

javid2005
09-18-2008, 06:57 AM
قالبتون چیه؟
نسخه smf چنده؟