ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير در محتوي منوي راهنما و به هم ريختگي قالب outline

joworks
09-18-2008, 07:00 AM
چرا وقتي متن راهنماي انجمن را تغيير مي دهيم ؛ قالب چپ چين مي شود؟!
آيا مي شود منوي راهنما را حذف كرد؟
در ضمن من قالب outline را نصب كرده ام.

javid2005
09-18-2008, 07:54 AM
متن راهنما رو از چه طریقی تغییر میدید؟؟

بله میشه منو رو حذف کرد

joworks
09-18-2008, 08:07 AM
متن راهنما رو از چه طریقی تغییر میدید؟؟

بله میشه منو رو حذف کرد

مثلا من متن هاي فايل manual persian را كه در شاخه Themes\default\languages است را تغيير ميدهم و قالب outline چپ چين مي شود و عكس قرمز بالا و عكس مشكي پايين پهنايش كوچك مي شود!
متن راهنما چه ربطي به قالب outline پيدا مي كند؟

javid2005
09-18-2008, 09:14 AM
آیا پس از تغییر فایل manual persian در قالب پیش فرض هم مشکلی می بینید؟؟

لطفا چک کنید

انجمن های smf از قالب پیش فرض به عنوان سورس همه قالب ها استفاده می کنه ... به جز فایل index قالب که منحصر به خود قالبه
مثلا همین فایل زبان که ویرایش می کنید به کل قالب ها مربوط میشه و تنها راهش برای اینکه این فایل مختص قالب outline بشه اینه که همین فایل رو در پوشه زبان قالبتون کپی کنید ... اینطوری قالبتون برای دسترسی به فایل زبان از پوشه ربان خودش اقدام می کنه

sosole
09-25-2008, 06:21 AM
سلام دوست عزیز

من قالب outline رو چطور میتونم از فارسی به عربی ترجمش کنم . الان که بدون ترجمه استفاده میکنم بعضی از جاهاش هنوز فارسی . ؟؟؟

با تشکر

javid2005
09-25-2008, 10:33 AM
2 حالت داره
1-اینکه هم فارسی وهم عربی داشته باشید
2- اینکه زبان فارسی حذف بشه و تبدیل به عربی بشه

برای شماره 1 باید از فایل های زبان فارسز یعنی xxxxxx.persian.php یک کپی بگیرید به متون داخلش رو از فارسی به عربی تغییر بدید (فایل های زبان داخل پوشه defualt --> language قالب ها هستند)
برای شماره 2 هم دیگه نیاز به کپی برداری نیست .. همون فایل های زبان فارسی رو ویرایش کنید و به عربی تغییر بدید

فقط یه نکته اینکه اگه زبان انجمن شما فارسی نیست باید یه بار یونیکد تمام فایل ها رو به utf-8 تغییر بدید

موفق باشید